Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
Megnézném, ahogy odamész egy még élő holokauszt-túlélőhöz azzal, hogy "tudom mit érzel, tesó, velem se jönnek össze a femiNÁCIk, ráadásul még gyk-n is csúnyán beszéltek velem".
561#
Én ezt inkább a pszihológusommal tárgyaltam meg
Azt tanácsolta hogy próbáljak meg leszokni a gyk-ról, mert káros nőgyűlöletet vált ki bennem a fajtátok. Feminácikkal amúgy sem akarnék összejönni soha, elég válogatós vagyok az ilyenre (is)
Még emésztem a tanácsot, mert a gyk-ról leszokni nem egyszerű, ezt még ő is tudja
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Érdemes ennek a szánalom hulladványnak a válaszait elolvasni ennél a kérdésnél. :)))
565#
Ó lesz még több, lesz még jobb is!
A "próbálj meg leszokni gyk-ról" rész hihető, én is ezt tanácsolom neked barátilag, de kétlem, hogy egy pszichológus adná bárki alá a lovat a gyűlölködésben azáltal, hogy más embereket fikáz a páciensének. 😀 Elégnél jártam életemben ahhoz, hogy erről legyen némi fogalmam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!