Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/647 anonim ***** válasza:
7%

"Amúgy szeretnék csak egy olyan hozzászólást látni tőled, Bajnok, amelyikben félremagyarázhatatlanul kijelented, hogy nőket verni és erőszakolni rossz, vagy úgy egyáltalában véve verni és erőszakolni."

Ez a kérés rám is vonatkozik esetleg?

Ha igen, szívesen megteszem... feltéve hogy ti is "félremagyarázhatatlanul kijelentetek" ezt-azt.

Pl. hogy számotokra ronda embereket negatívan megbélyegezni BŰN, undorító dolog, amiért más nők nevében is elnézést kérsz, elhatárolódsz minden ilyen megnyilvánulástól és kifejezed tiszteletedet férfi embertársaid felé. Persze előbb szokok le a gyk-ról minthogy ezt valaha is lássam akármelyikőtöktől

2022. júl. 1. 05:11
 572/647 anonim ***** válasza:
94%

Nem hozzám szóltál, de még egyszer leírom. Nem bélyegzek meg ronda embereket, és el is ítélem, ha valakit a külseje miatt megbélyegeznek.

Egyedül az exem "bélyegeztem meg", és őt is azért, mert bántott, nem azért, mert ronda.

Más nők nevében pedig nem fogok elnézést kérni, mivel közöm nincs ahhoz, hogy mások mit csinálnak, és én sem vártam ilyet férfiaktól soha.

2022. júl. 1. 05:43
 573/647 anonim ***** válasza:
91%
Az mióta lenézés és megbélyegzés, hogy nem szeretnék többet olyannal sajnálatból összejönni, aki nem tetszik? Nekem is egyedül a saját exbarátommal volt problémám, de ő kegyetlenül ostoba és erőszakos is volt. Nem fogom meghamisítani a múlt iránt érzett benyomásaimat. Pláne most, egy intelligens, kedves, mellesleg(!) jóképű partner ismeretében.
2022. júl. 1. 08:43
 574/647 anonim ***** válasza:
12%

"Egyedül az exem "bélyegeztem meg", és őt is azért, mert bántott, nem azért, mert ronda."

Ha csak tagadod amit elkövettél, azt nem tudom bocsánatkérésként elfogadni.

"Nem fogom meghamisítani a múlt iránt érzett benyomásaimat. Pláne most, egy intelligens, kedves, mellesleg(!) jóképű partner ismeretében."

Ó hát tőled már nem is vártam semmit sem metalány

2022. júl. 1. 14:54
 575/647 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha zavar az a boldogságom, amilyenben neked önhibád miatt sosem lesz részed.
2022. júl. 1. 15:03
 576/647 anonim ***** válasza:
12%

Én pedig sajnálom metalány hogy egy kedves kis vagány kommentelő csajból egy köpedelem femináci förmedvény lettél. A gyakori megtette a hatását nálad az biztos, nem volt ilyen eltorzult gyűlölködő gusztustalan lelked azelőtt, ezt ez a mocsok válthatra ki belőled amit itt kapsz.

Remélem azért egyszer kigyógyulsz ebből a fertőből, és egyszer ismét egészséges lelkületű ember leszel

2022. júl. 1. 15:14
 577/647 anonim ***** válasza:
91%

"Ha csak tagadod amit elkövettél, azt nem tudom bocsánatkérésként elfogadni."

Nem követtem el. Ezerszer hangsúlyoztam, hogy nem gondolom, hogy minden ronda férfi olyan, mint az exem, sőt, még azt sem, hogy nagyobb esély van rá, ha ronda.

2022. júl. 1. 15:15
 578/647 anonim ***** válasza:
12%

"Ezerszer hangsúlyoztam, hogy nem gondolom, hogy minden ronda férfi olyan, mint az exem, sőt, még azt sem, hogy nagyobb esély van rá, ha ronda."

Az itteni nőbrigád viszont abszolút nem ezt hangsúlyozta.

Csak a mesesorozatok mentek arról hogy miért tragédia egy ronda sraccal összejönni. Ez minden csak nem az általánosítás elleni küzdelem. Nem mintha dícséretes volna amúgy nekik nem tetszővel összejönni, ezt pedig én hangsúlyoztam.

De ők megtették (állítólag) majd papolnak arról hogy ez mekkora hiba az életben. Igen megtenni elég nagy hiba, burkoltan megvetni és megbélyegezni a hiba másik áldozatát (mert ő is áldozat) mégnagyobb hiba. Legalábbis erkölcstelenség

2022. júl. 1. 15:25
 579/647 anonim ***** válasza:
91%

"Csak a mesesorozatok mentek arról hogy miért tragédia egy ronda sraccal összejönni. "

Nekem az volt. Nem mese.

De tisztában vagyok azzal, hogy ez egy izolált eset még akkor is, ha mások is éltek át hasonlót.

"burkoltan megvetni és megbélyegezni a hiba másik áldozatát (mert ő is áldozat) mégnagyobb hiba. Legalábbis erkölcstelenség"

Bocs, de a szememben nem áldozat az, aki engem megerőszakol és halálosan fenyeget, és kihasználta minden elb.aszott, naiv jóindulatom.

Legalábbis biztos nem az én áldozatom.

Nincs egyenlő felelősségünk a szituációban. Az, hogy én 18 évesen azt hittem, hogy működhet az, hogy jószívűségből/sajnálatból esélyt adok valakinek, aki nekem nem tetszik, azért, mert szomorú volt, és mert azt hittem, hogy belsőre csodálatos ember, nincs semmilyen szinten egyensúlyban azzal, hogy elidegenít a családomtól, mocskos szavakkal sérteget, módszeresen építi le minden önbizalmam, majd akaratom ellenére belém teszi a fszát, és végül meg halálosan fenyeget, zaklat.

Ha ezt te komolyan gondoltad, hogy ő a "hiba másik áldozata", akkor az már nettó gonoszság, rosszindulat, és végül vakság.

" Nem mintha dícséretes volna amúgy nekik nem tetszővel összejönni, ezt pedig én hangsúlyoztam."

Más meg nem ezt hangsúlyozza.

Konkrétan még azt is megkaptuk, hogy igenis vonzódunk rondákhoz is, csak szándékosan, számító indokokkal elnyomjuk, sőt, még tüneteket is produkálunk.

Azt pedig még egyszer leírom, hogy én csak akkor léptem be a vitába, amikor ezt a hozzászólást elolvastam:

"sok nő szándékosan kreálja magának ezeket a szituációkat, hogy összejön valami nagyon gázos emberrel és utána lehet használni önigazolásnak, hogy többet ilyesmit sosem fog csinálni, innentől már jogos az előítélet, csak a szépek közül válogat."

Gusztustalan, undorító már a gondolat is.

Semmiféle önigazolás nem kell, hogy a számunkra szépek közül válogassunk, mivel az a normális és egészséges, ha tetszik a párod.

Persze, majd azért jöttem össze egy undorító alakkal, hogy jól felforgassa az életem, erőszakoskodjon, fenyegessen, hogy aztán már kimagyarázhassam itt nektek, hogy miért mentem az alantas p_inám után, és választottam utána jóképű párt. Hogyne.

A vita további részében meg igenis elhangzott olyan is, hogy a rondább pasik jobban megbecsülik a nőket. Ugyan nem tőled, de elhangzott. Nemcsak neked reagáltam.

Viszont tőled is itt van egy bicskanyitogató mondat:

"Ez eleve hamis, mert nem azért adtak esélyt. Azért adtak "esélyt" mert reálisan az volt az ő (vélt) szintjük, ezért kénytelenek voltak kompromisszumot kötni."

Itt van konkrétan a tapasztalataink és állításaink általános diszkreditálása.

És nemcsak ebben az egy hozzászólásban történt meg, és nem is csak általad.

Ti nemcsak az ellen szólaltatok fel, hogy nehogy rá merjük kenni a tapasztalatainkat minden egyes ronda férfira, hanem többször is meg lett kérdőjelezve.

NEM, soha nem volt az exem a vélt szintem, és nem "kényszerültem" erre a kompromisszumra. Hogy valójánan miért "adtam esélyt", ezerszer leírtam.

Ami még bicskanyitogatóbb volt, az az, hogy Meta leírta, hogy az exe traumatizálta, majdnem távoltartásit kellett kérnie, úgy zaklatta, bántotta, erre valamelyik jóképességű leírta, hogy a külső deformitását projektálta csak a srácra "mégiscsak"

Ne haragudjatok, de ez gusztustalan, és még kártékony is lehet.

Vedd már észre, hogy ti voltatok híján az empátiának, többször neveztétek mesedélutánnak mások traumatikus élményeit, és magyarázatatok bele undorító dolgokat.

Valamint képes vagy olyat leírni, hogy a nőknek általánosságban nincs empátiájuk, és szerinted ez így oké. Én soha a büdös életben nem írtam semmi hasonló dehonesztáló általánosítást férfiak felé. Soha. De még a csúnya férfiakra sem, vagy a férfiak kis csoportjára sem. Mégis én vagyok a köpedelem, undorító femináci. Persze. Vedd már észre magad, komolyan...

K.urvára kikérem magamnak az összes vádaskodást, hogy nincs empátiám, azt is, hogy hazudozok akármiről, pl. arról, hogy kihez vonzódom és tüneteket produlálok, azt is, amit nap mint nap más témákhoz írogattok, hogy így meg úgy f.aszról f.aszra ugrálunk mi, "felvilágosult" nők, a felszínesség vádját is, és még sorolhatnám.

Soha nem zúdítottam ennek a vádaskodásnak és mocsoknak a tizedét sem a férfiakra.

2022. júl. 1. 15:50
 580/647 anonim ***** válasza:
Egy bűncselekmény elkövetőjének lenni nem áldozati póz.
2022. júl. 1. 17:15
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!