Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
"Egyébként én még csodálom is Dansit pl., hogy olyan türelemmel és udvariasan képes neki reagálni"
Ebből is világosan látszik, hogy én vagyok tele gyűlölettel, ahogy Pisti megmondta, véletlenül sem az, aki "alávaló mocskos luvnyáknak" kiáltja ki az embertársait. Az eltűnt nicknevéből ítélve bannolták, remélem, visszatalál ehhez a kérdéshez a következő fiókjával.
dansika már megint hazudozol, természetesen a legocsmányabb szalmabáb fajtával. menj, köpd szemen magad, aztán gyere vissza.
random 606 én biztosan jól jövök ki, ugyanis a femcel görények nem tudnak mit kezdeni velem és én nem is hazudozok, se játszmázok, se megjátszom magam.
608
De igen, itt csak te hazudozol, és te képzelegsz mindenféle nyakatekert dolgot, mint valami hivatásos bolond, ráadásul az egészet olyan stílusban adod elő, amiért élőben már ripityára lennél verve.
De semmi baj, folytasd nyugodtan, más lehetőséged nincs, mintsem itt kiélni magad. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!