Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
 601/647 anonim ***** válasza:
87%

"Egyébként én még csodálom is Dansit pl., hogy olyan türelemmel és udvariasan képes neki reagálni"

Ebből is világosan látszik, hogy én vagyok tele gyűlölettel, ahogy Pisti megmondta, véletlenül sem az, aki "alávaló mocskos luvnyáknak" kiáltja ki az embertársait. Az eltűnt nicknevéből ítélve bannolták, remélem, visszatalál ehhez a kérdéshez a következő fiókjával.

2022. júl. 3. 03:33
 602/647 anonim ***** válasza:
91%
Igeen, üzenetet már nem lehet küldeni neki. Törölték/törölte magát. “Véletlen”?
2022. júl. 3. 09:48
 603/647 anonim ***** válasza:
7%
Nem fejtem ki, mert kamu álkérdés, megint a játszod a végostobát.
2022. júl. 3. 12:35
 604/647 anonim ***** válasza:
87%
Vicces, hogy azt hiszed, te jössz ki jól ezekből a hárításokból. 😀
2022. júl. 3. 16:03
 605/647 anonim ***** válasza:
7%
Te semmiképpen sem jössz ki jól.
2022. júl. 3. 20:50
 606/647 anonim ***** válasza:
94%
Te még annyira sem. :)
2022. júl. 3. 21:11
 607/647 anonim ***** válasza:
92%
Bajnok, ez nem egy szócsata, amit az nyer meg, aki utoljára mondja, hogy bibibí. Felelőssé tetted a megvert nőket, amiért meg lettek verve, majd amikor tálcán kínálkozott a lehetőség, hogy szépíts ezen (már amennyire elképzelhető), még te reagáltál támadóan. Értenéd, hogy ennek súlya van, ha súlyos dolognak tartanád a nőverést. Rajtad kívül legfeljebb Pisti számára nem (lenne) egyértelmű ezután, hogy nem én vagyok a rosszfej.
2022. júl. 3. 21:56
 608/647 anonim ***** válasza:
7%

dansika már megint hazudozol, természetesen a legocsmányabb szalmabáb fajtával. menj, köpd szemen magad, aztán gyere vissza.

random 606 én biztosan jól jövök ki, ugyanis a femcel görények nem tudnak mit kezdeni velem és én nem is hazudozok, se játszmázok, se megjátszom magam.

2022. júl. 5. 19:24
 609/647 anonim ***** válasza:
87%
Hatalmas dicsőség, hogy úgy éred el, hogy ne lehessen mit kezdeni veled, hogy letagadod azt, amit te magad írtál egy-két oldallal korábban, és még mindig ott van feketén-fehéren, bárki megtekintheti. Abszolút nem magadat égeted vele.
2022. júl. 6. 02:38
 610/647 anonim ***** válasza:
91%

608

De igen, itt csak te hazudozol, és te képzelegsz mindenféle nyakatekert dolgot, mint valami hivatásos bolond, ráadásul az egészet olyan stílusban adod elő, amiért élőben már ripityára lennél verve.

De semmi baj, folytasd nyugodtan, más lehetőséged nincs, mintsem itt kiélni magad. :)

2022. júl. 6. 03:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!