Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
Elszaladó danscicának: minő meglepetés történt:DDD
már jó régóta csak ezt a topikot olvasom-olvastam kb.
minap csak úgy pénból ránéztem a ranglistára és minusz-plusszoltam párat és nahát! emelkedett a szintem és nahát! a plusz-minuszaim értéke is 3-5-ről felment 8-12-re(néhol 19-re) :D
Természetesen semmi összefüggés nincs, áááá mitől is lenne, hogy femcelselejtek a semleges hozzászólásaimat nem tudják minuszolni, a nickem láttán, mert nem olvasnak hozzászólást ;)
Persze nem fog jönni dansimancsi, hogy beismerje elvtelenül és kényszeresen védte ezeket, mert erre van lelki igénye :D
634:
Szerintem a pszichózisaikor írkál ide, jobb magyarázatom nincsen ezekre. A főszereplő nyilvánulgat meg így a Sárga tapétában, mikor megtébolyul.
Hopp megérkeztek a pöcegödör gyakori bukott pöce pszichológusai és pöce pszichiáterei, akiknek szellemi szintje minden kérdésnél: menj pszichológushoz/válj el/nárcisztikus vagy.
Nyehehehehehee, befo.sott gyáva hulladékok, akartok egy kis törlést bétékás bűnözők? :DDDD
Esküszöm most tökre elhittem, hogy egy pszichiáter diagnózist állít fel bármiről bemondásra, és majd pláne kitalálja, hogy őrült vagyok, csak azért mert hozzátok képest egy marék száraz lepke is nobel-díjas tudós :D
A legjobban meg azt hittem el, hogy neked vájlingfejű, mint az összes gyakorisnak és az összes interneten égő arankának pszichológusok, és pszichiáterek+mindenféle egyéb tudósok rohangálnak a legbelsőbb köreikben:DD
Ezt a gyenge blöfföt a pöcében elhitetitek, mint ahogy azt is, hogy a kalcium jó darázscsípés ellen, a valóság sajnos más egy kicsit, pl. a besérült női egó gyalázkodása, amit toltok, na azt mutasd meg a pszichiáterednek :D
De a legégőbb számotokra műveletlen, tanulatlan, buta libáknak, hogy ti állítólagos normálisan se tudtok putris, bicskás, sunyi gyalázkodásnál többet, ti gyáva Blackstone ügynökök.
Én meg állítólagos pszichotikusként is bátrabb,szentebb és bölcsebb vagyok, mint ti :D
Volt itt egy pár parafrázis, de googleval sem jöttök rá, alulképzettek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!