Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/647 anonim ***** válasza:
27%

500#

Valamiért az itteni nők pontozási hajlandósága jóval nagyobb

Ez pedig a gyk értékelési rendszere mellett azt eredményezi hogy az itteni nők uralják a pontozást szinte teljesen

Azaz ahol ott vannak, ott a nekik tetsző vélemények és valós ténykifejtések le lesznek pontozva, míg a mellettük álló válaszok lesznek felpontozva

Ez evidens ezen az oldalon

2022. jún. 20. 11:51
 502/647 anonim ***** válasza:
27%

ha már így becéződünk pussycat, az újfajta pontozási rendszerből következik két dolog:

1. Ha én pontozok, csak akor kerülök pozitívba, ha a többséggel tartok, mindegy melyik irányba, különben csökken a százalékom.

2. Ugyan tagadják mindenhol, de a nagyobb százalékú felahsználók arányában jobban befolyásolják a dolgokat. Így elég pár femcel ehhez.

Ezt a kérdést is ugyan ki követi? Azt ne mondd, hogy femcelek hada, akik nem szólnak hozzá, mikor azt nem bírják gyalázkodás nélkül hagyni, hogy "nem igaz". Én meg itt folyamatosan égetem őket. Na majd pont csak némán pontoznak. Ez is itt pár emberke/egy-két ember több fiókja műve.

2022. jún. 20. 21:02
 503/647 anonim ***** válasza:
68%

"2. Ugyan tagadják mindenhol, de a nagyobb százalékú felahsználók arányában jobban befolyásolják a dolgokat. Így elég pár femcel ehhez."

Senki nem tagadja. Ha bárki tagadná is, nem lnne értelme.

Ugyanis itt vannak a tények.

https://www.gyakorikerdesek.hu/help

"Minél magasabb egy felhasználó értékelési százaléka, értékelése annál nagyobb súllyal számít bele egy-egy válasz hasznosságának megállapításába."

Ja, és nem vagyok femcel. :)

2022. jún. 20. 21:16
 504/647 anonim ***** válasza:
8%

"Ja, és nem vagyok femcel. :)"

Hát persze hogy nem vagy femcel

Nem is értel egyet bb jelzőjével, hiszen eleve hamis.

Sokkal inkább vagy femináci, mint a többiek is a csajok közül, + még azok a pasasok is annak számítanak akik itt is megjelentek simpelni egy kósza numera reményében.

Na náluk még a femináci csajok is többet érnek.

2022. jún. 20. 23:32
 505/647 anonim ***** válasza:
91%

Bevallom, nem teljesen értem, hogy mi mellett érvelsz. Igen, olyan súllyal kalkulálják a pontozásodat egy adott válasz összértékelésébe, amilyen arányban ugyanabba az irányba pontozol, mint a többség. Szarul van kitalálva, aláírom. De ez mennyiben változtat azon a tényen, hogy több ember pontoz le téged, mint ahány fel? Ha rákattintasz a válaszod megszavazott hasznosságát jelző karikára, akkor láthatod, hogy nem vagy tele kisebb súllyal pontozó felhasználóktól érkező zöld kezekkel (ebben a kategóriában más kérdések alatt sem). Szerinted mi a valószínűbb, az, hogy azoknak a többsége, akik olvassák a válaszaidat, egyetért veled, csak egyáltalán nem pontoz, vagy az, hogy valamicskét azért elárul a pontozás arról, hogy mit gondolnak rólad az idejáró emberek?

Tényleg nem arra akarok kilyukadni, hogy mindig a magasabbra pontozottnak van igaza, pusztán arra, hogy amikor a lepontozóid száma ilyen extrém mértékűre ugrik, akkor nem biztos, hogy érdemesebb lerázni ezt a néma kritikát magadról annyival, hogy "itt csak femcelek meg simpek pontoznak, és a rendszer őket jutalmazza", mint egy pillanatra megállni önreflexiót gyakorolni. De ez olyan dolog, amit gyk-tól függetlenül is jó megtenni időnként.

2022. jún. 21. 00:48
 506/647 anonim ***** válasza:
91%

"Sokkal inkább vagy femináci, mint a többiek is a csajok közül"

Egyezzünk ki a feministában. Annak sem vallom magam egyébként (döntse el mindenki maga, hogy szerinte mennyire illeszkedik rám a fogalom), de legalább a tárgyilagosság benyomását kelti a használata, nem úgy hangzik, mint egy üres sértés.

2022. jún. 21. 00:53
 507/647 anonim ***** válasza:
15%

cicáám, amellett érvelek, hogy nem kell össznépiség a lepontozáshoz. elég három egymást felszopó magasra pontozott femcel+ehhez kapcsolódóan férfi inaktivitás (amúgy is kevesebb itt a férfi) - hiszen ha olvasgatsz néha, akkor a legtöbb, akit megtalálnak ezzel, úgy reagál: "kit érdekel az eltorzult és nektek kedvező pontozási rendszer? engem ezzel nem tudtok zsarolni ócskaságok".

Engem sem érdekel túlzottan, csak tegyük tisztába a dolgokat, hogy miért is alacsony a pontszám.

2022. jún. 21. 05:29
 508/647 anonim ***** válasza:
7%
pisti a femcelt azért használom, mert idegbetegséget kapnak tőle. a feminácitól nem, arra még büszkék is ezek.
2022. jún. 21. 05:30
 509/647 anonim ***** válasza:
52%

Bb a femcel hiteltelen, ezért nem használom

Már csak azért is mert femcelek nem igazán léteznek, ezek a jómadarak sem lehetnek azok.

Tehát nem hinném hogy idegesítenél másokat, egyszerűen körberöhögnek.

Több mint valószínű

2022. jún. 21. 11:25
 510/647 anonim ***** válasza:
5%
igen, ilyen kínomban röhögök, anonim tömegbátorsággal és még így is csokis bugyival. ezt ismerem :D
2022. jún. 21. 18:39
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!