Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
Bírságbajnok meghatározása az uszításra valami olyasmi lehet, hogy "csúnyát mondott rám ő mások füle hallatára".
A 190-es és 430-as kommentek szerzője nyíltan írta le a saját, azóta már törölt kérdése alá, hogy a nők ellen fizikai erőszakot kell alkalmazni, ha nem adják meg egy szerintük nem vonzó férfinak ugyanazt, amit egy előnyös külsejűnek már megadtak. Ez helyes, üdvözlendő viselkedés. Sajnálom, hogy nem csináltam screenshotot róla. Kíváncsi lennék, hogy bajnok ahhoz mit szól – a valódi uszításhoz. De tartok tőle, hogy tudomást sem venne róla, ahogyan jelenleg is erőlteti azt a narratívát, hogy itt mi vagyunk a köcsögök.
juhu vájtikából is kitört a femcel senki :D
vájtika honnan tudjuk, hogy igazad van? hát onnan, hogy ide írtad :DDDD
nyehheheeheh, te szerencsétlen :D
#459 most megfogtál, meghajlok nagyságod előtt.
Mindössze pár aprócska ku.rvára kellemetlen megjegyzésem volna:
- minden kérdésnél a férfi válaszolók vannak durván lepontozva, a nők meg fel. természetesen véletlen lehet :D
- ebből következően neked nem szúr szemet, hogy itt állítólag csak csodálatos nők vannak és csak alja férfiak (főleg olvasva a csodanők kommentjeit, amikhez képest egy kocsis nyelvész professzor, egy putris meg nobel díjas tudós), hiszen ez annyira reális és életszerű. gondolom azt is elhiszed, hogy az ég zöld, a fű meg kék.
- rengeteg olyan kérdésnél, pl. a szexualitás témában, vagy itt is, ahol csak eldöntendő kérdésre kell választ adni:
pl. nektek melyik nő jön be 1-es vagy 2-es?
kicsi vagy nagy mell tetszik jobban?
kipróbálnátok/kipróbáltátok ezt vagy azt az ágyban? stb. nullára vagyok pontozva, miközben mindenki más pozitív, mindegy, hogy milyen választ adott.
ez biztosan azért lehet, mert, ha én leírom, hogy az 1-es nő jön be, akkor csakis én lehetek a gonosz és megérdemlem, mert a femcel csodakancák megérzik az ilyet :DDD miközben a másik 12 válaszoló, aki ugyanezt adta 100 százalékos. micsoda véletlenek vannak :D
vagy olyan kérdéseknél, ahol száz százalékosan azt írjuk valakinek, hogy azonnal hagyja ott az erőszakos pasiját, csak nekem van 7 százalék alatt, mindenki más száz százalék. ez is olyan véletlenforma lehet, meg a femcel csodakancák megérzése.
véletlenül sem azért van, mert frusztrált, gyűlölködő, elmebetegek a nicket látva rögtön nyomják a gombot :D
ki l.fszt akarsz te hülyének nézni ezzel a kamuval édes kicsilány/puncicafiú?
drága kicsi bűnelkövető, én értem, hogy terelni kívánsz és áldozatnak beállítani magad, arra apellálva, a többi nő és a simpek felé, hogy "de te nő vagy, nekem hinned kell bemondásra".
de nekem megvan a hozzászólásod, amit kifejezetten nekem címeztél és engem rágalmaztál vele. akkor valahogy elfelejtettél pontos hozzászólásszámot írni, és azt, hogy kire is gondolsz.
belekevertél engem, mert korábban, és máshol kinevettelek, kigúnyoltalak és leégettelek, hogy mi is vagy valójában, és a beégett, frusztrált egod nem bírta ki.
és rossz hírem van buta kicsi rigó, én alá tudom támasztani a te bűncselekményed, te csak vagdalkozol a semmire sértetten.
továbbra is légy bátor és élőben arcoskodj, legfeljebb verekszünk az ágyban :DDD
“továbbra is légy bátor és élőben arcoskodj, legfeljebb verekszünk az ágyban :DDD“
Mi nem fogunk egyedül elpusztulni, senkinek sem kellve, mint egy darab szemét.☺️
Itt Dansi, csak ideiglenesen van elrejtve a nevem, ne izguljon senki.
"minden kérdésnél a férfi válaszolók vannak durván lepontozva"
Nem, a nőgyűlölők vannak lepontozva. Nem az én hibám, hogy aki nem az, azt nem veszed férfiszámba, csak kiszitálod mondván, hogy simp.
"ebből következően neked nem szúr szemet, hogy itt állítólag csak csodálatos nők vannak és csak alja férfiak [...], hiszen ez annyira reális és életszerű"
Amennyiben "itt" alatt ezt a kommentszekciót érted, igen, abszolút elképzelhető, hogy az a 3-4 férfi, aki idegyűlt, alja. A teljes gyk-ra, vagy akár csak erre a kategóriára vonatkoztatva nem állja meg a helyét a kijelentés, de az előző pontban már kitértem rá, mi az oka a szelektív észlelésednek.
"véletlenül sem azért van, mert frusztrált, gyűlölködő, elmebetegek a nicket látva rögtön nyomják a gombot"
Nem lehet, hogy azért van, mert – nagyon helyesen – benned ismerték fel a frusztrált, gyűlölködő elmebeteget? (Költői kérdés.)
"ez is olyan véletlenforma lehet, meg a femcel csodakancák megérzése."
Tetszik, hogy mindig szalmabábozásra panaszkodsz, aztán prezentálod annak az iskolapéldáját. Sosem állítottam, hogy megérzés, nem hiszek az ilyesmiben. Nevezzük tapasztalatnak. Elégszer beléd futottak ahhoz, hogy rájöjjenek, mennyire hitvány vagy (jujci személyeskedés, várom, hogy újfent uszítást kiálts), kiérdemelted az ellenszenvüket, meglett a következménye.
"dans, persze, hogy én voltam a gézengúz, aki kézenhúz."
Látod, Pisti, igazam volt. 😀
dansika, hiába próbálod védeni a védehetetlent, ha százszor hazudod sem válik igazzá.
mindennél jobban mutatja, hogy kényszeres uszító és hazudozó vagy, hogy amit leírtam magamról, ott ki lehetett volna cserélni a régi vájtikára, ugyanis ő pont ugyanígy járt. csak ő inkább femcel lett, mert igazodási igénye van a selejthez.
szóval most akkor megtudtuk, tőled vájtikáról, hogy
Nem lehet, hogy azért van, mert – nagyon helyesen – benne ismerték fel a frusztrált, gyűlölködő elmebeteget? (Költői kérdés.)
na meg
Nevezzük tapasztalatnak. Elégszer belé futottak ahhoz, hogy rájöjjenek, mennyire hitvány (jujci személyeskedés, várom, hogy újfent hazudozzkiálts), kiérdemelte az ellenszenvüket, meglett a következménye.
látod, látod ezért kéne aranyhal memórián túli gondolatisággal rendelkezned, és nem arcoskodni a semmire.
és persze gyönyörűen prezentálod a toprongy népséget, nyilván a cél, hogy elküldjelek melegre és játszhasd az áldozatot és hazudozz rólam, elhallgatva, hogy hazug gyalázkodást toltál.
és ez sokadszorra sem jött be, minek próbálkozol megint?:D
legalább egyszer lenne bennetek fél százaléknyi gerinc :D
"amit leírtam magamról, ott ki lehetett volna cserélni a régi vájtikára"
Nem, mivel az ő pipáinak száma sosem ment 2 és fél alá, vagyis nem egyöntetűen pontozták a sárga földig. Kevered a megosztó stílust a majdhogynem mindenki által vállalhatatlannak tekintett személyiséggel/mentalitással. Pedig a kettő közötti különbség nem elhanyagolható.
"látod, látod ezért kéne aranyhal memórián túli gondolatisággal rendelkezned, és nem arcoskodni a semmire. [...] nyilván a cél, hogy elküldjelek melegre"
Aki 30 oldalon keresztül minden második-harmadik hozzászólásában lehúzó megjegyzéssel illeti az értelmi képességeimet, attól úgy gondolom, nem túlzás elvárni, hogy viselje kellő higgadtsággal az első negatív jelzőt, amellyel közvetlenül a személyét vettem célba (ahogy ő az enyémet korábban).
Egyébként jobban le sem szarhatnám, hogy hová küldesz el, elbírja az önérzetem, ha minősíthetetlen hangnemben szólsz hozzám anélkül, hogy ténylegesen rászolgáltam volna. Magadat égeted vele, nem engem. Azzal, hogy azt hiszed, ezt akarom elérni, és ezt be is vallod, azt árulod el, hogy késztetést érzel elküldeni engem a pitsába. Ezen mindenki átlát, hiába akarod rám sütni, hogy aljas vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!