Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/647 anonim ***** válasza:
91%

Csak megsúgom, hogy a férfitársadalom ugyanúgy elítél téged emiatt és nem tart férfinek - joggal.

A két viszonyulás között pedig az is nagy különbség, hogy én a kalandokhoz, amik voltak is, nem úgy álltam, mintha tömegcikkek lennének. A férfiakat és a nőket sem gyűlölöm, ez pedig érezhető valakin. Emiatt a leszbiknél és a férfiaknál is van sikeresem, nem kell hozzá nőként nekem sem egy Gina Lollobrigidának lennem.

Jó érzés szeretni a másik nemet (is), te is elkezdhetnéd.

2022. jún. 12. 13:31
 422/647 anonim ***** válasza:
15%

"És ronda férfiak tömege sem szorul krvázásra, ha jó a személyiségük mellé, mert találnak maguknak valót."

Pont hogy nem így van

Ismerek jópár arcot, sokan közülük k.rváznak. A rondák pedig vagy belemennek egy (szexre) kihasználó kapcsolatba egy naluk mégrondábbal, vagy prostiznak, vagy szüzen döglenek meg.

Ezek a való életben a választasi lehetőségek.

De prostizni még a nőknél sikeresebb férfiak egy része is szokott amúgy, csak úgy megsúgom.

"Kérdem én; kinek kellenél pont te, Pisti?"

Szidhatsz itt ameddig akarsz, de az egész olyan mintha egy nyitott kaput rugdosnál hogy te be akarsz menni. Nem kellek én senkinek, ha nem mondod is tudom.

"Történt beismerő vallomás is, azt is csatolhatom. :)) Plusz utóbbi abszolút az empátiáról szólt, Pisti."

Ha nem vetted volna észre, le sem tojom a történetedet. Felőlem azt csinálsz amit csak akarsz

2022. jún. 12. 13:43
 423/647 anonim ***** válasza:
95%
Annyira persze érdekelnek a történeteink, hogy áttaposs rajtunk azáltal, hogy gúnyolódsz és mesedélutánnak nevezed.
2022. jún. 12. 13:46
 424/647 anonim ***** válasza:
4%

"Jó érzés szeretni a másik nemet (is), te is elkezdhetnéd"

Mondjátok ti, akik elkezdték itt (is) kétpofára ócsárolni a másik nem rondább képviselőit ugye?

Tehát ugye én mint egy kinézetemből és nememből fakadóan gusztustalan féreg, még szeressem önzetlenül azokat akik engem kizarólag megvetnek ugye?

Kispöcsöm nem kéne?

2022. jún. 12. 13:46
 425/647 anonim ***** válasza:
36%

"Annyira persze érdekelnek a történeteink, hogy áttaposs rajtunk azáltal, hogy gúnyolódsz és mesedélutánnak nevezed."

Azért mert az

Egy "miért gyűlölöm a ronda férfiakat?" Klub mesedélutánja

Van valóságalapja a sztoriknak, csak éppen uszító jellegű az egész topic

2022. jún. 12. 13:50
 426/647 anonim ***** válasza:
95%
Azért szépen elinfláltátok az uszítás fogalmát bajnokkal ebben a topicban.
2022. jún. 12. 14:05
 427/647 anonim ***** válasza:
94%

Nincs uszító jellege.

A tanulság annyi, hogy nincs olyan, hogy "van egy csomó ""normális"" srác a barátzónádban, válogass onnan"/"a jobb kinézetű srácok nem fognak megállni nálad, mivel van miből válogatni"/"akinek nincs más lehetősége, az sokkal jobban megbecsül majd, ő biztos nem bánt, nem csal meg". Nem kell kétsébeesetten önigazolni, ahogy itt egyesek írták. Nem igaz, hogy alantas dolog az, hogy csak külsőre tetsztetősek közül válogat valaki. Semmilyen erkölcsi aggály nincs benne, sem méltóságot feladó öszönlény viselkedés. A történeteink tanulsága az, hogy nem törvényszerű mégsem, hogy a sikertelenebb/gyengébb külsejű férfi jobban megbecsül, tehát nincs értelme felálkozni a vonzalmat és őket választani.

Az egy irreális álomkép, hogy jóképű férfi, aki komolyan sem vesz, vagy épp megcsal, bunkó...stb. VS szerencsétlen/ronda férfi, aki cserébe a tenyerén hordoz és minden nap hálát ad az égieknek, hogy vére van kit szeretnie. A valóság pedig az, hogy bármilyen kombó, bármilyen árnyalat lehetséges.

Tudom, hogy te ezt felfogod, és nem várod el senkitől, hogy vonzalom nélkül összejöjjön valakivel, de ettől még mások részéről rohadt sok az olyasmi megszólalás, amiket a 2. mondatomban idézgettem.

Nincs értelme megkegyelmezni és "esélyt adni", ennyi a lényeg.

Nem utálom a rondákat, csak épp soha többé nem fogok olyannal összeállni, akit én rondának látok.

2022. jún. 12. 14:10
 428/647 anonim ***** válasza:
4%

dansika, nem, vájtika inflálta. most éppen pistire.

amúgy pedig de, alantas dolog utolsó. onnantól nem lesz az, amikortól tömegesen leszoktok arról, hogy a férfiakat ócsároljátok milyen ösztönlények.

2022. jún. 12. 16:19
 429/647 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem alantas. Alapvetően ez a normális.

Tömegesen leszokunk? :D Iszonyatosan nem érdekel, hogy más nők hogyan ócsárolják a férfiakat, hogy ösztönlények vagy nem. Én nem ócsároltam a férfiakat, pláne nem azért, mert nekik tetsző párt szeretnének.

Szóval ja, nem fogom magamat vagy a párkapcsolatomat sem alantasnak tartani, és iszonyatosan le fogom szarni a való életben, ha bárki is ezen ugrál így, mint te, és rajtam akarja számon kérni, hogy mások mit csinálnak. Felőlem lövöldözhettek az utcán, csinálhattok forradalmat, akkor sem.

2022. jún. 12. 18:39
 430/647 anonim ***** válasza:
4%
429 eddig a legundorítóbb hozzáállás... Tudod drága akik lövöldöznek utcán vagy iskolában azok olyan elkeseredett emberek és annyi fájdalommal amit a sekélyes értéktelen fajtád soha nem tud még elképzelni sem. De vissza fogod kapni az élettől,egyszer majd találkozol szépen ilyen emberekkel és sipítozva fogsz mindent beismerni amit csak akarnak...de ezeket az embereket nem fogja meghatni hogy vár haza a felszínes szempontok alapján választott ficsúrod :))))
2022. jún. 12. 18:50
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!