Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/647 anonim ***** válasza:
7%

"Nem érzed, mennyire cinikus húzás azt..."

Cinikus?!?

Pont ti beszéltek cinizmusról, a cinizmus királynői?

Te nem érzed cinikusnak a ronda emberek problémájáról kizárólag mint "veszélyforrás" beszélni?

Az nem cinikus?

2022. jún. 11. 16:20
 402/647 anonim ***** válasza:
91%
De hát te is egy ronda emberről panaszkodtál az imént, szívem.
2022. jún. 11. 16:24
 403/647 anonim ***** válasza:
8%

402#

Nyilván igyekszem hasonulni hozzátok. Nem tartok még a ti szinteteken, de igyekszem

2022. jún. 11. 16:27
 404/647 anonim ***** válasza:
92%
Ha a mi elevenünkre akarsz rátapintani, nem javasolt hozzánk hasonulnod, mert mi nem vagyunk rondák. Mesélj átlagos és/vagy szép lányokról. Ennél erősebb sztorikra lesz ugyan szükséged, de én hiszek benne, hogy meg tudod csinálni, ha nem adod fel az álmod.
2022. jún. 11. 16:55
 405/647 anonim ***** válasza:
7%
A stockholm szindróma itt is maximálisan játszik :D
2022. jún. 11. 17:49
 406/647 anonim ***** válasza:
8%

"A stockholm szindróma itt is maximálisan játszik :D"

Várj, az náluk csak a megfelelő alfahímek esetében játszik!

A többiek esetében leküzdik ezt a szindrómát szépen

"Ha a mi elevenünkre akarsz rátapintani, nem javasolt hozzánk hasonulnod, mert mi nem vagyunk rondák."

Én sem vallom magamat rondának, legfeljebb nem túl vonzó külsejű vagyok. Hozzátok nem érhetek fel, de szeretnék😉

2022. jún. 11. 21:43
 407/647 anonim ***** válasza:
91%
Pisti, teljesen mindegy, hogy minek vallod magad, te fogalmaztál úgy, hogy a nők szerint csúnya vagy, és pontosan ez az oka annak, hogy az ide érkezett válaszokat magadra vetted. Mi nem csak szerintünk nem vagyunk rondák, hanem a férfiak szerint sem. Remélem, így tiszta.
2022. jún. 11. 22:17
 408/647 anonim ***** válasza:
91%

“Tetszett a mai mesedélutános előadásod Metalány!“

Ha adsz elérhetőséget, be tudom szkennelni a rendőrségi iratokat és vagy 5 vallomást, ha gondolod. :)

2022. jún. 11. 22:28
 409/647 anonim ***** válasza:
91%

#399:

“Miközben a párja sem volt teljesen hülye, és csak dugópartnernek használta, addig a csaj ott szopta egy srác pöcsét rendszeresen a munkahelyen.“

Akkor viszont megérdemelte a csávó. Mit gondoltál, ha “dugópartnernek” használta a partnere, akkor ez nem volt fair visszavágás? Csak a faszija nem volt ugyanolyan aljas, mint ő?

/ Amúgy mi nem vagyunk rondák. :D Nem tudom, honnan szedted ezt. Eddig mindenkit megkaptam, akit akartam,

2022. jún. 11. 22:31
 410/647 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem te azt sajnálod, Pisti, hogy még annak a lánynak is több numera jutott, mint neked. Nem az erkölcsöt akarod rajta számonkérni.
2022. jún. 11. 22:38
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!