Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
"Nem érzed, mennyire cinikus húzás azt..."
Cinikus?!?
Pont ti beszéltek cinizmusról, a cinizmus királynői?
Te nem érzed cinikusnak a ronda emberek problémájáról kizárólag mint "veszélyforrás" beszélni?
Az nem cinikus?
402#
Nyilván igyekszem hasonulni hozzátok. Nem tartok még a ti szinteteken, de igyekszem
"A stockholm szindróma itt is maximálisan játszik :D"
Várj, az náluk csak a megfelelő alfahímek esetében játszik!
A többiek esetében leküzdik ezt a szindrómát szépen
"Ha a mi elevenünkre akarsz rátapintani, nem javasolt hozzánk hasonulnod, mert mi nem vagyunk rondák."
Én sem vallom magamat rondának, legfeljebb nem túl vonzó külsejű vagyok. Hozzátok nem érhetek fel, de szeretnék😉
“Tetszett a mai mesedélutános előadásod Metalány!“
Ha adsz elérhetőséget, be tudom szkennelni a rendőrségi iratokat és vagy 5 vallomást, ha gondolod. :)
#399:
“Miközben a párja sem volt teljesen hülye, és csak dugópartnernek használta, addig a csaj ott szopta egy srác pöcsét rendszeresen a munkahelyen.“
Akkor viszont megérdemelte a csávó. Mit gondoltál, ha “dugópartnernek” használta a partnere, akkor ez nem volt fair visszavágás? Csak a faszija nem volt ugyanolyan aljas, mint ő?
/ Amúgy mi nem vagyunk rondák. :D Nem tudom, honnan szedted ezt. Eddig mindenkit megkaptam, akit akartam,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!