Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/647 anonim ***** válasza:
94%
Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy elárulod, hol uszítottam ezek szerint már én is.
2022. jún. 14. 00:04
 452/647 anonim ***** válasza:
4%
437-esben és 439-esben. ugyanis bármennyire is próbálkoztok, sem pistire, sem rám, sem az említett 37-38 incelre nem jellemzőek amit írtok. a bűnöző viszont kifejezetten rólunk írt rágalmakat, most pedig hazudozva előadja, hogy ő az áldozat. vajon honnan ismerős ez?
2022. jún. 14. 00:11
 453/647 anonim ***** válasza:
94%
Tehát az az uszítás, hogy azt mondtam, a 3-4 fős gangetekből valaki jelentett tőlünk érkezett választ (specifikusabban a 436-os azóta már törölt hsz-ét), meg az, hogy céloztam rá, hogy az ez alá a kérdés alá írók egy része incel?
2022. jún. 14. 00:19
 454/647 anonim ***** válasza:
4%

Az az uszítás ismételten szalmabáb dansika, hogy azt írtad, hogy mi szoktunk titeket jelentgetni, miközben én téged még sehol máshol nem olvastalak, ellentétben vájtikával, és ő sincs jelentve. azért mert valaki körbenőtte a puncit, nem kell vele kényszeresen egyetértened. ha már elfelejtetted volna az általad hozod kényszeresség definiciót.

meg az, hogy azt írod, hogy szemléltető példa, hogy miért lett szitokszó az incel, miközben itt nincs semmi olyan szemléltető példa.

ráadásul már a felvetés is hamis és nem vagy te olyan buta, mint amilyennek láttatni akarod magad, pontosan tudod, hogy azért lett szitokszó, mert ezt megbélyegzésre használjátok bárkire, aki nem nyalja fényesre a nőket. és a jelentése a frusztrált dühös "k. anyád" csak ezt egyik sem meri leírni. ugyanúgy, ahogy a nácik sem a zsidó szót, zsiráfoznak pl. helyette.

2022. jún. 14. 00:42
 455/647 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mindenki annak ad esélyt aki valamennyire vonzó vagy és szimpatikus.. magára még senki sem erőltette .
2022. jún. 14. 00:47
 456/647 anonim ***** válasza:
94%

"Az az uszítás ismételten szalmabáb dansika, hogy azt írtad, hogy mi szoktunk titeket jelentgetni, miközben én téged még sehol máshol nem olvastalak"

Sehol máshol nem olvastál, de kijelented, hogy az incel szót megbélyegzésre használom bárkire, aki nem nyalja fényesre a nőket. Hazugságot híresztelsz rólam, ami potenciálisan ahhoz vezethet, hogy valakiben ellenem irányuló gyűlölet gerjed. USZÍTÁS. Oldalakon át értekeztél a nők álszentségéről és csökött agyúságáról, gyűlöletet szítva egy jól behatárolható társadalmi csoport ellen. USZÍTÁS. Szitokszavakkal (simp, mangina) illetted a férfi hozzászólót, aki mellettünk állt ki, nem pedig melletted. USZÍTÁS. Ezt mind a te logikád mentén állítom, hátha észreveszed magad. Nem az én rágalmam.

Mielőtt előhúznád azt az ütőkártyát, hogy nem konkrétan rám vonatkoztattad a nőket fényesre nem nyaló férfiak megbélyegző leincelezését: én sem konkrétan rád vonatkoztattam az itteni női válaszok bepanaszolását. De ha már itt tartunk, megragadom az alkalmat, hogy megkérdezzem: te voltál a 436-ost jelentő gézengúz?

"azért mert valaki körbenőtte a puncit, nem kell vele kényszeresen egyetértened."

Ahogyan neked sem ajánlatos önkényes módon ítélned meg, kit mi késztet arra, hogy egyetértsen valakivel. A te definíciód szerint úgy tűnik, csak nem kényszeres, aki a te szavaidra bólogat hevesen.

"meg az, hogy azt írod, hogy szemléltető példa, hogy miért lett szitokszó az incel, miközben itt nincs semmi olyan szemléltető példa."

A tényt, hogy még a 190-es, illetve 430-as hozzászólások felett is képes vagy szemet hunyni csak azért, hogy valamivel vádolhass engem is, kizárólag azért nem minősítem jelzővel, hogy ne legyen indok ennek a kommentnek a törlésére.

2022. jún. 14. 01:20
 457/647 anonim ***** válasza:
91%
*A te definíciód szerint úgy tűnik, csak AZ nem kényszeres [...]
2022. jún. 14. 01:22
 458/647 anonim ***** válasza:
94%

#449:

Nem követett el semelyikünk itt bűncselekményt. Az exem, aki elkövetett, büntetett előéletű lesz, ez igaz.

#450:

A férfiakkal alapvetően nincsen problémám. Az ilyenekkel van, mint te és Pisti. De ti csak söpredékei vagytok a férfitársadalomnak. Az alja gusztustalanság. A zsírkő, amit levakarsz a cigánypecsenyés edényről.

2022. jún. 14. 02:46
 459/647 anonim ***** válasza:
94%

Btw:

"az úgynevezett hírnév azzal jár, hogy a frusztált prosztó putrik, ha látják a nickedet, olvasás nélkül nyomják a gombot"

Ha odáig fajul a sztori, hogy 20% körüli/alatti a válaszaid hasznossági aránya adott kategóriában (az egyetlen pipád, illetve az alapján tippelek, hogy Pistinek kettővel van 30%-a), akkor azért elkezd gyanús lenni, hogy megvan az oka a jelenségnek, nem? Mekkora tagadásban kell lenni ahhoz, hogy még ezen a ponton is áltatni tudd magadat azzal, hogy mindenki idióta rajtad és pár haverodon kívül?

2022. jún. 14. 03:45
 460/647 anonim ***** válasza:
92%

Drága bírságbajnokunk bűnözőnek nevezett (452) :D Szóval a bűnöző az aki visszaszól a fizikai erőszakkal való fenyegetésekre, a gyűlöletbeszédekre és az uszításra? Véletlenül sem azok akik ezeket ide napi szinten kiirogathatják? Jó tudni :D

És ez a bűnöző (én) rágalmazok is, ami külön vicces, mivel a "rágalmazásom" már itt sincs, ellenben az előzményekkel, amikből kiderül hogy rágalmazásról szó sincs, mivel amikre reflektáltam azok létező fenyegetések és uszítások és még mindig itt díszelegnek. Olyan fenyegetések hogy ne csodálkozzon egy nő ha egy felbőszült incel csak úgy megveri (190) és ugyanez pepitában a 430-ban. És ez a szerencsétlen bírságbajnok azt hiszi hogy azért bárkit ki lehet rúgatni a munkahelyéről mert azt írja erre hogy leszarja nagy ívben az ilyen elmebetegeket és ha bármi ilyet tesznek, akkor majd a hatóságok intézkednek. Hű ez aztán a bűncselekmény :D

Bűncselekményt a 190 és 430-as anonim és ez a jóképességű követett itt el, nem én, de sebaj. Az hogy mi az uszítás, azt meg nagyon szépen levezette Derniere Danse a 456-ban.

2022. jún. 14. 19:21
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!