Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/647 anonim ***** válasza:
7%

"Ezekkel van tele ez a kategória."

Ez a kategória leginkább ilyen elmebeteg feminácikkal van tele, a pontozásból ez gyönyörűen látszik

Eddig ennél a kérdésnél legalább ezek kussoltak jórészt, most meg idecsődültek ide is.

A pontozási rendszer miatt nekünk általában jelentési jogunk sincsen, miféle jelentgetésről beszéltek?

Kizárólag ti csinaljatok, mivel kizárólag nektek van hozzá jogkörötök is

Csináljátok kedvetekre ha jól esik

2022. jún. 12. 22:14
 442/647 anonim ***** válasza:
94%

"Kizárólag ti csinaljatok, mivel kizárólag nektek van hozzá jogkörötök is"

Mégis az lett törölve, aki csak reagált az ilyen retkekre, mint pl. a 430-as. :D

2022. jún. 12. 22:22
 443/647 anonim ***** válasza:
92%
3-as szinten már tudsz jelenteni, amihez 40%-os válasz hasznosság szükséges, és ezt az össztevékenységed alapján számítják, nem kizárólag az alapján, amit ebben a kategóriában produkálsz. Fogalmam sincs, hol máshol garázdálkodtok még (annyit tudok, hogy 38F incel ezotéria kategóriában is), de semmi nem zárja ki, hogy megfeleljetek ennek a kritériumnak. Abban mindenesetre biztos lehetsz, hogy nem egymást mószerolgatjuk.
2022. jún. 12. 22:49
 444/647 anonim ***** válasza:
91%

“.de ezeket az embereket nem fogja meghatni hogy vár haza a felszínes szempontok alapján választott ficsúrod :))))“

Nem ez alapján választottam annak ellenére, hogy tényleg jól néz ki. Intelligens és humoros is, sokat megyünk ide-oda (a természetbe/városba, mielőtt valamelyik barom azt is feltételezni kezdené, hogy a pénz motivál), figyelmes, nagyon jó társaság. Kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Az általad felvázolt szcenárió pedig soha nem fog megtörténni. Nem egy Nolan filmben vagyunk.

2022. jún. 13. 04:07
 445/647 anonim ***** válasza:
20%

"3-as szinten már tudsz jelenteni, amihez 40%-os válasz hasznosság szükséges, és ezt az össztevékenységed alapján számítják, nem kizárólag az alapján, amit ebben a kategóriában produkálsz."

Kösz az infót nemigen tudtam a küszöb pontos mértékét!

Én csak ebben a kérdéskörben "garázdálkodok" mert csak ez ilyen "érdekes", éles vitákkal és miegymással. A hobbitémáimban tökre unalmas a gyakori, próbáltam.

Amúgy érdekes kérdés ez, amíg névtelenül nyomtam kb. 50%-os voltam, pedig pont ugyanolyan stílusban nyomtam.

Mióta csakis névvel nyomom, azóta lepontoznak akkor is ha meglátják a nicknevemet, és így már csak 30%-os vagyok. Ezért csakis akkor tudok a saját véleményemmel itt "büntetlenül" megnyilvánulni ha a névtelenek táborába süllyednék vissza. De egyenlőre nem érdekel annyira

2022. jún. 13. 15:59
 446/647 anonim ***** válasza:
94%
Ha vitára, konfliktusra vágysz (ez egyébként lejön abból, amiket és ahogyan írsz, bántó szándék nélkül mondom), meleg szívvel ajánlom figyelmedbe a politika kategóriát, ott generálnod sem kell a feszültséget, a lehető legtárgyilagosabb állásfoglalás is elegendő, hogy neked ugorjanak. Ne tántorítson el az, ha esetleg nem értesz hozzá; a többiek sem. A legcsodálatosabb az benne, hogy senki múltjából nem kell sebeket feltépni hozzá.
2022. jún. 13. 22:20
 447/647 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy ha ez számít, én már nem pontozlak téged, de a hírnév már csak ilyen, ha sokat provokálsz, az emberek megtanulják provokációnak venni a kommentjeidet.
2022. jún. 13. 22:23
 448/647 anonim ***** válasza:
100%

#445:

Ha nem vetted volna észre, le sem tojom a történetedet. Felőlem azt csinálsz amit csak akarsz.

:)

2022. jún. 13. 22:57
 449/647 anonim ***** válasza:
5%

vájtika, tudom rossz hír a femcelizmusodnak, de a bűncselekmények munkahely elvesztéssel járnak. elmúlt az amberheardi bemondásra mocskolódás korszaka.

most végre dansikából is kitört az uszítás, majd írok neki példabeszédet, amit látványosan nem fog megérteni.

2022. jún. 14. 00:00
 450/647 anonim ***** válasza:
5%
dans anyó nem, az úgynevezett hírnév azzal jár, hogy a frusztált prosztó putrik, ha látják a nickedet, olvasás nélkül nyomják a gombot. így járt a sokszor említett példámban vájtika is, ki merte mondani, hogy a férfiak nem mocskos disznók, hát ezek minuszba pontozták mindenhol.
2022. jún. 14. 00:03
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!