Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
"Ezekkel van tele ez a kategória."
Ez a kategória leginkább ilyen elmebeteg feminácikkal van tele, a pontozásból ez gyönyörűen látszik
Eddig ennél a kérdésnél legalább ezek kussoltak jórészt, most meg idecsődültek ide is.
A pontozási rendszer miatt nekünk általában jelentési jogunk sincsen, miféle jelentgetésről beszéltek?
Kizárólag ti csinaljatok, mivel kizárólag nektek van hozzá jogkörötök is
Csináljátok kedvetekre ha jól esik
"Kizárólag ti csinaljatok, mivel kizárólag nektek van hozzá jogkörötök is"
Mégis az lett törölve, aki csak reagált az ilyen retkekre, mint pl. a 430-as. :D
“.de ezeket az embereket nem fogja meghatni hogy vár haza a felszínes szempontok alapján választott ficsúrod :))))“
Nem ez alapján választottam annak ellenére, hogy tényleg jól néz ki. Intelligens és humoros is, sokat megyünk ide-oda (a természetbe/városba, mielőtt valamelyik barom azt is feltételezni kezdené, hogy a pénz motivál), figyelmes, nagyon jó társaság. Kölcsönösen inspiráljuk egymást.
Az általad felvázolt szcenárió pedig soha nem fog megtörténni. Nem egy Nolan filmben vagyunk.
"3-as szinten már tudsz jelenteni, amihez 40%-os válasz hasznosság szükséges, és ezt az össztevékenységed alapján számítják, nem kizárólag az alapján, amit ebben a kategóriában produkálsz."
Kösz az infót nemigen tudtam a küszöb pontos mértékét!
Én csak ebben a kérdéskörben "garázdálkodok" mert csak ez ilyen "érdekes", éles vitákkal és miegymással. A hobbitémáimban tökre unalmas a gyakori, próbáltam.
Amúgy érdekes kérdés ez, amíg névtelenül nyomtam kb. 50%-os voltam, pedig pont ugyanolyan stílusban nyomtam.
Mióta csakis névvel nyomom, azóta lepontoznak akkor is ha meglátják a nicknevemet, és így már csak 30%-os vagyok. Ezért csakis akkor tudok a saját véleményemmel itt "büntetlenül" megnyilvánulni ha a névtelenek táborába süllyednék vissza. De egyenlőre nem érdekel annyira
#445:
Ha nem vetted volna észre, le sem tojom a történetedet. Felőlem azt csinálsz amit csak akarsz.
:)
vájtika, tudom rossz hír a femcelizmusodnak, de a bűncselekmények munkahely elvesztéssel járnak. elmúlt az amberheardi bemondásra mocskolódás korszaka.
most végre dansikából is kitört az uszítás, majd írok neki példabeszédet, amit látványosan nem fog megérteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!