Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/647 anonim ***** válasza:
92%
Nyugi, Pistinek is jut numera, már elújságolta az egyik saját kérdésében büszkén, hogy járt nem egy, nem két prostituáltnál. 😀
2022. jún. 11. 22:40
 412/647 anonim ***** válasza:
91%

Erre valóban büszke lehet, ez egy igazi teljesítmény.

Csak tudnám, hogy ha ennyire lenézi a nőket, akkor miért veszi igénybe a szolgáltatásaikat, sőt miért használ ki bajban lévő nőket, majd vár el empátiát?

2022. jún. 12. 03:40
 413/647 anonim ***** válasza:
12%
Bajban.... Hogy mi? :DDDD
2022. jún. 12. 08:26
 414/647 anonim ***** válasza:
7%

"Nyugi, Pistinek is jut numera, már elújságolta az egyik saját kérdésében büszkén, hogy járt nem egy, nem két prostituáltnál."

Nyugi büszke nem vagyok rá, de valószínűleg több prostinál voltam már, mint ahány pasassal ti életetekben dugtatok.

Szerintetek csak nektek jár a szex?

Megcseszhetitek

2022. jún. 12. 10:52
 415/647 anonim ***** válasza:
7%

"Ha adsz elérhetőséget, be tudom szkennelni a rendőrségi iratokat és vagy 5 vallomást, ha gondolod. :)"

Az a jó a kis meséinkben hogy általában valós történeten alapul.

Ezt nem is áll szándékomban vitatni. Attól persze még nem más mint "tanítási" célból elmesélt történet. A tananyag pedig nem más mint a rondák "gonoszsága"

Bocs ha az én sztorim annyira nem jött át nektek, az én hibám, nem érhetek fel a ti mesélő szintetekhez na

2022. jún. 12. 10:57
 416/647 anonim ***** válasza:
87%

Ja, pont úgy beszélsz, mint aki nem felvágni próbál éppen. Csak érthetetlen, hogy mire.

Nem vonom kétségbe, hogy több prostival voltál, mint én pasival, a különbség az, hogy

1) nekem nem kell fizetnem, hogy valaki hajlandó legyen hozzám érni;

2) sosem érdekeltek a kalandok meg a dugópajti viszonyok, csak a párkapcsolatok, így nem mennyiségre mentem. Egy partner is elég lett volna egy életre, ha olyan embert fogtam volna ki elsőre, akivel működünk. Tudom, tudom, elképesztően gáz a 21. században (ellentétben az örömlányhoz járkálással ugyebár).

Abban nem vagyok biztos, hogy Metát lepipálod ebben, de majd lefightoljátok, ha megjön.

2022. jún. 12. 12:52
 417/647 anonim ***** válasza:
12%

"sosem érdekeltek a kalandok meg a dugópajti viszonyok, csak a párkapcsolatok, így nem mennyiségre mentem. Egy partner is elég lett volna egy életre, ha olyan embert fogtam volna ki elsőre, akivel működünk."

Pontosan én is így vagyok ezzel.

Csakhát én ilyen férfinek születtem, te meg egyel több lukkal a lábaid között. Ez jutott

2022. jún. 12. 12:56
 418/647 anonim ***** válasza:
91%
A plusz egy lyuk mellé társul egy átlagosnál nem előnytelenebb külső és egy egészen kedvelhető személyiség, ezt illene belekalkulálni. Hacsak nem önmagad nyugtatgatása a kizárólagos célod.
2022. jún. 12. 13:10
 419/647 anonim ***** válasza:
91%

#414:

Nem hiszem, hogy többel voltál, de mindegy.😅 Igazából nem is ez számít. Most ha 20 prostinál voltál 1x, az sosem lesz olyan, mintha egy rendes párkapcsolatban, ami mondjuk 2 évig tart, minimum heti 2x vagy a pároddal, akit szeretsz.

Felvágni arra, hogy rosszabb szociális hátterű nők undorodva, magukat gyűlölve, az aktus élvezését megjátszva, majd lehet, hogy azután felszívva egy csík kokót/krokodilt fogyasztva lefekszenek veled, az a legalja mindennek. Komolyan kérdem, milyen empátiát vársz el tőlünk, amikor árucikknek tekintesz minket? Ha nem lennél ronda, akkor is joggal ítélne el a női és a gerinces férfitársadalom is emiatt, mert nagyon legalja vagy ezzel.

#415:

Történt beismerő vallomás is, azt is csatolhatom. :)) Plusz utóbbi abszolút az empátiáról szólt, Pisti.

2022. jún. 12. 13:12
 420/647 anonim ***** válasza:
91%

Kérdem én; kinek kellenél pont te, Pisti?

Normális nőnek nem imponálna egy ilyen romlott férfi, mint amilyen képet lefestesz magadról. És ronda férfiak tömege sem szorul krvázásra, ha jó a személyiségük mellé, mert találnak maguknak valót.

2022. jún. 12. 13:15
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!