Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
Bocsi, ha félreérthető voltam. Nem azt akartam mondani ezzel, hogy általánosítasz.
A lényeg, hogyha ilyen szörnyű tapasztalataid voltak a (ronda) nőkkel kapcsolatban, akkor értem, hogy ez traumaként jelentkezik az ellenkező nem felé.
Szoktál még néha próbálkozni nőknél, vagy ezek miatt már inkább felejtős?
"Bocsi, ha félreérthető voltam. Nem azt akartam mondani ezzel, hogy általánosítasz."
Véletlenül sem voltál félreérthető.
Ezeket a dolgokat sokkal inkább a korábbi többszáz válaszos viták kapcsán írom, amikben az általánosítás ellen küzdöttem feleslegesen, nem számodra.
Végülis lehetnek a ronda férfiak aljas férgek (úgy jellemzően) csak akkor a ronda nők is azok lesznek.
"Szoktál még néha próbálkozni nőknél, vagy ezek miatt már inkább felejtős?"
Nagyritkán még elő-előfordul hogy próbálkozok nőknél, még többször mint szeretnék. Mivel teljesen feleslegesnek látom, ezért feltett szándékom teljesen hanyagolni a női nemet. Ennek ellenére becsúszott a múltkor egy randira hívás, mert olyan kézenfekvő volt a helyzet. Nem kellett volna. Hülyére vevésen és hazudozáson kívűl mást nem kaptam, hiába fogadta el.
A randik bizony olyanok, mint egy állásinterjú.. ezt én is tapasztaltam, és általában így is szokták jellemezni a társkeresős randikat. Hiszen az esetek túlnyomó többségében a nő dönt a folytatásról, és csak úgy keresik a hibát az emberben. Nem azt nézik, mi az értéked, hanem, hogy hol a hibád. Átéltem ezt én is igen sokszor, bár végül találtam valakit, aki ennek pont az ellenkezője volt. Bár hozzá kell tenni, ő is ilyen roppant válogatós volt előttem (gondolom mások pont ezt gondolták róla, mint amit én a randis csajokról, hogy csak a hibákat keresik), őszintén szólva fogalmam sincs, mit szeretett meg annyira bennem, hogy hosszú távra akarjon tervezni 😄 pedig az én életem finoman szólva nem teljesen normális, de legalább izgalmas.
Sose lehet tudni, mikor talál rád a szerelem :) Amikor randizol már X számú nővel, előbb-utóbb az agyadba ég, hogy minden nő csak a hibákat keresi benned, de aztán fennakad a hálón egy olyan, aki úgy talál tökéletesnek, ahogy vagy. Álljon itt az én példám, akinek az élete valószínűleg sokkal kuszább, normálatlanabb és rendezetlenebb, mint a tiéd. A nők nagyobbik része nem nézne el egy csomó mindent velem kapcsolatban. Szóval ebben már van is egy előnyöd velem szemben. Az én előnyöm meg szerencsére a vonzó külső, de hidd el nekem, hogyha nem vagyok tökéletes a randin, úgy ejtenek engem is, mint a büdös sz@rt! Volt benne részem jó pár alkalommal.
Szerintem nem érdemes feladni, csak kezeld lazán a dolgot :) Nekem is akkor indult be a szekér, amint megtanultam lazítani, és felszedtem egy kis önbizalmat, önértékelést.
"A randik bizony olyanok, mint egy állásinterjú.."
Ha te mondod biztosan
Én egyen sem voltam még, gőzöm sincs erről
Nem voltál még egy randin se? :O
Az imént írtad, hogy volt egy randimeghívásod. De ezek szerint félreértettem. Azt hittem, randiztatok és nem voltál szimpatikus neki vagy valami.
Szerintem a baráti, ismerősi kör mindig egy jó lehetőség valakit közelebbről megismerni. Vagy esetleg egy kulturáltabb szórakozóhelyen. Ha külsőleg nem is vagy annyira vonzó, mással még lehetsz lehengerlő. Az intelligensebb lányok például szeretik, ha valaki okos és/vagy művelt, de mellé tud élni is, képes élvezni az életet, szórakoztató, de kellően érett személyiség. Ez a kettő mindenképpen erős kombó, ezt tudom javasolni.
"Nem voltál még egy randin se?"
Lehet, hogy állásinterjún nem volt. 😀
(Vagy kamuindokkal rázta le a csaj, hogy mégse kelljen elmennie a randira, miután már megbeszélték, hogy lesz.)
Na de akkor a változatosság kedvéért belekötök Metába is, ne érhessen az a vád, hogy elfogult vagyok vele szemben.
"Komolyan olyan buta vagy, hogy azt hiszed, egy médiaperszóna egy az egyben letükröz egy konkrét embert a magánéletében?"
Ha egy az egyben nem is – mert minden oldalát az ember akkor se tudná prezentálni gyk-n vagy akármilyen platformon, ha akarná –, annyi feltehető, hogy amit látunk belőle, az nem nélkülöz mindennemű önazonosságot. Pláne itt, ahol senkinek nem fűződik jól felfogott érdeke ahhoz, hogy amit mutat/legyárt magából, az széles tömegeknek szimpatikus legyen. De ez alapvetően nem rossz dolog, ez teszi lehetővé azt is, hogy levonhassunk következtetéseket az ide írogatók EQ-jával kapcsolatban anélkül, hogy ők le tudnák rázni magukról az összeset "ez csak a perszónám, rólam mint magánemberről nem mond el semmit" címszó alatt. Van, amit az ember nem tud levetkőzni magáról, meg olyan is, amit ha megjátszik, az is van annyira para, mintha organikusan áradna belőle (ld. 190-es hsz).
Bajnokra reagálva:
"Hogy melyik az erősebb hatás nem tudom, de már e topik indulása előtti napokban is erősen a femcelizmus tört ki belőle."
Mutatnál egy kommentszekciót, ahol te ezt láttad tőle? Jobb szeretem, mikor egy állítás alá van támasztva.
#377:
De mi névvel vagyunk. :D Azért az nem ugyanaz a kategória sajnos még egy anonim fórumon sem, mint ugyanezen titulussal. A skizofrén hódolók és a kérdések alatt kergetők sosem alszanak, tudod. :D
Mondjuk ezt a médiaperszónás dolgot én BB femcelezős, pláne a partneremet és a kapcsolatunkat sértegető kommentje(i) kontextusában írtam.😅
Attól még, hogy lát egy ilyen match-et az oldalon, vagy hogy - anonim! - kommunikációban én vagyok a vehemensebb, attól BB még nem fejtette meg a rosette-i követ. ;)
"Lehet, hogy állásinterjún nem volt. 😀
(Vagy kamuindokkal rázta le a csaj, hogy mégse kelljen elmennie a randira, miután már megbeszélték, hogy lesz.)"
Nem élek barlangban
Nyilván voltam már állásinterjún
A randit legutóbb a nő mondta le, összevissza hazudozva arról hogy ő "nem is értette a szándékaimat", miközben elszólta magát még korábban, mindent tudott
Azelőtt mindig én mondtam le randit, mert a csaj érdektelen volt (pl. nem válaszolt messengeren)
Több ilyen problémám azonban már nem lesz, ezt megígérhetem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!