Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/647 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdező zseniális. 😀

2022. jún. 7. 02:53
 352/647 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy 261-es válaszadó voltam, tudod a 28/F.

Neked még majd lógok egy kifejtős válasszal (262 és 263-as kommentekre). Csak lusta voltak reagálni, de ami késik, nem múlik :P

Ne hagyjuk kimúlni a lángot, meg kell dönteni a válasz-rekordot, ez a kérdező kívánsága.

De a bioritmusos, éjszakázós kommentedre annyit előzeteseben reagálnék, hogy az én bioritmusom is meg van csúszva rendesen, azért irkálunk mi mindig hajnalban :D

2022. jún. 7. 03:00
 353/647 anonim ***** válasza:
77%

Nem lógsz semmivel, van, hogy csak ideokádom gyakorira az agymenésemet, ami éppen elkap abban a pillanatban, hogy szabadulni tudjak tőle és folytathassam a dolgomat. (Vagy ha túl hosszú és inkoherens lenne, csak magamnak írom le, ahogy jön, vagy valaki olyannak, aki ismer és elnézi.) Szóval annak, hogy ilyenekkel boldogítsuk az erre tévedőket, sok értelme tényleg nincs a válaszok számának a növelésén kívül. 😀 De ha úgy érzed, téged elszórakoztatna, nincs ellenemre.

Btw, nyugodtan hivatkozz magadra simpként 28/F helyett, embrace-eljük emelt fővel A Bajnok által ránk osztott gúnyneveket.

2022. jún. 7. 03:30
 354/647 anonim ***** válasza:
94%

"csak ideokádom gyakorira az agymenésemet"

Ne aggódj, én is ilyen vagyok :)

Simp most kikapcsol, mert kivételesen nagyon álmos, Derniére Danse pedig (BTW imádom a francia zenéket!) írja le holnapig a saját gúnynevét, amit viselnie kell emelt fővel :P

Holnap meg írok reakciót a múltkorira, mert jó pár dolgot akartam rá amúgy is reagálni, szóval nem kényszerből fogom tenni :)

2022. jún. 7. 03:47
 355/647 anonim ***** válasza:
77%

Belátásodra bízom, hogy a Dansika és a Dans(e) úrnő közül melyiket ítéled használhatóbbnak, előbbiben erősebb a lesajnáló felhang, utóbbinak meg inkább olyan a csengése, mintha szub férfi szólongatná a domináját, ami valahol hízelgő.

"BTW imádom a francia zenéket!"

Nem is tudom már, hányadik ember vagy az oldalon, akinek csalódást kell okoznom azzal az információval, hogy én alapvetően nem (ez az egy kivétel), de kezdem úgy érezni, hogy valami Viking Death March, The Count of Tuscany, Cigarette Daydreams vagy akár Famous Last Words (ha már úgyis MCR koncertre megyek ma) kellett volna nekem nicknévnek, hogy valóban az ízlésemet tükrözze, és akkor elkerülhetőek lennének ezek a félreértések. De új fiókot biztos, hogy ezért nem csinálok. 😀

"Ne aggódj, én is ilyen vagyok :)"

Akkor lehet, miattunk fogja mindenki kikövetni ezt a kérdést a francba belátható időn belül. De ha vigasztal, majd nyomkodom neked a zöld kezeket, hátha eléred a 90%-os hasznossági arányt. Kellemeset a kellemessel.

2022. jún. 7. 05:33
 356/647 anonim ***** válasza:
94%

BB-nek üzenem, hogy hála Istennek nem kell “felébrednem a dizniből”. A modern holokausztomat akarod, csak mert mertem olyan partnert választani - sokadjára -, aki tetszik is nekem és emberileg sem egy barbár besenyő? :)

Ezek szerint a saját nemed képviselőit sem ismered, nemhogy a nőket…

2022. jún. 7. 05:47
 357/647 anonim ***** válasza:

"Találtam még egy érdekes kérdést, ezt Pistinek és bírságbajnoknak küldöm, hátha kapnak némi motivációt, hogy rondaként is van élet :)"

Talán furcsán hangozhat, de én magam nem vagyok kifejezetten ronda. Azért mert a "védelmükre keltem" úgy tűntem fel mint egy sértett ronda férfi, miközben csakis annyi igaz belőle hogy a nők nem adtak többet nekem photofeeleren mint 4/10

De ettől függetlenül még eléggé távol állok a rondáktól.

Az általánosítások ettől függetlenül zavartak nagyon, de nem kifejezetten személyes érzelmekről volt szó. Azért személyesen legalább a nők egészen normálisan képesek hozzámállni ha én is úgy állok hozzájuk, nem néznek rondának sem.

Persze amit metalány mondott az szentigaz: nem vagyok egy kifejezetetten jóképű srác

2022. jún. 7. 09:07
 358/647 anonim ***** válasza:

“Azért személyesen legalább a nők egészen normálisan képesek hozzámállni ha én is úgy állok hozzájuk, nem néznek rondának sem.“

Metalány

2022. jún. 7. 09:22
 359/647 anonim ***** válasza:

- azt írta, hogy ha nem bántalmazol egy nőt, akkor kevesebb az esélye az elfordulásra. A normális viselkedés sok dolgot tud kompenzálni.

Tetszést mondjuk nem, de az is lehet, hogy pont te tetszel valakinek.

Nekem mondjuk imponál, hogy szexi barátom van és sokan boldogak lennének egy ilyen férfi mellett.

2022. jún. 7. 09:24
 360/647 anonim ***** válasza:
87%

"Nekem mondjuk imponál, hogy szexi barátom van és sokan boldogak lennének egy ilyen férfi mellett."

Bajnok hamarosan leírja ismét, hogy a nők pontosan aszerint választanak palit, hogy más nők előtt melyikükkel lehet villogni, és ez az igazi oka annak, hogy a csúnyák egyedül maradnak. Borítékolom.

2022. jún. 7. 10:56
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!