Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
"Kérdező magasabb fokozatba csak akkor lehetne kapcsolni, ha pisti és meta összejönnének, és ebben a topikban teregetnék ki életüket, mi többiek meg beleszólogatnánk."
Ó hát nem lenne nekem akkor ennyi időm gyakorizni. A metalány biztosan lefoglalna:)
#320:
Azt teszitek. De engem annyira nem hat meg ez a vergődés. Van, aki hazavárjon engem és az nekem tetsző személy, akire szeretek ránézni. Sajnálom, ha ez nektek nem adatott meg, de még egy nőnek is (!) adott a joga hála Istennek, hogy olyat válasszon, akivel viszont vonzódnak egymáshoz.
Hihetetlen, hogy ide merünk eljutni a 21. században.
"Azt teszitek"
Mégis mit teszünk?
Mire reagáltál ezzel?
A tetszés pedig megint csak egy dolog. Ha már úgyis feljött a magánélet, meg lehet nézni PP hozzászólásait, hogy miket ír ide. Nem szégyenkezem miatta az érvelése és a szellemi/logikai képességei alapján sem.
Másról ugyanezt nem tudnám elmondani feltehetően.
“mi többiek meg beleszólogatnánk.“
Erre gondoltam.
“jó. de mi a jogi procedúra? de szépen írtam, hehe.
Mert ha olyan, akkor max. hírértéke van.“
Minek osztanám meg veled? Ez nem egy szros pletyka, amit utána 30 oldalon keresztül analizálhatsz, hogy miért invalid és miért használom fel a ronda incelek ellen.
"Erre gondoltam."
Úgy írta: "és ebben a topikban teregetnék ki életüket"
Jó persze ez egy feltételezéses hülyeség, de ha kiteregetnek valamit, azt utána szabadon ki lehet vesézni
Így jár az aki kiteregeti a dolgait. Ha zavarja nem teregeti ki az ember
szakmai szempontból oszd meg femcel kiscsibe, hehe.
a kérdés az, hogy ő szégyenkezik-e? a mélyrepülés egyre nyilvánvalóbb. (nyilván nem, míg meleg szaftost kap)
Nem vagyok femcel. Szeretem a férfiakat. A jogsértő férfiakat nem szeretem, aki a személyes biztonságomra törnek.
Nem, ő is normális ember. A kapcsolatunk is normális. Nehezen átélhető szituáció, tudom.
De, az vagy :D
Az utolsó mondatod viszem fb csoportokba, ahol nőji höltyek vergődnek a kapcsolataikról, jihááááááááá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!