Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Figyelt kérdés
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
A blackpill kalkulál azzal, hogy egy nő egy jó nőért hagy el egy átlagos férfit?
2022. jún. 3. 15:01
292/647 anonim válasza:
291#
Nem
A blackpill csak azzal kalkulál hogy maximum átlagos férfi ===> valószínűleg elhagyják egy jobbért
A jobb esetenként nő is lehet:)
2022. jún. 3. 15:09
293/647 anonim válasza:
Átlagos külsejű férfit jellemzően akkor hagynak el jobban kinézőért, ha a kapcsolat is langyos lábvíz, amit a megszokáson kívül nem sok minden tart össze. Legalábbis ezt látom. De ha megnyugtat, úgy még nem szakítottam, hogy annak bármilyen szinten köze lett volna harmadik személyhez, csak úgy, hogy addigra már kifejezetten szarul éreztem magam a másik mellett a közös problémáink miatt.
2022. jún. 3. 15:31
294/647 anonim válasza:
#289:
Hallgatlak.
/Ne hergeld az inceleket.😭
Amúgy nem. Nyilván nem.
2022. jún. 3. 15:58
295/647 anonim válasza:
"Ne hergeld az inceleket.😭"
Ne haragudj, túl nagy volt a kísértés. 😀
Amúgy csak annyi, hogy én is akartam ezt a felhasználónevet a lila happy pill tetoválásom miatt, de foglalt volt, úgyhogy egy ideig morci voltam rá. 😀 De mióta tudom, hogy az incel szakzsargon is használja a kifejezést, nem bánom annyira.
2022. jún. 3. 16:14
296/647 anonim válasza:
Szigorúan monoton csökken a színvonal. gondolom én is k. anyázhatok vájfejű öregasszony :D
2022. jún. 3. 21:35
297/647 anonim válasza:
A színvonal akkor érte el a mélypontot, amikor a vita (ha ezt lehetett valaha annak nevezni) "rosszul látod", "hazudsz" és "hülye vagy" kommentárok egymás fejéhez vágdosására redukálódott, ez nem előremutató, nem konstruktív, és egy idő után szórakoztatónak sem mondható, szóval nem látom okát, hogy erőltessük, és arra tippelnék, hogy a többiek sem, de nyilatkoznak a maguk nevében, ha szeretnének.
2022. jún. 3. 22:08
298/647 anonim válasza:
Milyen vita? Iszapbírkózás, meg nickválasztás volt már a téma. Meg az érdeklődés irántad.
2022. jún. 3. 23:05
299/647 anonim válasza:
Bocsi, azt hittem, azt már a színvonalesés részének tekinted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!