Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
Hát, én nem hiszem, hogy ez ilyen tudatos lenne nála. A helyzet az, hogy ez egy típus. Rengeteget vitatkoztam már, igaz, politikai témákban, és ott is ugyanez van. A többség beleviszi az érzelmeit is a vitába, képtelen elvonatkoztatni. Arról nem is beszélve, hogy manapság divat lett szembemenni a tudománnyal. Lásd a Trump-jelenséget vagy a koronavírust, hányan kérdőjelezték meg a tudósokat, hogy havonta mást mondanak. Pedig a tudománytól nem várható el, hogy megkérdőjelezhetetlen legyen. Lásd például a hipotéziseket, ahol előzetes feltevéseket fogalmaznak meg, és valami megdől, valami nem. Vagy a későbbi kutatásokat, amik cáfolják a korábbi kutatásokat.
Meg tudod, tényszerűnek lenni unalmas. Tudod, mit mondott egyszer valaki, amikor számon kértem rajta némi objektivitást? "A száraz tényeket leírni unalmas". Pedig a száraz tényekből lehetne következtetéseket levonni. Akik itt vitatkoztak, ők csak(!) a negatív tapasztalatokból következtettek minden egyes nőneműre. Pedig egy kérdőívből kiderülne, hogy nagyon is vannak kivételek, és lenne nekik is lehetőségük. Ezután jönne képbe az előbb említett következtetés-levonás: ha 25-30% adott már, vagy adna esélyt csúnyának, akkor ebből azt a következtetést lehetne levonni, hogy meg kell találni azt a 25-30%-ot. Határozottan úgy vélem, hogy aki kicsit intelligensebb, az megtalálná a párját.
Az objektivitásról és racionalitásról még annyit, hogy ezek fontos elemei az intelligenciának. Minél intelligensebb valaki, annál jobban képes elvonatkoztatni és a száraz tényekből kiindulni. Nem (csak) a saját tapasztalataiból, hanem mondjuk azokéból is, akiknek vannak nőkkel tapasztalatai, vagy azokéból, akik rondaként találtak olyan párt, akit szeretnek is. Hogy ilyenek léteznek bőven, afelől semmi kétségem nincs.
"Ráadásul a "nagymellű nő" és a "ronda pasi" nem is illeszthető össze, mert a "ronda" alapból egy mindenre rámondható melléknév, ami nem jelent mást, minthogy ronda valaki vagy valami. A "nagymellű nő" meg nem feltételez rondaságot."
Szerintem azt egy ennél egyszerűbb gondolatmenet alapjának szánta, kb. az volt a fejében, hogy a ronda is csak egy tulajdonság, a nagymellű is csak egy tulajdonság, tehát ha az egyik tulajdonság esetében nem illik csúnya dolgokat mondani arról az emberről, akire az jellemző, akkor a másik tulajdonság esetében sem, különben negatív sztereotípiák fognak beivódni a kollektív tudatba a rondákkal és/vagy a nagymellűekkel kapcsolatban (attól függően, hogy kikről mondanak csúnya dolgokat az emberek). Az ócsárlás meg a tényközlés ezen a ponton már összemosódik a fejében, ergo teljesen mindegy neki, hogy milyen megalapozottsága van annak, amit mondasz, és milyen szándékkal mondod.
"Nem kell ezért őket hibáztatni, az az igazság."
Egyébként ez most hülyén hangozhat, de esküszöm, vívódom magamban emiatt; ha megpróbálok belehelyezkedni abba az elmeállapotba, amelyikben ők a mindennapjaikat élik, úgy képzelem, hogy borzasztó lehet viselni azt a sok frusztrációt, öngyűlöletet és kognitív disszonanciát, amiben konstans benne vannak, és sajnálom őket, együttérzek velük a tőlem telhető legnagyobb mértékben, csak aztán látom, ahogy szembejön a századik rosszindulatú epehányás tőlük valaki olyannak az irányába, aki arra amúgy rohadtul nem szolgált rá, és kissé nehézkessé válik az empatikus megközelítés megtartása, ha értitek, mire gondolok. 😀 Kezd megterhelni ez a kategória, úgy érzem.
"Arról nem is beszélve, hogy manapság divat lett szembemenni a tudománnyal. [...] Pedig a tudománytól nem várható el, hogy megkérdőjelezhetetlen legyen."
Azok az emberek, akikről beszélsz, a tudományt nem önmagáért akarják/tudják értékelni, hanem a vallást keresik benne, az abszolút igazságot, az örök érvényűt, a megkérdőjelezhetetlent, amiben hinni lehet és kell, cserébe lesz egy stabil hivatkozási alapod, egy mankód, amelyre támaszkodhatsz az életben, nem kell minden pillanatodat bizonytalanságban töltened. A redpill elméletek lényege is az, hogy biztosítsák az egyén számára a beavatottságérzést. Elhiszem, hogy egyszerűbb és kényelmesebb ezekbe menekülni, miután a valóságból kiábrándultál.
"Minél intelligensebb valaki, annál jobban képes elvonatkoztatni és a száraz tényekből kiindulni."
Illetve minél egészségesebb a pszichéje. 😀 Biztos vagyok benne, hogy van valami BNO kóddal kifejezhető gondja-baja az incelek minimum 99%-ának (de bármilyen konteós embercsoportról el lehet mondani ugyanezt), amit nem személyeskedésnek szánok, mert rám is igaz, de tény, hogy lehetetlen nem parttalan vitát folytatni azzal, aki semmit nem tesz annak az érdekében, hogy visszaszálljon a földre, márpedig nem fog, amíg az a meggyőződése, hogy ő van megvilágosodva.
"Ezután jönne képbe az előbb említett következtetés-levonás: ha 25-30% adott már, vagy adna esélyt csúnyának, akkor ebből azt a következtetést lehetne levonni, hogy meg kell találni azt a 25-30%-ot."
Csak tartok tőle, hogy nem ezt a következtetést vonnák le, hanem azt, hogy a 25-30% hazudott, vagy nem azt értette csúnyaság alatt, amit értenie kellett volna (szerintem felvetne pár etikai kérdést, hogy milyen módon határozzunk meg rá egy objektív definíciót; látom magam előtt, ahogy a kutatók önkéntes rondákról lőnek fotósorozatokat, hogy legyen mit bemutatni a lekérdezendő nőknek mint viszonyítási alapot). Gondolatkísérletnek persze érdekes.
Bocs a látványos elkanyarodásért. 😀
Dansika, hogy te nem tudsz elszakadni a zajkeltéstől és a szalmabábozástól nekem valahol szórakoztató, a kérdés csak az, hogy a való életben is így tolod, vagy csak itt sikerült ez? :D
Lehet nyugodtan vergődni és hazudozni, simán tudnátok élvezni a szexet és az életet és a romantikát a ronda pasikkal és beléjük is tudnátok szeretni, de szándékosan nem akarjátok, ennyi.
És ez még mindig jobb, mert amit ti írtok, arról észre sem veszitek, hogy felszínes selejtek vagytok, hiszen a szerelem és a vonzalom nem arról szól, hogy szép pofi, az maximum egyszeri vágy, semmi több. De no problem, nagyvezíretektől megtanultátok, hogy a magyar nyelv fogalmait ki lehet forgatni és, ha sokat nyomjátok a hazug értelmét fogalmaknak, akkor új értelmet nyelnek a pusztulat tömegben.
Visszatérve a nagymellesre, ott sem történt más, mint pár idióta belefutott nagyarcú cicababákba és celebekbe vagy magukat annak képzelőkbe, akik jellemzően műttetten nagymellűek és ebből levonta a hülyeségeit.
És bocsi, tudom, hogy nem tetszik a szóhasználat, de mindőtöknek vannak pi.csabarátnői, nagy eséllyel legalább egyszer egy életben ti voltatok azok. Csak ezeket a dolgokat villámgyorsan törlitek a fejetekből.
És nyugodtan lehet sértetten vagdalkozni, bőves-bőven 500 feletti nővel kényszerből való ismerkedés (nem szex, nem randi!) alapján lazán fel lehet állítani általánosságokat a viselkedésetekről, legyetek bár 20, bár 50 évesek, vidékiek vagy fővárosiak, stb, stb, stb.
És ebben nincsenek benne az iskolatársak, munkatársak, rokonok, haverok női.
Mindig vicces az önjelölt bukott pszichológusok szereplése a gyakorin, csak nem a zóttástú' van laposföldeskéim? :DDD
Na szaladjatok cucuzni, hátha mond nektek valami okosat görénnyel és szcienkeivel együtt ;)
Dansika nincs bennem semmi öngyűlölet, már csak azért sem, mert feljebb írtad, hogy mekkora nagy mellénnyel vagyok. Tudom, tudom szerinted a kettő egymásból fakad :D
Dansika, jóhogy le puncis pincsizem, ha puncisan pincsizik és totál fogalmatlan a tényekkel szemben, hogy neked jópofizhasson:D
Mindezt vagy nyolc hozzászóláson keresztül természetesen kifaacsarva jól szalmabábozva. De nincs szerencséje, mert:
Dansika az enyém!!!!
hehe
#264:
Akkor miért nem jó neked is egy ronda nő?
Nem túl nagy dilemma, szerintem korban is jobban passzolnánk. Kérdés, hogy az alacsonyság kizáró ok-e nálad. 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!