Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
Mondjuk engem vár egy nagyon aranyos férfi otthon, így most ki kell hagynom az ajánlatot - már ha arra is gondolok, hogy bb retorikájával ismerkednék. (🤢)
De ez a példa nagy okulás lehet nektek: Pisti és bb.
Pisti, bb, jöhettek egy összetört nőt vigasztalni.🥰☺️😊
Itt van életetek esélye.
Én Stromae-t bírom, pedig a francia kultúra nem áll nagyon közel a szívemhez - a költészetükön kívül.
/ Az iszapbírkózás szerintem a férfiaknak nem áll jól. Eléggé megnehezítitek a dolgukat szegényeknek.😬
Jó, én Villont bírom. Ha már francia meg költészet. Meg ha már úgyis ekkora káosz lett ebből a kommentszekcióból. Lassan bármilyen hsz elfér itt. 😀
Reméltem, hogy bajnok az esélytelenek nyugalmával vág bele a meghódításomba, ajánlatos lenne. Akkor meg már hadd szórakozzak egy jót.
Vájtika ugyan miért lenne nagy okulás, hogy egy biszex nő kikezd egy biszex nővel?
Nekem teljesen jó a ronda, alkalmikon kívül csak ronda barátnőim voltak. De a rondák is pont ugyanúgy viselkednek, mint a húdeszépek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!