Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
"vele miért van látszólag nagyobb bajod, mint velem?"
Gondolom te vagy a zsánere nem a Metalány
Nekem pedig a Metalány, és nem te
Szépen meg is osztoztunk itt egymáson
A Metalánynak pedig annyit üzenek hogy legyünk egymásé!
Te egy másé, én egy másé:)
Dansi, semmi köze a személyes negatív tapasztalatnak ehhez, bár annyi biztos, hogy ő jobban tolja ezt a típusú sejtetést, hogy egyszer rossz a rondával, minden ronda rossz.
Az a bajom vele, és veled nem, hogy :
korábban ő majdnem semleges tudott maradni és akár értelmesen vitázni is, akár sokkal agresszívebb és erőszakosabb anonimokkal, most meg egy laza kis szurkálódásra gyalázkodva tombol. ÉS kényszeres lett, pont abban az értelemben, ahogy te használtad. Mondjuk ki, nagy csalódás a csaj :D
De nem adott választ, hogy miért lett ilyen.
- te többedszerre sem jutottál el ide, max néha helyeselve (igazodni próbálás?), amikor valaki gyalázkodott. Magadtól csak kis szurkapiszkákat tettél, ami még bőven belefér nekem. És pl. szóltál, hogy vehemensebb vagyok, mint igényled, nem egyből bepöccentél. Régen vájt is ilyen volt.
És ott van még "kedves anonim" aki szintén ilyen, mint te és a régi vájt.
"És ott van még "kedves anonim" aki szintén ilyen, mint te és a régi vájt."
Számomra már nem egészen anonim
Persze elég nehéz beazonosítani, de az egyik csajjal kiveséztem itt a ronda sráccal való tapasztalatait.
Nem ad okot a megbélyegzésre az sem, de azért tanulságos volt
"De nem adott választ, hogy miért lett ilyen."
Igazából ezt írta: "egy rossz élmény után (amit pofátlanul sorozatosan megkérdőjeleztek), nem fogok Teréz anyát játszani."
Gondolom, amilyen témában korábban láttad vitázni, abban nem volt ennyire erősen érintett személyesen. Említette is itt, hogy mai napig pszichológushoz jár a traumáival (137-es hsz). Persze, hogy fel fog háborodni, ha azzal szembesül, hogy egyesek bagatellizálják a vele történteket, projekciónak nevezik (ld. 79-es), vagy akár csak elvitatják tőle az ahhoz való jogát, hogy beszéljen róla.
Pistinek valószínűleg szintén megvannak a maga rossz tapasztalatai (csúnya férfiakkal szembeni általános attitűdökkel kapcsolatban), azért ugrott ezekre a válaszokra. Ha őt meg tudod érteni, akkor a másik oldalt sem lehet olyan nehéz.
"És ott van még "kedves anonim" aki szintén ilyen, mint te és a régi vájt."
Ha jól matekoztam ki, ő most 29 körül van, a traumája pedig 10 éves, szóval feltételezem, mostanra könnyebbé vált higgadtan, tárgyilagosan viszonyulnia a vele történtekhez, ami egyébként örvendetes dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!