Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
#306:
Tulajdonképpen jogi ügyben állunk az említett személlyel a bántalmazásaival kapcsolatban, de hát ezt is biztosan csak kitalálom. :)
Megkérdezném egyébként, hogy mi volt az a konkrét cselekedete, ami annyira súlyos volt, hogy bíróságra lehet vele menni, mert tényleg érdekel, de tapintatlan nem akarok lenni, meg nem biztos, hogy megéri megkockáztatni, hogy erre is rászálljon valaki, úgyhogy érthető, ha inkább nem térsz ki rá.
#314:
Nem tapintatlanság, vagy ilyesmi. Igazából feldolgoztam már valamelyest.
Arra a lépésre sem miattam volt szükség. Egyedül az motivált, hogy precedens értéke legyen, hogy egy nővel nem lehet így bánni és hogy ha a sztori eljut valakihez egy beszélgetés kapcsán, legalább egyel kevesebb áldozata legyen. A saját lelki üdvöm itt nem volt objektív mérce.
jó. de mi a jogi procedúra? de szépen írtam, hehe.
Mert ha olyan, akkor max. hírértéke van.
Dansi, a terézanyás mondat csak kifogás, hiszen erre senki sem kérte, csak annyit, hogy egy rossz élményt ne általánosítson, és ezt ne terjessze.
Másrészt, akkor eddig csak játszotta a terézmamust? (látod én is tudok kiforgatni, gyorsan tanulok tőletek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!