Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/647 anonim ***** válasza:
92%

Ha így is lenne, az ilyen jellegű társadalmi normák nem lennének hülyeség; egy jó jellemű, családcentrikus, kompakt férfi lenne ugyanúgy a megoldás akkor is. Nem Chad, nem Brad Pitt.

Ha így lenne, mi is szegényebbek lennénk egy/több rossz tapasztalattal, ami abból a társadalmi nyomásból ered, hogy “a csúnya férfiaknak esélyt kell adni, különben egy szívtelen dög vagy”.

Mindenki választhat magához illőt. Válasszatok - Pisti, BB - ti is egy-egy ronda, megkeseredett nőt. Vagy ha szerintetek ez banális és nem lennétek boldogak mellette, miből gondoljátok, hogy egy átlag nő boldog lenne pont mellettetek? Már ha ez valaha is felmerült bennetek, mint szempont…

2022. jún. 7. 12:49
 362/647 anonim ***** válasza:
7%

Hát elég ciki, ha szexi, ezért boldogak lennének vele.

Ez ugyanaz a laposföld szint, mint a magas, ezért orgazmusom van tőle.

Tőlem lehet ösztönlény szinten élni, csak akkor azt a való életben is hangzatosan fel kell vállalni és cserébe nem fikázni mindenért a férfiakat, hogy ösztönlények.

2022. jún. 7. 19:41
 363/647 anonim ***** válasza:
7%

356-as vájtika, megint valami szalmabábot kergettél. És hát természetesen dansi majd most sem fogja észrevenni milyen demagóg uszítást és sugalmazást írtál.

Rossz hírem van, sem a dizni, sem a kapcsolatok nem tartanak manapság negyig sem örökké, és előbb-utóbb rádöbben, hogy a femcelsizmus az a lényed része, nem csak szórakozás a gyakorin. Meg te is rádöbbensz majd dolgokra, aztán jöhet az össznépi, én nem ilyen lovat akartam :)

2022. jún. 7. 19:52
 364/647 anonim ***** válasza:
7%

Dans úrnő - ezt nyugodtan veheted trollkodásnak , na nem azért, mintha el akarnám rontani a büszkeséged, vagy jóérzésed ezzel kapcsolatban, de a subság az tőlem messzebb áll, mint, hogy vájtika belémszeressen :D

A körülírás még mindig nem sugalmazás, de politikát ide csak szőrmentén lehet keverni, így körül kell írni.

De meta erről nem mond igazat, mert régebben sokkal rosszabbakat kapott és mégis vidáman lerázta magáról.

Pontosan azóta ilyen - és ez a kettő dolog nagyjából egyidőben történt és megelőzte bőven az itteni kétségbe vonó hozzászólásokat - amióta nagyon erősen lepontozták minden témakörben a femcel senkik, és/vagy amióta összejött szexicsokoládéval. Hogy melyik az erősebb hatás nem tudom, de már e topik indulása előtti napokban is erősen a femcelizmus tört ki belőle.

Szóval nagy uszítgató vagy, tán anonimként? Vagy a való életben?

2022. jún. 7. 20:01
 365/647 anonim ***** válasza:
52%

363-ra

"Rossz hírem van, sem a dizni, sem a kapcsolatok nem tartanak manapság negyig sem örökké"

helyett

"Rossz hírem van, sem a dizni, sem a kapcsolatok nem tartanak manapság negyedrészt sem örökké"

2022. jún. 7. 20:05
 366/647 anonim ***** válasza:
7%
A linkelt kérdésre: én valahol a tudatalattimban minden nőmről tudtam, hogy ronda (az egyéjszakások átlagosak) és azt is, hogy a szerelem/vonzalom miatt látom szebbnek őket. NEM SZÉPNEK, csak szebbnek, mint amilyenek, 10/3 helyett 10/4, néha 10/5. Az első randikon konstatáltam magamban, hogy ez a nő ronda, de semmi érzelmi faktor, csak semleges konstatálás, ronda, randizzunk.
2022. jún. 7. 20:23
 367/647 anonim ***** válasza:
67%

A femcelt kikérem magamnak, csak az ilyen ökörségeknél veszem védelmembe a nememet, ha jogosnak érzem.

Más: nem kell jósolgatni semmit. Veled ellentétben valakinek az emocionális élete is lehet valid, létező dolog - a konteók helyett. Komolyan olyan buta vagy, hogy azt hiszed, egy médiaperszóna egy az egyben letükröz egy konkrét embert a magánéletében? :)

2022. jún. 7. 22:59
 368/647 anonim ***** válasza:
52%

"Azért személyesen legalább a nők egészen normálisan képesek hozzámállni ha én is úgy állok hozzájuk, nem néznek rondának sem."

Persze azért nem mindenki és minden esetben áll normálisan hozzám. Volt egy eset amikor csak beszélgetni kezdtem egy kissé csúnya csajjal. Tehát hogy értsétek: rondával!

Nem egészen volt normális, de legalább karcsú volt. Még csak nem is nyomultam, csakis beszélgetést kezdeményeztem vele a munkahelyen.

Aztán másnap meg azt hallom vissza hogy én mennyire "durván nyomulok"!

Olyan szinten megsértett ezzel, hogy néhány napig nőhöz nem akartam szólni (soha az életben), + elhordtam a bolond csajt mindennek aminek lehetett szemtől szemben és a háta mögött is.

Mert őszentsége már agresszív nyomulásnak tekinti ha valaki hozzászól, érdekes volt.

A legszomorúbb hogy eddigi életem összes tapasztalatát latba vetve azt kell mondjam: Számomra mint nem túl vonzó férfinak nagyjából csak és kizárólag az ilyesféle "selejtek" maradnak, csakis hasonló "nökkel" találkoztam az egyedülállók között.

Az ilyenektől nem kellene "esély" és persze én sem adnék sohasem az ilyeneknek

2022. jún. 8. 12:43
 369/647 anonim ***** válasza:

Ez tényleg elég durva, ha valóban így történt!

Nem csodálom akkor, hogy így állsz a nőkhöz. Feltéve, ha nem csak 1-2 ilyen volt, hanem ezt tapasztaltad általános jelenségként.

Ha ilyen radikális példákból csak 1-2 volt, a többi meg max. sima elutasítás volt, akkor még ne általánosíts pár ilyen gyökér nő alapján :)

Általánosítani csak sok csúnyább pali ehhez hasonló tömeges sztorijaiból lehet.

De az ilyen esetek miatt viszont részvétem neked, amennyiben valóban így történt!

2022. jún. 8. 21:57
 370/647 anonim ***** válasza:
57%

"Általánosítani csak sok csúnyább pali ehhez hasonló tömeges sztorijaiból lehet."

Én inkább úgy döntöttem hogy itt váltok. Eddig az általánosítás ellen voltam, de nem értitek.

Jobb lesz ha én magam is az általánosítás mocskos útját választom és őszintén azt mondom:

Ilyen és ehhez hasonló tapasztalataim voltak főleg kifejezetten ronda nőkkel.

A valós hangsúly persze az egyedülállóságon volt, mert mindig az a problémás csaj aki maradék.

Ezek ilyenek.

A normálisabb rondák is párkapcsolatban élnek amúgy a nők esetében. A férfiak esetében teljesen rendben lévő srácokat is ismerek tartósan egyedül

2022. jún. 8. 22:37
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!