Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/647 anonim ***** válasza:
94%
Fogalmazhatok úgy is, hogy nincs jogod számonkérni rajtunk az "általánosítást", azaz az empátia állítólagos hiányát, ha beléd bevallottan nem szorult. Hátha így jobban tetszik.
2022. jún. 11. 01:32
 392/647 anonim ***** válasza:
5%
Danserzsike, dehogynem lehet, mivel én írtam. Én a szubjektivitásban is objektív vagyok.
2022. jún. 11. 09:53
 393/647 anonim ***** válasza:
94%

"Én a szubjektivitásban is objektív vagyok."

Nyilván ezt is onnan lehet tudni, hogy te írtad.

2022. jún. 11. 13:22
 394/647 anonim ***** válasza:
91%

xD Pisti

Leírom ennek a kapcsolatnak az utótörténetét, jó - csak hogy tiszta legyen, kibe is nem szorult empátia.

Két hónappal azután, hogy befejezte a zaklatást (telefonon, e-mailben, üzenetben, “odamegyek a címetekre” (200+ km)) meghallottam, hogy történt egy tragédia a családjában. Akkor felhívtam, azt hittem, tudok neki MÉG EZEK UTÁN IS pszichésen segíteni feldolgozni ezt a veszteséget.

Na, ebből az lett, hogy 1,5 órán keresztül mindenféle jelzőkkel illetve kijelentette, hogy mindazt a bántalmazást, amiről jegyzőkönyv is van, ő ugyanúgy megcsinálná velem, ha tehetné.

Ezt mondta, mikor vigaszt akartam nyújtani neki a problémájában.

Ennyit arról, hogy ki az empatikus.

2022. jún. 11. 13:56
 395/647 anonim ***** válasza:
91%

Ezen a ponton fejeztem be a Teréz anyáskodást. Az empátiám nem ér annyit, hogy más pedig olyan sebeket adjon nekem cserébe, amiket évek munkája kijavítani és a hárommal későbbi kapcsolatomban is szoronghatok miatta, hogy nehogy előforduljon.

Ha nem vagyunk empatikusak, azt a balhere ronda férfitársaitoknak köszönjétek, akik visszaéltek velünk, ne a női gonoszságnak.

2022. jún. 11. 14:07
 396/647 anonim ***** válasza:
Egyébként pontosan erre gondoltam, amit most csinál (Pisti), amikor azt mondtam, ideig-óráig normális kommunikációra fogékony, elviselhető ember benyomását kelti, majd egyik pillanatról a másikra átkattan az agyában valami, leszáll a vörös köd és megkezdődik a fék nélküli fröcsögés; mintha valamiféle személyiségzavarban szenvedne.
2022. jún. 11. 15:14
 397/647 anonim ***** válasza:

Természetesen danserzsókom, pontosan onnan :)

Amúgy máshol is hozzászólsz? Mennék borzolni a kedélyeket és növelni a hozzászólásszámot :D

2022. jún. 11. 15:33
 398/647 anonim ***** válasza:
7%
Vájtika nem empátiáját, meg az egész női nem nulla empátiáját persze rá lehet fogni valami lúzerre a múltból, de nyilvánvalóan nem sok közük van egymáshoz.
2022. jún. 11. 15:40
 399/647 anonim ***** válasza:
7%

Tetszett a mai mesedélutános előadásod Metalány!

Remélem holnap is jössz egy következő fejezettel, ne feledkezz meg rólunk!

Persze nekem sem szabad akkor kimaradnom a körből!

Volt egy takarítólány egyszer néhány éve. Bűnronda szegény, és buta is mint a föld. Minden emberrel flörtölgetett akinek péló lehetett a lábai között, gusztustalan viselkedése volt.

Kapcsolatra alkalmatlan, de egészen barátságos volt ezért barátkozni kezdtem vele. Ezért elsőkézből kellett értesülnöm a "szerelmi életének" minden mozzanatáról. Miközben a párja sem volt teljesen hülye, és csak dugópartnernek használta, addig a csaj ott szopta egy srác pöcsét rendszeresen a munkahelyen.

Úgy megundorodtam tőle hogy még a baráti viszonyt is "töröltem" vele. Ilyen aljadék ronda nők tehát, akik megpróbálják elhitetni másokkal hogy ők csak áldozatok, valójában csupán gusztustalan érdekemberek, akik a leggátlástalanabbul állnak a többi emberhez. Szerencsére persze elnyerik ők is méltó büntetésüket

Remélem élveztétek a kis tanulságos történetemet!

2022. jún. 11. 15:44
 400/647 anonim ***** válasza:
92%
Nem érzed, mennyire cinikus húzás azt, hogy megtudtad egy csajról, akivel haverkodtál (tehát még csak nem is téged csalt), hogy szopkod valakit a pasija mellett, egy lapon említeni egy egy éven át tartó bántalmazó kapcsolattal?
2022. jún. 11. 16:06
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!