Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányoknál márcsak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknál márcsak akkor van esély, ha sportos testalkatod van?

Figyelt kérdés

Ezalatt a kockahasat, izmos karokat értem, de nem a kigyúrtságot.

Miért ekkorák a nők igényei? Mivan ha valakinek nem a konditeremből áll az élete? Pl valaki elmegy pár km-et futni egy nap vagy egy héten, vagy még egy csomó más hobbi sport is van, amitől nem leszel kipattintva.. akkor ő most ne is ismerkedjen, mert a nőknek úgyis a kockás has, valamennyire izmos karok, széles váll, edzett test számít főleg? Ez igazából főleg randi appokon a leglátványosabb, de mivel azok akik fenn vannak randi appokon, a való életben is megtalálhatóak, ezért nyilván ott is minden nő így méri a férfiakat.

ma 13:56
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
16%
Nem kell kockahas
ma 13:57
 2/45 anonim ***** válasza:
15%
Nem.
ma 13:58
 3/45 anonim ***** válasza:
15%

A fiatal lányoknál az fontos menő legyél. Kockahas nélkül is lehetsz a suli menője. Nem lényeg. Sok izmos srácnak nincs senkije.

Az idősebb nőknél sem az izom a lényeg. Ott az anyagi helyzeted dönt.

Tehát nagy tévhit hogy az izom a lényeg.

4/45 anonim ***** válasza:
32%
Nem, de a lenéző, nőgyűlölő barmokat senki nem szereti.
 5/45 A kérdező kommentje:
Azért megnéznék pár őszinte női választ is :D
ma 14:00
 6/45 anonim ***** válasza:
6%
Az izmos férfiak jellemzően nem jönnek be a csajoknak. A vékony pasik a 21. század divatjai. Semmi értelme nincsen gyúrni, mert az még csak csökkenti is az esélyeidet.
ma 14:04
 7/45 anonim ***** válasza:
4%
Senkit nem érdekel már az izmos férfi test. Legyél 185 magas és 70 kg. Az kell nekik
ma 14:09
 8/45 anonim ***** válasza:
79%
Akárhogy nézzük, az átlag nőknek még mindig az átlag férfiak jönnek be. Hiába is próbálod a saját szerencsétlenséged külső tényezőkre fogni.
ma 14:18
 9/45 anonim ***** válasza:
47%
Én pl átlagos vagyok, 182 centi 80 kiló, edzek de nem vagyok izmos mint amiket írsz, csak normál alkatom van. A csajom meg elég jó nő és egyszerűen ráírtam annó és megbeszéltünk egy randit.
ma 14:20
 10/45 anonim ***** válasza:
59%

“ Miért ekkorák a nők igényei?”

Hát nekem személy szerint azért, mert magam is sportos formás vagyok és megtehetem, hogy sportos pasim legyen. Vagy ha az nem, akkor gazdag. Miért adnék lejjebb, ha így is van bőven jó jelentkező.

ma 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!