Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányoknál márcsak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknál márcsak akkor van esély, ha sportos testalkatod van?

Figyelt kérdés

Ezalatt a kockahasat, izmos karokat értem, de nem a kigyúrtságot.

Miért ekkorák a nők igényei? Mivan ha valakinek nem a konditeremből áll az élete? Pl valaki elmegy pár km-et futni egy nap vagy egy héten, vagy még egy csomó más hobbi sport is van, amitől nem leszel kipattintva.. akkor ő most ne is ismerkedjen, mert a nőknek úgyis a kockás has, valamennyire izmos karok, széles váll, edzett test számít főleg? Ez igazából főleg randi appokon a leglátványosabb, de mivel azok akik fenn vannak randi appokon, a való életben is megtalálhatóak, ezért nyilván ott is minden nő így méri a férfiakat.

ma 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
47%

"leírták a nők, hogy a főleg a pénz számít, meg hogy ki legyél pattintva"

Én nem így gondolom, de ezt írtam, mert más választ úgyse fogadtok el.

Nekem van pénzem ezért fontos, hogy a párom se legyen csóró....nektek ez is baj.

Aztán minnya jön a hülye dumád, hogy "persze itt mindenki (nő) jól keres.

Nekem önmagában nem tetszik a kockás has pl meg a túl izmos, de túl vékony és kövér se legyen.

Arról nem én tehetek meg sok normális nö, hogy egyes pasiknak elég egy pina meg 2 mell.

N 33

ma 16:13
 32/67 anonim ***** válasza:

Mutasd meg hol mert én nem látok ilyet.

ma 16:32
 33/67 anonim ***** válasza:
52%

A mai férfiaknál márcsak akkor van esély, ha vékony testalkatod van?

Ezalatt a vékony alkatot, formas melleket, babaarcot értem, de nem csontvékonyságot.

Miért ekkorák a férfiak igényei? Mivan ha valakinek nem az éhezésből áll az élete? Pl valaki elmegy pár km-et futni egy nap vagy egy héten, vagy még egy csomó más hobbi sport is van, amitől nem leszel vékony.. akkor ő most ne is ismerkedjen, mert a pasiknak úgyis a vékony alkat, szép arc, edzett test számít főleg? Ez igazából főleg randi appokon a leglátványosabb, de mivel azok akik fenn vannak randi appokon, a való életben is megtalálhatóak, ezért nyilván ott is minden férfi így méri a nőket.

ma 16:50
 34/67 A kérdező kommentje:

Hát egy lánynak, nőnek azért jóval könnyebb, hogy jó alkatot szereznie/fenntartania...

Amilyen alakot a legtöbb nő szeretne, és úgy gondol, hogy alanyi jogon jár neki, az komoly évekbe telik megszerezni, elég komoly diétával ráadásul. Illetve, azt meg is kell tartani, mert nem mész 1-2 hónapig, akkor szépen ugyanott leszel, mint 2 éve amikor elkezdtél edzeni. És ezt csak azért, hogy a kis királylányok rád nézzenek.

Eközben, lányoknál ha nem egész nap eszik, és nem másfélszer akkora mint egy felnőtt férfi, akkor már jól néz ki. És ahogy mondtam, na ezt tényleg nem nehéz elérni. De a legtöbb nőnél az ideális férfitest ott kezdődik, hogy széles vállaid vannak, nagy hátad, izmosabb karjaid, kockás hasad.. és ne terjesszünk már hülyeséget, mintha ezt olyan könnyű lenne elérni. Ez évek munkája. Most vegyünk egy 21-22 éves pasit, akinek egy átlagos alkata van (ami nem egyenlő az igénytelen tunya testtel, mint ahogy sokan mondják), ő akkor törődjön bele, hogy "hááát, igaz hogy nem vagyok igénytelen dagi, de a nők így is lefosnak, megyek, és kigyúrom magam, 3 évig csinálok valamit, amihez egyébként semmi kedvem, és utálom, csak azért, hogy a kis beképzelt királylányok észrevegyenek"

És igen, sajna elvan várva, hogy a fél életed a teremben töltsed, mert akkor tudsz ilyen fizikumot megszerezni. Egy férfi nem fog tudni úgy kinézni heti pár futástól, vagy tenisztől, fallabdától, bármilyen egyéb sporttól amit szeret. Eközben egy nőnek még ezeket a sportokat se kell feltétlenül csinálnia, de ha elmegy néhányszor futni, garantáltan formásodni fog valamennyit. Ez a baj a nagy elvárásaitokkal, mindent alapnak vesztek, mintha az egyről a kettőre jönne... "Jaj hát igen, keressen millió felett, legyél Brad Pitt, eközben engem is fuvarozzál ide-oda"...

ma 17:28
 35/67 A kérdező kommentje:

Ajánlom neked is az előző kommentem

ma 17:28
 36/67 A kérdező kommentje:

Meg szerinted egy egy átlagos férfi test ugyanolyan kelendő, meg ugyanolyan a megítélése mint egy átlagos női testnek?

ma 17:30
 37/67 anonim ***** válasza:
89%
36: én a környezetemben azt látom, igen, amennyiben párkapcsolatokat nézünk, nem egyéjszakázásokat (amennyiben objektíven nézzük az átlagos testet... tehát nem Kim Kardashiant fénykorában tartjuk nőből átlagosnak, Jonah Hillt vágósúlyában meg férfi átlagnak).
ma 17:34
 38/67 A kérdező kommentje:
#33 Szóval igen, mai férfiaknál van esély, és hogy válaszoljak, heti pár futás sokkal látványosabb egy lányon, nőn, mint egy férfin. Értem én hogy visszaakartok ezzel vágni, de egy nőn sokkal jobban látszanak az ilyen sportok eredményei, ahhoz, hogy vonzóak legyenek, így lássák őket.
ma 17:39
 39/67 anonim ***** válasza:
80%

De még mindig nem igaz, hogy a nem izmos férfiaknak nincs esélye egyáltalán, sőt a nők többségénél lenne, csak nem kellene válogatni annyit.

Nőként meg az étkezés a nehezebb... 156 centis nőként még egy kiadós 30 km-es túra után is meg kell gondolnom, mit ehetek, hogy ne hízzak, a párom meg betolhat egy extra 3emeletes hamburger menüt, meg sem látszik rajta.

Arról nem is beszélve, hogy a női testben több a zsírszövet, meg könnyebben lehet hízással járó hormonzavar... szóval az sem egy tény, hogy "elég picit futni meg nem zabálsz heti 3 tábla csokit, máris jó alakod lesz".

ma 17:43
 40/67 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem tévedésben vagy, nem is kicsiben. Jó, hogy felhoztad az egyéjszakásokat is.. ott még egy dagi lánynak is jobb esélyei vannak, mint egy átlagos pasinak, átlagos lány és átlagos fiú szituációról meg aztán ne is beszéljünk.

ma 17:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!