Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányoknál márcsak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknál márcsak akkor van esély, ha sportos testalkatod van?

Figyelt kérdés

Ezalatt a kockahasat, izmos karokat értem, de nem a kigyúrtságot.

Miért ekkorák a nők igényei? Mivan ha valakinek nem a konditeremből áll az élete? Pl valaki elmegy pár km-et futni egy nap vagy egy héten, vagy még egy csomó más hobbi sport is van, amitől nem leszel kipattintva.. akkor ő most ne is ismerkedjen, mert a nőknek úgyis a kockás has, valamennyire izmos karok, széles váll, edzett test számít főleg? Ez igazából főleg randi appokon a leglátványosabb, de mivel azok akik fenn vannak randi appokon, a való életben is megtalálhatóak, ezért nyilván ott is minden nő így méri a férfiakat.

tegnap 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:

És mi alapon várnak el bármit is?

tegnap 18:59
 52/76 anonim ***** válasza:
42%

Bármit leírhatsz, de attól még nem lesz igaz. Csak azért, mert valakinek fontos, hogy meglegyen a kölcsönös külső vonzalom (ami a szex egyik alapja), még nem ez lesz neki a legfontosabb. Se én, se senki más nem azt írta, hogy ez a legfontosabb. Nem akarom elhinni, hogy ennyire nem tudod ezt értelmezni. Egy párkapcsolat működéséhez sok dolognak kell működnie, az, hogy vonzalommal és vággyal tudj nézni a másikra, az is egy a sok közül. Nem a legfontosabb, de nem elhanyagolható.

Szidod a sekélyes és felszínes embereket, holott te vagy az, akire illenek ezek a jelzők. Te vagy az, aki nyilván olyan nővel kezdene, akihez vonzódni tudna, majd felháborodik, hogy a nő is így érez és ezért nem áll le vele, helyette szidja és teóriákat gyárt a vágyairól. Utasítottam már el srácot azért, mert nem vonzott külsőre, ahogyan azért is, mert egy közös hobbink se volt, és azért is, mert bunkó volt a pincérrel. Több tényezőből állnak az emberi kapcsolatok, és ez mindkét nemre igaz.

25/N

tegnap 19:03
 53/76 A kérdező kommentje:

Jó lenne, ha nem Orbán Viktort játszanál, és ha valamit hazugságnak tartasz, akkor kifejtenéd, hogy szerinted miért hazugság. Ilyet én is tudok, semmi nem igaz amit te mondtál, hiába hiszed azt. De ez nem érv. Az alkalmi kapcsolatos témát meg jól figyelmen kívül hagytad, gondolom rájöttél, hogy nekem van igazam benne. Személyeskedned meg felesleges, és nem a legjobb érvelés az, hogy elmondok valamit, amit amúgy az 50 komment alatt senki nem tagadott, csak inkább megerősített, erre te meg jössz a "biztos elutasítottak" érvvel.

tegnap 19:11
 54/76 anonim ***** válasza:
0%

Mit bizonyítsak? Hogy például nekem nem a külső vonzalom volt az elsődleges? Írj privát üzenetet és megadom a párom nyilvános telefonszámát, hívd fel, kérdezd meg.

Sejtésem szerint nincs sok barátod, nem jársz el közösségekbe (pedig rengeteg szempontból hasznos lenne), holott akkor közelről láthatnád, hogyan működik egy párkapcsolat, valódi emberekkel beszélnél, mert nekem és az itt válaszolóknak nyilvánvalóan nem hiszel (mondjuk nem értem, hogy akkor minek írsz ki kérdést).

Azért nem szóltam hozzá az alkalmi kapcsolatos részhez, mert sose volt részem benne, és a barátnőim közül is csak kettőről tudok, ami nem sok. Azért is veszítettem el viszonylag későn (huszonkettő évesen) a szüzességemet, mert nálam a szex mindig is csak a szerelem mellett volt elképzelhető, és jó sokáig nem volt részem viszonzott szerelemben. Aztán jött a jelenlegi párom és azóta szinte minden nap lefekszünk. Az internetes társkeresőket azért butaság alapul venni, mert rengeteg női profil hamis, avagy bot (a témában ajánlom: https://www.youtube.com/watch?v=lUsEORu-JpE), mert sokkal több férfi regisztrál, viszont ehhez azt kell, hogy az oldal azt az illúziót keltse, hogy lesz is elég nő az oldalon. Annyi olyan kamus van fent, aki kiadja magát valami vonzó nőnek, aztán így szed ki pénzt kétségbeesett férfiaktól. Ezért is lenne érdemes a való világban élned és az ottani tapasztalataidat alapul venni. Nem, nem arra gondolok, hogy a metrón meglátsz egy izmos srácot egy szép lánnyal és elkezdesz morogni, hogy biztos csak a külseje miatt van utóbbi az előbbivel, hanem inkább eljársz a hobbijaidhoz köthető klubokba és közösségekbe, és megnézed, hogy ott milyen emberek vannak és milyen kapcsolatok (romantikus vagy platonikus) alakulnak ki.

25/N

tegnap 19:23
 55/76 anonim ***** válasza:
50%

Mert mindenki egy elvárás alapján ismerkedik.

tegnap 19:26
 56/76 anonim ***** válasza:
65%

Te miért magukat kiralylányoknak gondoló phicsákkal akarsz összejönni?

Mivel azt írtad, azért kell edzeni, hogy a királylányok észrevegyék őket.

Látod? Neked is az instaphicsa szintű nők kellenek.

Képmutató, hazug ember vagy, akiben hatalmas a düh, mert nincsenek barátai. Valamint azért is vagy dühös, mert a kis királylanyoknak nem kellesz. Valszeg ilyen Palvin Barbi szintű lyányok, akik a maguk szintjükön keresnek párt.

Titeket az zavar, hogy a nőknek is vannak igényeik.

De azért azt megjegyzem: lúzerrel senki nem akar összejönni :)

tegnap 20:16
 57/76 A kérdező kommentje:

Nem, nem a Palvin Barbi féle insta és social media függő lányok az eseteim, királylányozni meg azért kezdtem, hogy utaljak arra amit később konkrétan is írtam. Hogy pl a dagi, és átlagos lányok is azt hiszik magukról, hogy 10/10es kiskirálylányok, és az egojuk a fellegekben van a nagy semmire

tegnap 20:39
 58/76 anonim ***** válasza:

Nem csak a királylányok vágynak izmos palikra hanem olyan nők is akik nem is sportosak sőt távol is állnak tőle. Itt nem arról van szó hogy az insta csajoknak izom Tibi kell hanem hogy minden nőnek lassan ő kell és aki nem akar izmos lenni meg kondizni ezért marad hátrányban.

tegnap 20:42
 59/76 A kérdező kommentje:

"Mivel azt írtad, azért kell edzeni, hogy a királylányok észrevegyék őket.

Látod? Neked is az instaphicsa szintű nők kellenek"

És azt is írtam, hogy a semmi extra, full átlagos, de még a szépen mondva sem túl szép lányok is ezt hiszik magukról... Ezzel most mit kezdjek hogy nekik ekkora az egojuk? Attól még ők vannak a "szintemen"... Mielőtt beszólsz, legalább olvasd már el mit írok.

tegnap 20:44
 60/76 A kérdező kommentje:

Pontosan az van ahogy írod

tegnap 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!