Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányoknál márcsak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknál márcsak akkor van esély, ha sportos testalkatod van?

Figyelt kérdés

Ezalatt a kockahasat, izmos karokat értem, de nem a kigyúrtságot.

Miért ekkorák a nők igényei? Mivan ha valakinek nem a konditeremből áll az élete? Pl valaki elmegy pár km-et futni egy nap vagy egy héten, vagy még egy csomó más hobbi sport is van, amitől nem leszel kipattintva.. akkor ő most ne is ismerkedjen, mert a nőknek úgyis a kockás has, valamennyire izmos karok, széles váll, edzett test számít főleg? Ez igazából főleg randi appokon a leglátványosabb, de mivel azok akik fenn vannak randi appokon, a való életben is megtalálhatóak, ezért nyilván ott is minden nő így méri a férfiakat.

ma 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
64%
Azért vonzóbb egy szép, vékony, izmos férfi test, ezt férfiként írom, nem vagyok olyan nagyon izmos. De szexibb mint egy kövér, vagy átlagos test.
ma 14:21
 12/66 anonim ***** válasza:
Valter Attila féle élsportoló kerékpárosnak lehet, ha egy tőle láthatóan izmosabb nőnél próbálkozna, csak akkor jöhetne szóba, ha ő is elkezd tömegnövelő edzésekbe
ma 14:24
 13/66 anonim ***** válasza:
56%
Brutális edzéseket nyomnak akik nemzetközi országúti kerékpár versenyzők, vagy a montisok. Jó kicombosodnak, de felső testre egyik se lesz egy válogatott úszó, vagy atléta alkat
ma 14:28
 14/66 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ, neked ki megy "mai lány" számba. Ha nyitott szemmel játsz, még a fiatalabbak között is bőven látsz nemhogy izomtalan átlagos, de puhos, kövér pasikat is nővel. De ha a mai lányok egyenlő fitneszes, vékony, egyetemista vagy insta deluxe csinibaba, akkor igen, vmit vmiért.
ma 14:34
 15/66 anonim ***** válasza:
A randi appokat azért felesleges ebbe belekeverni, mert ott azért tudnak a nők válogatni, mert kb 30 nőre jut 70 férfi, mert ott van az asszonyka mellett mellékest keresős meg az ingyenszexet akaró pasas is, és egyéjszakásra meg a legtöbben a lehető legmédiaideálabbat keresi, max. férfiak között több olyan van, hogy "höh, lyuknak lyuk, minél több, annál jobb". A legjobb tanács egy nem annyira jól kinéző vagy nem fotogén férfinak az offline ismerkedés.
ma 14:36
 16/66 anonim ***** válasza:
75%

Igen. Meg a pénz.

Igazad van.

Unalmas ez a téma...

ma 14:37
 17/66 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos fontos az izmos test persze a nők felé nem lehetnek ilyen elvárások.
ma 14:50
 18/66 anonim ***** válasza:
65%
Nekem csak a kigyúrt alkat tetszik. Ha nincs ilyen, akkor legalább vékony ne legyen. Vékony, szàlkás az kieső.
ma 14:52
 19/66 A kérdező kommentje:

Na az ilyen felszínes nőktől rosszul vagyok, magadnak nem sikerül rendesen fizető állás szerezni?

ma 14:56
 20/66 anonim ***** válasza:
88%

Te kértél őszinte női választ. Megkaptad. Nekem is fontos a pénz, a humor és a magasság.

ma 15:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!