Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknál márcsak akkor van esély, ha sportos
testalkatod van?
Figyelt kérdés
Ezalatt a kockahasat, izmos karokat értem, de nem a kigyúrtságot.
Miért ekkorák a nők igényei? Mivan ha valakinek nem a konditeremből áll az élete? Pl valaki elmegy pár km-et futni egy nap vagy egy héten, vagy még egy csomó más hobbi sport is van, amitől nem leszel kipattintva.. akkor ő most ne is ismerkedjen, mert a nőknek úgyis a kockás has, valamennyire izmos karok, széles váll, edzett test számít főleg? Ez igazából főleg randi appokon a leglátványosabb, de mivel azok akik fenn vannak randi appokon, a való életben is megtalálhatóak, ezért nyilván ott is minden nő így méri a férfiakat.
Azért vonzóbb egy szép, vékony, izmos férfi test, ezt férfiként írom, nem vagyok olyan nagyon izmos. De szexibb mint egy kövér, vagy átlagos test.
ma 14:21
12/66 anonim válasza:
Valter Attila féle élsportoló kerékpárosnak lehet, ha egy tőle láthatóan izmosabb nőnél próbálkozna, csak akkor jöhetne szóba, ha ő is elkezd tömegnövelő edzésekbe
ma 14:24
13/66 anonim válasza:
Brutális edzéseket nyomnak akik nemzetközi országúti kerékpár versenyzők, vagy a montisok. Jó kicombosodnak, de felső testre egyik se lesz egy válogatott úszó, vagy atléta alkat
ma 14:28
14/66 anonim válasza:
Attól függ, neked ki megy "mai lány" számba. Ha nyitott szemmel játsz, még a fiatalabbak között is bőven látsz nemhogy izomtalan átlagos, de puhos, kövér pasikat is nővel. De ha a mai lányok egyenlő fitneszes, vékony, egyetemista vagy insta deluxe csinibaba, akkor igen, vmit vmiért.
ma 14:34
15/66 anonim válasza:
A randi appokat azért felesleges ebbe belekeverni, mert ott azért tudnak a nők válogatni, mert kb 30 nőre jut 70 férfi, mert ott van az asszonyka mellett mellékest keresős meg az ingyenszexet akaró pasas is, és egyéjszakásra meg a legtöbben a lehető legmédiaideálabbat keresi, max. férfiak között több olyan van, hogy "höh, lyuknak lyuk, minél több, annál jobb". A legjobb tanács egy nem annyira jól kinéző vagy nem fotogén férfinak az offline ismerkedés.
ma 14:36
16/66 anonim válasza:
Igen. Meg a pénz.
Igazad van.
Unalmas ez a téma...
ma 14:37
17/66 anonim válasza:
Sajnos fontos az izmos test persze a nők felé nem lehetnek ilyen elvárások.
ma 14:50
18/66 anonim válasza:
Nekem csak a kigyúrt alkat tetszik. Ha nincs ilyen, akkor legalább vékony ne legyen. Vékony, szàlkás az kieső.
ma 14:52
19/66 A kérdező kommentje:
Na az ilyen felszínes nőktől rosszul vagyok, magadnak nem sikerül rendesen fizető állás szerezni?
ma 14:56
20/66 anonim válasza:
Te kértél őszinte női választ. Megkaptad. Nekem is fontos a pénz, a humor és a magasság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!