Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként valóban nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként valóban nehezebb társkeresőzni, mert sokkal több férfi van fent ezeken az oldalakon. Értem, de akkor miért nem máshol próbálkoznak a férfiak?

Figyelt kérdés
Ott boritékolt a kudarc a legtöbbjüknek, aztán ide jönnek sírni a gyakorira.
ma 12:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Én társkeresővel egyáltalán nem is próbálkozok férfiként. Idő és energiapazarlás. Akkor lenne értelme, ha 10/10-es férfi lennék, mert minden társkeresős nő rájuk vadászik.

Élőben amúgy is jobban nézek ki. Meg az élőnek meg van az az előnye, hogy nincs melletted 100 másik férfi. Nincs bőség. Élőben be kell érniük velem.

Amúgy tinderen kb 1-2 meccsem van 2 hét alatt, azok is átlagon aluli nők. Élőben meg minden nap szemezik velem legaább egy olyan nő, akit tinderen jobbra húznék, és aki tetszik nekem.

ma 12:43
 2/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem! Nem nehezebb semmivel a ferfiaknak, sőt! Társkeresni könnyebb. A hangsúly a TÁRS szón van. Szexkapcsolatot, valóban nehezebb találni.
ma 12:44
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Lusták, vágyák, nincs lebukás, nincs pénze másra, esetleg egy kis része tényleg nem tud máshol ismerkedni.

Komolyan nem is értem, hogy a Tinder előtt hogy tudtak az emberek szaporodni.

ma 12:45
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

De igen, nehezebb. Lehet, hogy a nőkre sok bunkó hajt társkeresőn, de a férfiakra meg senki sem.

100-ból könnyebb kiválasztani egy normálisat, mint nullából. Nem gondolod?

Pár hónapja felraktam magam randivonalra, és egyetlen nőt se érdekeltem. Nem hogy társat, de még szexpartnert se találnak a férfiak.

ma 12:47
 5/18 anonim ***** válasza:
54%

4

Nem azt akattad írni, hogy

"Nem hogy SZEXPARTNERT, de még TÁRSAT se találnak a férfiak.

100BOL

80% nős 10% barátnős

10% csóró, anyjaval él,

Te melyik vagy?

ma 12:50
 6/18 anonim ***** válasza:
67%
Élőben is épp elég nyomul.
ma 12:53
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

De legalább vannak próbálkozók. A férfiaknál senki se próbálkozik.

ma 12:54
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 Esetleg nálad nem teszik meg, más férfiaknál attól még kezdeményeznek a nők.
ma 13:01
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Élőben nálam is szoktak. De társkeresőn még soha. Tedd fel magad férfiként, aztán meglátod...

ma 13:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Én elmondom a saját tapasztalataimat, amit én látok.

1. Van sajnos az a típus, aki genetikailag olyan kivételesen ronda, hogy sehol sem lesz igazán sikere, mert nagyon kevés nőnek lenne opció alapvetően... nekik fölösleges ajánlgatni az offline ismerkedést.

(és itt megjegyezném, hogy sok ember, aki a saját rondaságát vinnyog, nem ronda, hanem igénytelen... csomó elrettentő példán, akivel ijesztgetnek meg aki a 0-3 szinten van ezeken a 10es skálákon, látni, hogy az elsődleges oka a "rondaságának" az ápolatlan bőr, fog, előnytelen és ápolatlan haj, igénytelen öltözködés, ápolatlan szőr az arcon stb.)

2. Nincsenek rendes társasági, társalkodási képességei, és nem is akar rajtuk fejleszteni. Néha nem is látja, hogyha nagy ritkán próbálkozik is offline, mennyire ijesztő, kínos a magatartása, szövege. Vagy ha meg látja, akkor csak panaszkodik, hogy "de hát én szeretek buliba menni" meg "nem szeretem a tömeget", "introvertált vagyok"... mintha ez zusammen indok lenne arra, hogy nem is próbálkozik. És pl. a szociális fóbiát alapvetésnek tartja ahelyett, hogy elmenne vele pszichológushoz.

3. Egyszerűen nem akar energiát belefektetni a dologba. Ímmel-ámal kitölt egy társkereső profilt (ne tudd, mennyi pasi van, aki annyit tesz meg az ügyért, hogy feldob 3 képet, amin látszik, hogy 10+ év különbséggel lettek készítve meg gyerek van a képről levágva, azzal az indokkal hogy "nem szoktam rólam képet készíteni" ahelyett, hogy legalább 3 szelfit lőne magáról, és annyit tölt ki a profilon összesen, hogy hetero), aztán csak húzogat, meg ha van egy match, akkor odaböfög egy szia-t. Nem egy embertől hallottam, hogy ennél több dolog "túl nagy macera". Meg hogy ő nem fog hobbikörbe járni, minek neki hobbi, munka, eszik-alszik, mellette max. dugna meg pörgeti a TikTokot.

ma 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!