Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/647 anonim ***** válasza:
94%

“szerencsétlen vájtikagagyikafemcika, attól, hogy idevergődsz valamit igazzá válik?”

Nem vagyok szerencsétlen. Jó életet teremtek magamnak. Igazzá pedig már vált valami, ami bíróságra kerül és bizonyítékokkal van alátámasztva. Jut eszembe, neked a vergődésedtől lesz nő - anyádon kívül, persze -, aki el bír viselni?

2022. jún. 18. 03:10
 472/647 anonim ***** válasza:
7%

vájtikalúzerka miért futsz bele folyton abba a diagnózisba, hogy elhiszed, hogy valósággá válik, ha ideírsz valamit? :D

van, több is mint kéne, hehe.

most jöhet a szokásos femcel gyalázkodáspanel.

2022. jún. 18. 06:40
 473/647 anonim ***** válasza:
5%

dansika cica, ha az megosztó stílus, hogy a kihalt vájtika leírta, hogy a férfiak úgy általánosságban nem mocskos disznók, és ezért megkapta a nullába pontozást, - és ha nem változott volna femcellé, akkor még rosszabb lenne a helyzete* - akkor komoly szellemi és erkölcsi kihívásokkal küzdenek a femcel selejtek, a kis barátnőid, akiket itt védesz kényszeres punciazonossági alapon.

*Persze, most majd kitalálod, hogy nem, de az is megér egy misét, hogy eshetett egyáltalán a kimúlt vájtika 4 pipa alá, mindössze ennyitől. És rögtön ki is derül kik igazán az elmebetegek az oldalon, a kis védenceid :D

Attól, hogy lehúzó jelzőket írtam, nem írtam, hogy szellemi fogyatékos vagy, és persze ez is jó nagy csúsztatás, hiszen rendszeresen azt írtam, hogy direkt hülyének játszod meg magad. Ami nem azt jelenti, hogy hülye vagy, hiába próbálod tudatosan ezt a hazug értelmezést adni.

És hát természetesen nem véletlenül kérdeztem rá, hogy mikor vesztek be sok kalciumot, ugyanis a nők száz százaléka, szorult helyzetben, ahol be kéne ismerni a tévedést, vagy igazat kéne adni, provokál, aztán előadja az áldozatot, ezt is gyorsan megpróbáltad visszaforgani rám.

2022. jún. 18. 06:53
 474/647 anonim ***** válasza:
91%
bírságocskababócabajnokocskabóbitavirágszáléletemfénye, dobd át az e-mail címed, szkennelve fognak várni a hivatalos anyagok. ;)
2022. jún. 18. 13:22
 475/647 anonim ***** válasza:
54%

jó, de mit kezdjek a hivatalos anyagokkal? én értem, hogy menekülsz és most szándékosan próbálsz rámkenni valamit, amit sose gondoltam, de ez nem fog sikerülni.

és mielőtt akarnál kamucáfolni, a "vájtikalúzerka miért futsz bele folyton abba a diagnózisba, hogy elhiszed, hogy valósággá válik, ha ideírsz valamit? :D" mondatom az előző ment, ami totál egyértelmű, - hiába próbálnál mást kamuzni - miszerint próbálod elvitatni tőlem a társas élet lehetőségét, csak mert frusztrált femcel vagy, besértődött hisztiegoval.

2022. jún. 18. 13:42
 476/647 anonim ***** válasza:
91%

"ha az megosztó stílus, hogy a kihalt vájtika leírta, hogy a férfiak úgy általánosságban nem mocskos disznók, és ezért megkapta a nullába pontozást"

Nem láttam sem megjelenített felhasználóneves, sem teljesen anonim 0-20%-os kommentből olyat, aminek az egyetlen bűne ez lett volna, so valószínűsíteni merem, hogy a Metát reflexből lepontozók között elenyésző kisebbségben vannak (ha egyáltalán) a nők, akiknek az a bajuk, hogy nem utálja eléggé a férfiakat. Előbb jutna eszembe, hogy azok szálltak rá, akiket helyretett, miután kacérkodni próbáltak vele.

A részletek boncolgatásának mindenesetre nem látom sok értelmét, mert bárhogy nézem, nevetséges, hogy úgy akarsz tenni, mintha az lenne veled a bajunk, hogy férfi vagy, aki nem tekint éteri lényként ránk, nem pedig az, hogy ellenséges, arrogáns, frusztrált és vagdalkozó vagy, teljesen abszurd, árnyaltságtól mentes világképed van és árad belőled a gyűlölet.

"nem írtam, hogy szellemi fogyatékos vagy, és persze ez is jó nagy csúsztatás, hiszen rendszeresen azt írtam, hogy direkt hülyének játszod meg magad"

Bocs, eddig úgy látszott, az is egy lehetőség, hogy autentikusan vagyok ostoba, nem csak játszom (#199: "ennyire buta vagy, vagy szándékosan próbálsz mást rámkenni, hogy megpróbálj beszólni?"). Gondoltam, mivel játszani nem játszom magam, kizárásos alapon hülyének kell lennem. 😀

De neked lehet írni bármit, ha egyszer már eldöntötted, hogy igenis tettetem az idiótát, igenis el akartam küldetni magam veled az anyámba (én tudom, hogy nincs így, de tökmindegy), igenis megjátszós gyökér az összes nő, igenis gerjednénk a rondánkra, csak nem akarunk, igenis sugalmaztuk, hogy minden csúnya férfi bántalmazó, igenis lapos a föld, igenis zöld az ég, igenis akármi, amiben hinni szeretnél, mert neked úgy jön kapóra az önigazolásodhoz. Ezért olyan fárasztó beszélgetni veled.

24L femcel, a.k.a. Dansi

2022. jún. 18. 15:35
 477/647 anonim ***** válasza:
8%

Én mondjuk Metácskán itt azért meglepődtem. Mondjuk semmi jelentősége igazából, de nekem is egészen furcsa az az átalakulás (Metamorfózis?🤔!) amin átment.

Egy aranyos incselkedő megmondócsajból egy véresszájú feminácivá lépett elő, majdnem a legocsmányabb szintre. Persze tudom hogy ezt ő bóknak veszi majd amire büszke lesz, de nekem olyan érzésem van hogy ez ténylegesen nem azonos azzal a Metalánnyal akivel ezen a fórumon eddig évek óta találkoztam.

Csalódás

2022. jún. 18. 15:53
 478/647 anonim ***** válasza:
94%
A nagy "átalakulás" abban áll, Pisti, hogy eddig nem téged oltott, most meg igen. Látod, így torzítja a személyes érintettség a percepciót.
2022. jún. 18. 16:54
 479/647 anonim ***** válasza:
8%

479#

Nem igaz, nem oltott ő így senkit

Legalábbis nem olvastam ilyet

Azért azok a csipkelődések és a mostani dühödt szájtépések között éles a különbség.

Azóta a nicket is váltotta, lehet nem is ugyanaz az ember van mögötte

2022. jún. 18. 16:58
 480/647 anonim ***** válasza:
91%
Törölték a nickemet, nem váltottam. Minek váltottam volna?
2022. jún. 18. 17:04
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!