Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
"Szóval az férfigyűlölölet, hogy problémánk van olyan férfiakkal, akik TETTEKKEL rászolgáltak?"
Már megbocsáss, de nem az a kérdés hogy "ti adtok esélyt agresszív vagy bántalmazó férfiaknak?"
Ellenben az a kérdés hogy "csúnya" férfiaknak adtok-e!
Minden amit itt összehordtatok, a rondább kinézetű férfiakra van ráprojektálva, és még mi férfiak vagyunk itt a szarszemetek hogy ezt számonkérjük!
Hát persze!
Én nem projektáltam semmit. Én egyszer adtam esélyt csúnya pasinak, aztán megszívtam. Ez egy tapasztalat a sokból.
Amúgy meg már írtam, hogy én nem is magára a kérdésre írtam le a tapasztalatokat, hanem akkor, amikor a sokadik oldalon jöttek egyesektől az olyan elmezavarok, hogy a nők direkt jönnek össze gázos alakokkal, hogy aztán tudjanak önigazolni, hogy miért a jóképűekre mennek csak rá onnantól. Ez egy szánalmas vád, erre reagáltam alapvetően.
#483:
Hol is? Amúgy ne haragudj már, majd ha hazaérek a 12 órás műszakjaimból, vagy hetek múlva kapok egy szabadnapot, majd lázasan elkezdem keresgélni neked. :)
#491:
Erről a pszichó, csúnya férfitársaitok tehetnek. Miért áldoznék be még éveket akár az életemből, hogy “na, talán ez az ember majd nem fog átvágni”, ha undorral tudok csak ránézni? Nálatok ennyire nemzeti sport a szánalom szex, vagy mi van?
Keress olyat, akinek pont te nem vagy csúnya, aztán hagyj minket békén.
474:
"bírságocskababócabajnokocskabóbitavirágszáléletemfénye, dobd át az e-mail címed, szkennelve fognak várni a hivatalos anyagok. ;)"
vs
"Hol is? Amúgy ne haragudj már, majd ha hazaérek a 12 órás műszakjaimból, vagy hetek múlva kapok egy szabadnapot, majd lázasan elkezdem keresgélni neked. :)"
ennyit erről.
Mert eddig sosem volt gond, sőt volt, hogy elaludtam szövegírás közben (na jó ne közben, hanem a felénél, átváltottam játékra és aközben) és másnap is itt volt a megkezdett szöveg.
De amúgy itt van feletted az élő példa a frusztrált femcelekre, semmi olyan nincs benne, mégis nulla százalék.
"Miért áldoznék be még éveket akár az életemből, hogy “na, talán ez az ember majd nem fog átvágni”, ha undorral tudok csak ránézni?"
Már megint terelsz!
Nem kértük hogy "gyere össze" akárkivel is, nem kérem hogy adj "esélyt" bárkinek is. Én csak a hozzáállást, a mások megítélését kritizálom, és nem a párválasztási szokásaidat, azok amúgy sem érdekelnek.
Szóval mégegyszer: azt választasz te és az összes többi nő is akit csak akarsz, nem tud érdekelni
Ellenben az hogy minek nézitek azokat akiket amúgy sem választanátok, az már rohadtul zavar
Na de Cuni, az első félresiklott kísérletből kikövetkeztethető lett volna, hogy a gyk időnként szívózik.
Egyébként továbbra sem állítom, hogy ne létezne ellenszenv alapú lepontozás, csupán annyit, hogy azért meg kell dolgozni, hogy "össznépi" méreteket öltsön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!