Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamas_1978 kérdése:
43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?
Figyelt kérdés
Kicsit lehangoló, hogy gyakorlatilag a kutyát sem érdeklem.... 70+ jobbra húzásból 0. Face társkereső majdnem dettó.#Tinder #Tárkeresés negyven felett férfi #Társkeresés gyerekkel #Netes ismerkedés gyerekes férfiként
2021. dec. 11. 16:01
81/82 A kérdező kommentje:
A való életben ismertem meg, és bár volt Tinderes randim is, nem is egy, végül a való életben megismert hölgy lett a befutó. Már többször aludt nálam, és 10 perc múlva indulok hozzá, nem is szólva arról, hogy a teljes hosszú hétvégét együtt töltjük.
Még egyszer mondom, kitartás mindenkinek, mert van kiút, csak ki kell várni. Az 5 hét várakozásnak oka volt, de ezt nem fejtem ki (persze nem Dubaj :) ) viszont megérte minden perce... :)
Lezárásként a Tinderről, bár ugye nekem nem ott jött össze. A kulcs egy-két jó fénykép. Én amint lecseréltem a fényképemet, onnantól kezdve k.b. 130 jelölést kaptam, pedig ki volt írva, hogy vannak gyerekeim. Úgyhogy bizony a fénykép a lényeg, ez szerintem az igazság.
2022. márc. 8. 20:27
82/82 anonim válasza:
És még azóta is tart a dolog? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!