Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek mi a véleménye erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye erről a grafikonról? A társkeresési nehézségekről/könnyűségekről?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg csak egy grafikon. Remélem a legtöbben tudjátok értelmezni, nem kell úgy bánni veletek mint az 5 évesekkel.

2021. dec. 11. 01:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez a grafikon nagyjából fedi a valóságot.
Nem, ez a grafikon nem releváns, nagyon sok tényezőt figyelmen kívül hagy
Nem gondolom, hogy ezek alapján lehet ilyen statisztikát felállítani. Kételkedem az adatforrásokban.
36 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Sosem értettem ezt a grafikont. A nő ismerőseimet középiskolától kezdve körbeugrálták a srácok és még 50-es nőkre is simán van egy csomó férfi jelentkező. A férfi ismerőseim meg panaszkodnak, hogy suli után milyen nehéz csajozni.
2021. dec. 11. 01:59
 2/21 anonim ***** válasza:
18%

Ez az amcsi tarsadalomra vonatkozik, Magyarorszagon nem alklamazhato.

37F incel

2021. dec. 11. 02:13
 3/21 anonim ***** válasza:
17%
Ez kamu, 40 feletti palinak nem áll fel a cerka
2021. dec. 11. 02:25
 4/21 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem releváns nekem 30 felett sokall könnyebb csajozni. 18-40ig kb minden korosztállyal lehet. Fiatalabbaknak te vagy a tapasztalt pasi, az idősebbeknek pedig te vagy a fiatalabb-tapasztalt-potens 30as.
2021. dec. 11. 02:51
 5/21 anonim ***** válasza:
62%

De ha fiatalkorodban nem sikerul, akkor nem leszel tapasztalt....

37F incel

2021. dec. 11. 03:01
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Kb 17éves korom óta vannak/voltak barátnőim. Most vagyok 33, és még mindig nem értem az incelség miértjét. Olyanok mindig voltak, akik nem értettek a nők nyelvén, de azzal ha csoportba verődve siránkoztok, és gyűlölködtök nem lesz nőtök. Aminél kevesebb nőt fűztök, annál kevesebb esélyetek van. Egyébként meg k.rvára mindegy mit mondasz egy nőnek, ha magabiztosan mondod és sugárzik rólad hogy boldog vagy az életedben. 🙃
2021. dec. 11. 03:44
 7/21 anonim ***** válasza:
50%

#3 pistike, dugott már 40 feletti pali? Nem.

De ha gondolod, megraklak elölről, hátulról, 3x.

2021. dec. 11. 03:49
 8/21 anonim ***** válasza:
6%

"de azzal ha csoportba verődve siránkoztok, és gyűlölködtök nem lesz nőtök"

De az elkovetkezendo generacioknak lesz, ha helyre lesz allitva a parkapcsolati piac. Valakiknek el kell kezdeni az elso kapavagasokat.....

37F incel

2021. dec. 11. 04:10
 9/21 anonim ***** válasza:
96%
#8: és te milyen módon is tervezed helyreállítani a párkapcsolati piacot?
2021. dec. 11. 04:31
 10/21 anonim ***** válasza:
96%

Most, hogy ezt látom, hirtelen rájöttem, hogy ez egy bújtatott “Ne engedélyezzük a gyerek szexet + emeljük meg a felnőttkor határát” kampány.

Ezt akarod sugallni kérdező? Fel kéne vinni a felnőtté válás korhatárát 21 évre és tiltani a felnőtté válás előtt a nagy korkülönbséges szexet?

Ezzel a céllal idegesítesz minket évek óta, hogy belássuk, hogy rengeteg olyan személy van, akiket nem szabadna felnőttnek tartani 18 fölött?

Amúgy én totál támogatnám, hogy vigyük feljebb a beleegyezési korhatárt, mindkét nemnél, akár valahogy életkor szerint is. Nagyon furcsa, amikor 28-30-as emberek hajtanak rá 14-16 évesekre, akikkel kb. mindent elhitetnek, hogy “így normális”. Nem lennék a szülők helyében ilyen esetben.

2021. dec. 11. 04:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!