Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek mi a véleménye erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye erről a grafikonról? A társkeresési nehézségekről/könnyűségekről?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg csak egy grafikon. Remélem a legtöbben tudjátok értelmezni, nem kell úgy bánni veletek mint az 5 évesekkel.

2021. dec. 11. 01:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

1) A sikertelen férfiak csak SZERETNÉK, hogy a nők 30 felett ne legyenek keresettek. De a valóságban azok. Nem is kicsit.

2) A magyarok csórók. Lakhatási válság van. A korral a férfiak is pocakosodnak, kopaszodnak, lestrapálódnak. Mégis miért lennének a korral vonzóbbak!?

2021. dec. 11. 05:58
 12/21 anonim ***** válasza:
98%

Sajnos vagy sem, ha létezik is ez a hatás, sokkal erősebbek az egyéni tényezők.

Amikre gondolok például:

-Egy fiatalon vonzó, randizás szempontjából sikeres ember sikeres marad idősebb korában is, maximum a korosztályát kell keresnie elsősorban. Anyám például mindig is egy mosolygós, csinos nő volt, huszonévesen faluszépe lett és letagadhat most is 10-15 évet. Mindig egy csomó férfi akarta neki csapni a szelet, egész jóvágásúak. Kétszer vált, egyszer 50 körül, de sosem volt huzamosabb ideig szingli tizenéves korától fogva... Egyszerűen dekoratív a korosztályában és van egy közvetlen, pozitív stílusa, amit sok ember édesnek tart. A nevelőapám is odáig van érte, pedig a fickó 10 évvel fiatalabb. És ugyanez igaz a szerencsétlenekre, akik fiatalon nem rúgtak labdába senkinél: ugyanolyan szerencsétlenek maradtak egész életükben. Erre is van bőven példa rokoni körben. Persze az embernek nincs predesztinálva a sorsa, de azért aktívan kell küldeni azért, hogy valaki a kezdeti sikereit/sikertelenségét ellenkező irányba fordítsa. Tényleg sokat kell teperni, sok értéket kell magára szedni annak, aki ki akar emelkedni a korosztályához képest. És ha emellett olyan az ízlése, hogy tragikusan felülválaszt magához képest, akkor sok szerencsét a magányhoz.

-A grafikon nem mutatja azt, hogy milyen korosztály érdeklődik az adott emberek iránt. Ez nagy hiányosság szerintem. Én azt tapasztaltam, hogy amíg kamaszka voltam, sokkal több vénember nyomult rám, ami nagyjából annyira hiányzott, mint egy gyomorrák az életembe. Szép dolog, hogy valakire van kereslet, de ki keresi...? Nekem 23 éves korom után lett először minőségi partnerem és bár nem érzem, hogy csökkent volna azoknak az érdeklődése, akik számítanak nekem is, az biztos, hogy eltűnt egy olyan réteg, akitől örülök, hogy megszabadultam: a fiatal lányokat etető szexmániásoké és a kapuzárási pánikos apafiguráké.

-Alapvetés egyébként, hogy a nők az idő előrehaladtával egyre kevésbé érdeklődnek a párkeresés iránt. Erről is van valami hasonló ábra egy más jellegű felmérésből. Biztos előkerül, ha rákeresel, én most megspórolom ezt a kört. Sokkal több idős férfi keres párt a társkeresőkön, mint nő (igazából sokkal több férfi, nem csak az idősebbek között), a férfiak dugási/párkeresési kedve viszont viszonylag állandó marad. Egyrészt ez is okozhatja azt az eltolódást, ami a társkeresők adataiban (mint ez) megfigyelhet.

Lényeg a lényeg, nem az az igazi kérdés, hogy kire mekkora a kereslet. Soha nem is az volt. Egyrészt, mert a legtöbb ember egyszerre csak egy partnert szeretne és mindegy neki, hogy 5 vagy 500 emberből találja meg, másrészt ami számít, hogy KI az, aki érdeklődik irántad. Ha van 5 minőségi, normális értékrendű ember, abból könnyen találni jó partnert. Ha viszont 500 éhes vén farok nyomul az emberre, akkor akár nők is lehetnének, nagyjából annyi a "haszna" az érdeklődésüknek párkeresési szempontból.

2021. dec. 11. 06:27
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

12-es, köszönöm ezt a hozzászólást! Sajnos ritka az ilyen értelmes és kulturált női komment ezen az oldalon (na persze a férfiak sem százasok).

29 éves férfiként csak megerősíteni tudom ezt a véleményt:

Az EGYÉN számít, nem a kor.

Azok a 30-as, 40-es férfiak, akikhez erősen vonzódnak a nők, azok fiatalkorukban is vonzóak és sikeresek voltak. Nem pedig esetlen, férfiatlan alakok. És fordítva is: Vérpistikéből nem valószínű, hogy Alfa István lesz 36 évesen sem.

Ez a grafikon semmi másra nem szolgál, minthogy a sikertelen férfiak számára:

- reményt adjon, hogy később lesz jobb is.

- elégtétel-érzést adjon, hogy a sérelmeiket az élet majd megtorolja.

Természetesen az élet semmit nem fog megtorolni. Eleve brutálisan a nők felé lejt a pálya összességében. Másrészt pedig aki jó nő volt fiatalon, az valószínűleg idősebb korában is mutatós darab lesz. De itt is csak ismételni tudom: az egyén számít, nem a kor.

Emlékszek a korábbi munkahelyemen volt példa mindkét női végletre. Volt olyan 45 éves nő, aki még mindig brutálisan vonzó volt, a férfiak tényleg körözték, mint a legyek. Nyilván már szülni nem fog, de nem is volt célja. Elvált, volt lakása, gyerekei, neki egy amolyan "járás" pont elég volt. Nem fogok hazudni, én is szívesen eltöltöttem volna vele egy estét. Úgy, hogy én akkor voltam 25(!) éves.

De volt velemidős kolléganőm is. 25 éves - és olyan taszító, hogy szántam szerencsétlent. De tényleg, az az igazi zsíros testalkatú, nőietlen, formátlan, kivörösödött félresikerült nő. Aki a grafikon szerint ugye a fénykorát éli.

Hát én ki merem jelenteni, hogy a 45 éves kolléganőm három menetet simán kifacsart volna belőlem - a 25 évesre meg akkor sem gerjedtem volna rá, ha egy lakatlan szigeten éltem volna.

Szóval Kérdező, hagyd az ilyen Red Pill filozofálgatásokat, és inkább menj el konditerembe.

2021. dec. 11. 07:21
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
Lehet hogy nem tűpontosan valós a grafikon, de a lényege nagyon is valós. Eziadáig a kérdésig még nem találkoztam ezzel a grafikonnal, viszont érdekes módon már megfogalmazódott bennem ez a kereslet-kínálat arány a párkapcsati piacon
2021. dec. 11. 09:24
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Az a véleményem, hogy vagy nem Magyarországon, vagy az anyám korosztályába tartozó nőktől, vagy csak férfiaktól gyűjtöttek adatokat, ha az jött ki, hogy a férfiak 38 évesen vannak életük csúcsán. 10-ből 8-9 30-35 év feletti férfi kopaszodik, őszül, tokás, pocakos, szottyos és aputestű, nehogy már tőlük kelljen elájulni.

Másrészt ha elfogadjuk is, hogy így van, ez nem feltétlenül jelent semmit a valóságban, nem mindenki a "csúcsért" sorakozik, nem egy algoritmus alapján választunk párt. Ha egy férfi mondjuk 48 évesen válik, akkor nem feltétlenül fogja elkezdeni hajtani a tinilányokat, hanem tökéletes lesz neki a 45 éves Mari is. És Mari sem azért jön össze vele, mert ne lett volna esélye egy nála 8-10 évvel fiatalabb fickónál (minimum szexre), hanem azért, mert 45 évesen már másra vágyik az ember, mint 10 vagy 20 évvel korábban.

2021. dec. 11. 10:25
 16/21 anonim ***** válasza:
10%
Mára már csúnyán megváltozott a világ! A nőkből férfiakat csináltak, a férfiakból nőket. Férfi csordák hajtanak minden egyes nőre, pitiznek, jópofiznak, idiótát csinálnak magukból. Úgy a 90%. A nők ülnek a trónjukon, mazsoláznak, vagy csak szimplán undorodva megállapítják hogy nincs normális férfi. Udvarlás kilőve, nincs aki fogadja.
2021. dec. 11. 10:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez a gazdag férfiakra igaz. Akik 36 éves korukra megszedték magukat, megvan a lakás, kocsi, pénz, jó ruhák. A mamahoteles, netto 150ezres, 36 éves pasikra nem.

A nőknél meg minden a testől függ. Egy jól karbantartott nő mindig kelebdő lesz. Lehet, h nem pont azok a férfiak fogják megtalálni, akiket ő várna, de lesznek jelentkezők bőven.

2021. dec. 11. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:

"Eziadáig a kérdésig még nem találkoztam ezzel a grafikonnal"

:D :D :D

Az utobbi cca. 10 evben volt olyan idoszak, amikor naponta 6x berakta valaki ezt a csocsabrat :)

37F incel

2021. dec. 11. 11:42
 19/21 anonim ***** válasza:

17#

Tökéletes.

TÖKÉLETES.

Ebben a válaszban minden benne van a témáról. Ha valaha újra megkérdezné ezt a Red Pill elméletet bárki is, csak olvassa el ezt a kommentet.

2021. dec. 11. 12:59
 20/21 anonim ***** válasza:
94%

A nagymamám a legjobb ellenpélda erre.

Ő még a hatvanas éveiben is mindenféle gond nélkül talált párt.

Nekem viszont sohasem volt barátnőm, és soha nem is lesz. Mondhatni "nincs rám kereslet".

21F

2021. dec. 11. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!