Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak a személyes társkeresési lehetőségekre vagy próbálkozzak online még akkor is, ha a mentális egészségemnek nem tesz jót? 28 L
Az igazság az, hogy volt egy elég depressziós időszakom, meg egy szar kapcsolat, ami szintén tinderes ismeretség volt, és most több hónapot azzal töltöttem, hogy az önértékelésemet javítottam, rendszeresen sportolok, fogytam stb. Egy csomóan megdicsérnek (főleg nők), hogy jól nézek ki. Most már azt hittem készen állok az online ismerkedésre, de 2 nap után most volt egy mentális megborulásom kb. a dologtól. Úgy érzem, hogy az egész egy húspiat,mindig ugyan azokat a köröket futom mindenkivel, mintha mindenki ugyan olyan lenne, és senkiben sem lehetne megbízni. Eléggé egyedül vagyok, és szeretnék már párt, de úgy érzem az online tér nagyon megborít mentálisan. Várnom kéne még az online ismerkedéssel, vagy nőként most szólítsak le pasikat? Fogalmam sincs, hogy mi más lehetőség lenne, amivel nem égetem le magam. A személyes ismerkedést preferálnám, de a kovid miatt alig lehet valahova menni, meg nem nagyon vagyok az a típus, aki idegenekkel tudna flörtölni. Mit lehet ilyenkor csinálni?
(egyébként nem tartom magam csúnyának, vagy rossz természetűnek, de valahogy mégis azt érzem, hogy mindig mindenki többet várna, mint amit én adni tudok egy kapcsolatban,amitől egy szarnak érzem magam)
én megpróbálnám veled az ismerkedést, én is kezdek belefáradni, de alszom egyet vagy valami, mert nagyon szeretném már én is megtalálni a párom.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!