Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem kérdez tőlem semmi személyeset akkor nem érdeklem?
Mindig kedves viccelődik de nem kérdez az életemről, terveimről...
Munka miatt vagyunk kapcsolatban.
Vagy csak nincs annyi eq ja hogy tudja hogyan kell egy nőnel puhatolozni.
De ha be akar nálad vágodni es futtatja magát az jo jel.
"Munka miatt vagyunk kapcsolatban."
A munka is benne lehet esetleg. Sokan vannak akik inkább hagynak valakit "elúszni", mert soha nem keverik a munkát és a magánéletet, nehogy szakítás esetén baj legyen belőle!
Én is voltam hasonló szituban. Nagyon nehezemre esett, de elfogadtam, hogy valszeg nem érdeklem. Nagyon kedves férfi, meg néha viccelődik, de sosem kérdezett személyes dolgokról, én néha nagyon óvatosan vettettem fel személyes dolgokat, mármint kérdeztem, pl van e gyereke, társa , de gyorsan rövidre is zárta, és szinte kikerülte a kérdést,nemhogy visszakérdezett volna. Holott a másik kollégánőmmel szoktak ilyenekről beszélni tudtommal.
Szerinted engedd el te is ezt,fogadd el, hogy nem érdekled.
Kicsicsillag.Én nős vagyok és a munkahelyen elpoénkodunk a lányokkal és egymással.
Ez még semmit se jelent.Az idő mindenkinek jobban múlik,ha nem buvalb..ttan csak néman dolgozik .
Ennyi.
Ezernyi tényező lehet, amiről nem tudunk.
Az sem mindegy, hogy hány éves. Mert hiába adja valaki menőt, ha valójában tapasztalatlan. Ha idősebb, akkor lehet, hogy 10 éve nem randizott, mert volt egy hosszú kapcsolata.
Legfeljebb abból tudsz valamire következtetni, hogy többet van-e a te társaságodban, mint másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!