Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem kérdez tőlem semmi személyeset akkor nem érdeklem?
Mindig kedves viccelődik de nem kérdez az életemről, terveimről...
Munka miatt vagyunk kapcsolatban.
Vagytok már olyan közeli viszonyba, hogy a magánéletedről faggasson?
Attól még érdekelheted, de ha nem látja rajtad, hogy megnyílnál, akkor nem ront ajtóstól a házba, pont az eq-ja miatt.
Ő már mondta hogy nincs nője de én nem mondtam az én családi állapotomról semmit és ő se kérdezte.
Humoros és kedves figyelmes denem tudom hogy nőként tetszem-e neki mert sose tett megjegyzést a külsőmre...
Igen zárkózott vagyok alapból de vele nem szeretnék az lenni.
Együtt dolgozunk egy projekten aminek hamarosan vége lesz és utána nem fogunk találkozni.
De a semmiből nem hozhatom elő a témát hogy hé nincs kapcsolatom...
Dehogynem, simán, csak nem direktben.
Megkérdezed, hogy látta-e X filmet a moziban, és milyen volt.
Mert neked a nővéred, barátnőd, vagy bárki nőnemű, aki eszedbe jut nem akart/ért rá elmenni veled.
Vagy kérsz tőle valami fiús dologban segítséget, pl, hogy milyen mobilt vegyél. Mert ő olyan okos, ti meg csak lányok vagytok, apud meg nem ért hozzá.
Ha hetek, hónapok alatt azt sem sikerült elejteni neki, hogy szabad vagy, akkor hiába szórja a poénokat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!