Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pasi nem kérdez tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem kérdez tőlem semmi személyeset akkor nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Mindig kedves viccelődik de nem kérdez az életemről, terveimről...

Munka miatt vagyunk kapcsolatban.

2021. nov. 7. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Vagytok már olyan közeli viszonyba, hogy a magánéletedről faggasson?

Attól még érdekelheted, de ha nem látja rajtad, hogy megnyílnál, akkor nem ront ajtóstól a házba, pont az eq-ja miatt.

2021. nov. 9. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
11. menny már eq mániás, de azért a csövest, a cigót , meg az arabot lehordod meg az idegen embereket látatlanba .. bírom az ilyen önjelölt érzelmi intelligencia zseniket..
2021. nov. 9. 21:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Ő már mondta hogy nincs nője de én nem mondtam az én családi állapotomról semmit és ő se kérdezte.

Humoros és kedves figyelmes denem tudom hogy nőként tetszem-e neki mert sose tett megjegyzést a külsőmre...

2021. nov. 9. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Lehetséges, hogy zárkózott vagy vele, ami miatt óvatosan beszél veled. Az is lehet, nem akar munkahelyi kapcsolatot avagy nem akar tőled többet. Ennyiből nem derül ki, hogy nem érdekled, ahhoz részletesebben le kellene írnod a köztetek lévő kapcsolatot már az elejétől.
2021. nov. 10. 08:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Igen zárkózott vagyok alapból de vele nem szeretnék az lenni.

Együtt dolgozunk egy projekten aminek hamarosan vége lesz és utána nem fogunk találkozni.

De a semmiből nem hozhatom elő a témát hogy hé nincs kapcsolatom...

2021. nov. 10. 09:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Dehogynem, simán, csak nem direktben.

Megkérdezed, hogy látta-e X filmet a moziban, és milyen volt.

Mert neked a nővéred, barátnőd, vagy bárki nőnemű, aki eszedbe jut nem akart/ért rá elmenni veled.

Vagy kérsz tőle valami fiús dologban segítséget, pl, hogy milyen mobilt vegyél. Mert ő olyan okos, ti meg csak lányok vagytok, apud meg nem ért hozzá.

Ha hetek, hónapok alatt azt sem sikerült elejteni neki, hogy szabad vagy, akkor hiába szórja a poénokat neked.

2021. nov. 10. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!