Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedésnél mit tegyek ha személyesen esetleg nem fog tetszeni a pasi?

Figyelt kérdés
Az egyik képen nagyon vonzónak tűnik a másikon pedig nem tetszik. Elég kevés normális fényképe van, a nagyja túrázós kép. Beszélgetés alapján nagyon vagánynak tűnik lehet hülyeség nem tudom létezik - w de ilyen távbeszélgetés melett is érzek egyfajta kémiai vonzalmat iránta úgy, hogy nem is láttam. Szóval mit tesztek ha a netes pasi nem hozza az elvárást a külsejével kapcsolatban, vagy csalódtok?

2019. okt. 13. 14:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
videon beszélj vele.
2019. okt. 13. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom,köszi,ennyi volt.Sajnos nem vagy az esetem.
2019. okt. 13. 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Elmentek egy randira oszt ha nem jön be neked bevágsz egy sablon szöveget, mint "én most nem akarok kapcsolatot" vagy "nem egymást keressük", "te jobbat érdemelsz", "még nem léptem túl az exemen", meg ilyenek.
2019. okt. 13. 15:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne csinálj nagy ügyet belőle, bárkivel előfordul 1-1 sikertelen randi, amikor randi közben derül ki valaki gázos a pasiról, aztán nem lesz második találkozás belőle, ennyi. Mégis mit kellene tenni? Max. annyit (ha ennyire zavar a dolog), hogy kerüld neten azokat, akiknek normális fényképe, vagy alapból került a netes ismerkedéseket, vagy ne randizz egyáltalán, akkor nem ér csalódás.
2019. okt. 13. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
nincs normális fényképe*
2019. okt. 13. 15:51
 6/13 Rockarc ***** válasza:
84%

Ha nem egy kreten figura, csak nem jon be kulsore, akkor nem hiszem, hogy komoly erofeszites lenne valakivel meginni valamit es 1 orat beszelgetni. A kollegaid sem mind jonnek be neked, megis tudsz veluk beszelgetni az ebedloben. A randi is errol szol, beszelgettek, utana pedig kitalaljatok, hogy akartok-e meg folytatast. Menj oda, erezd jol magad, es utana talald ki, hogy akarsz-e repetat.

43F

2019. okt. 13. 16:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Én se várom el egy férfitól, hogy egy órát végigszenvedjem mellettem, ha nem jövök be neki, mivel nekem is kellemetlen lenne, hogy ott feszeng, nem érzi jól magát. Azért ezt simán észre lehet ám venni a másikon, hiába próbál udvariaskodni :D a kényszeredett beszélgetéseknek értelme nincs, csak azért, hogy jófejkedjünk. Lehető leghamarabb el kell köszönni és távozni, nem pedig egymás idejét húzni.
2019. okt. 13. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, akkor legközelebb nem találkozol vele.

Addig meg simán kibírod, még beszélgetni is tudsz vele, ha van közös téma, még érdekes is lehet, még akkor is, ha nem jön be a srác. Én is el tudok/tudtam beszélgetni olyan nővel, aki nem igazán jött be.

2019. okt. 13. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első randi után a felszívódás sem szégyen...csak ne ígérgess füvet-fát neki, meg ne áradozz, hogy milyen jó volt vele a randi. Éreztesd vele, hogy nem lesz folyatás, majd csak simán nem válaszolsz az üzenetjeire.
2019. okt. 13. 17:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem érzem jól magam egy pasival, akkor keresek valami kifogást és elköszönök tőle. Ha nem jön be annyira, de ettől még jól ellehet vele beszélgetni, jól telik, kellemes a társasága, akkor elbeszélgetünk a randin, de azért éreztetem, hogy nem akarok kapcsolatot, ne számítson rá.
2019. okt. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!