Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen minőségtelen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen minőségtelen a pasi felhozatal netes ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A 90%-nak képe sincs, semmi infó csak egy "acel01" nick és 5 perc alatt kell eldöntenem akarok e vele ismerkedni.

A másik tipus aki köszönés helyett egyből a farkát linkelni, vagy olyan aki a drága kocsijával vagy arany órával pózol.

Vagy rengeteg a papucs ilyen hogy "nyalhatom a lábad?", "tökön rúgnál?", "aláznál?" ilyen anyucinál élő komplexusos élettelenek.

Vagy akik játszák a hős szerelmest, de az életemet elunom közbe.

Megpróbáltam egzotikus férfiakkal is ismerkedni pl feketékkel de azoknak az értelmi szintje még ezeknél is sokkal mélyebben van.

Mi történt a férfiakkal hogy idáig süllyedt a többség?

2017. okt. 25. 13:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
A kínálat igazodik a kereslethez.
2017. okt. 25. 13:24
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Mit provokálsz? Vannak normálisak is fényképpel, kitöltött adatlappal, de amikor udvariasan megkeres titeket, válaszra se méltatjátok. Ugyanez igaz az itt síró nőkre is. Ha rá ír az ember, nem válaszol. Idnként azt gondolom, ezek nem is valós személyek, hanem a GYK emberei írják ki a kérdést, hogy meglegyen megfelelő számú kattintás. Talán ez a kérdés is ilyen. Ha mégsem, írj rám!
2017. okt. 25. 13:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Amilyen az egyik " oldal", olyan a másik... amúgy pedig a netes párkeresés pont a fentiek miatt eleve halott dolog, kivéve ha valakinek jó a selejt...
2017. okt. 25. 13:33
 4/17 anonim ***** válasza:
30%
A többieknek mondom, nem írt rám a kamukirálynő.
2017. okt. 25. 13:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, mindig neten ismerkedtem, szerintem bőven van fent értelmes férfi is, az általad vázolt férfiakat simán görgesd tovább és kész. Sose értettem minek azzal foglalkozni, ami nem tetszik és nem érdekel, a saját idődet pocsékolod vele.
2017. okt. 25. 13:43
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

Vannak szűrők. Beálítod pl. hogy diplomás.

A Madách-ban ment a "De jó vagy légy más" Ajánlom figyelmebe a történetét.

Ne vedd zokon, hogy valaki nem tesz ki képet. Nem akarja, hogy ismerős meglássa.

Biztosan fog küldeni, ha megkéred.

Próbálj a kínálatból választani vagy vegyél egy macskát.

Pl. a randivonalon fenn van néhány 10.000 férfi ebből neked korban megfelelhet több ezer.

Amennyiben a földön jársz ebből akad néhány száz aki megfelel kényes ízlésednek. Viszont, ha egy sem akad, akkor nagyobb országba kell költöznöd, ahol

számosabb a kínálat. Esetleg az igényszintedet lejebb állítani. A tükör másik oldalán viszont kérdés, hogy te megfelesz-e a 100 ezer populációbl általad kiszemelt

Alfának. Esetleg csak néhány du@ásra vagy arra sem.

2017. okt. 25. 13:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Férfit keress ne kisfiúkat
2017. okt. 25. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Mert a normális pasik rég törölték magukat, a minőségtelen női felhozatal miatt.
2017. okt. 25. 14:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Kérdésedet így is fogalmazhatnánk: Miért nem akar engem egyetlen normális "pasi" sem megdu@ni?
2017. okt. 25. 14:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Fent vagyok tinderen kép nélkül álnéven, szimplán csak nézelődni. Röhögök is jókat, hogy a nők kb harmadának olyan bemutatkozása van, hogy milyen paraméterekkel ÍRJANAK nekik. Magyarul agyilag addig nem jutott el, hogy felfogja hogy működik az app, de válogatna :D
2017. okt. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!