Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rámír egy nő Messengeren,aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámír egy nő Messengeren,aztán hirtelen elköszön. Előtte személyes találkozáskor sem ért rám velem beszélni,mert akkor épp süteményt sütött. -:) Erőltessem így a következő kontaktot,vagy vegyem inkább felejtősre? 31 F

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 06:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen cuki kifogást se hallottam még, mint a sütisütés, nálam ezzel biztos csak azt érné el, hogy még jobban kaparjak, de te "vedd felejtősre" nyugodtan. 😁
2021. nov. 9. 06:30
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

Miert nem lehet aprankent?

Nekem volt olyan srac akivel eleinte havonta ha beszeltunk aztan hetente aztan naponta plusz videochat, vlt olyan is hogy megszunt a kapcsolattartas aztan vissza, es ebbol lett mindent elsöprő szerelem.

Es pont ezt imadtam is benne hogy nem hisztizik nem gorcsol, ha irok ir ha nem, akkor tiszteletben tartja, de mindig ott van es nyitott ram 2 honap mulva is.

Olyan bizalmat támasztott alá hogy kapcsolatban is bizom benne hogy ő nem olyan aki lazán ugrál egyrol a masikra.

2021. nov. 9. 06:32
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
#2 Pfhejj, de utálom az ilyen játszmázós-tesztelős libákat! Senkiért nem mennék le pincsikutyába. Az más, ha megírja, hogy dolga van vagy ilyesmi, de ha hetekre eltűnik valaki, annak biztos nem "lennék ott", mikor hirtelen eszébe jutok.
2021. nov. 9. 06:39
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem jatszma meg teszt.

Elsore nem is akartam vele semmit mert messze van es gondoltam mindenkire random ráir.

Utana meg a korkul miatt nem akartam semmit(fiatalabb nalam ő a ffi en komolyat keresek)

Utana meg azert jolesett csak ugy chatelni bele a vakvilagba cel nelkul

Utana meg jolesett kimondottan Vele chatelni.

Egy kész folyamat volt a kettonk kozti kapcsolat. Eleinte ő maga se tudta mit akar valojaban egy messzi nála idosebb nőtől.

Aprankent forrt ki minden.

Olyan hulyék azok akik mindent játszmának hisznek

2021. nov. 9. 06:59
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Es azota 1,5 éve együtt és nagy szerelem!
2021. nov. 9. 07:01
 6/17 A kérdező kommentje:
Lerázott,én azt vettem le ebből!
2021. nov. 9. 07:07
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

Vannak srácok akik soha nem is videochateltek velem szemelyesen nem is ismer egy kép vagyok csak a netrol es behisztiznek hogy nem irok neki naponta. Es EZEN megy a téma. Nem àm az ismerkedésen hogy ki kicsoda milyen ember mire van szuksege, hanem folyamat magyarazkodok meg mentegetozok hogy en egy kepnek a neten MIERT nem irok naponta szerinte en szórkaozom vele meg tiltsam le hagyjuk akkor.

Eselyt nem adnak arra hogy barmi kibontakozhasson. Nem azon gorcsolnek hogy videochateljunk vagy mikor legyen randi hanem azon miert nem irok szorakozom vele ha nem akarok semmit mondjam meg. De mit akarjak egy képtol a neten könyörgöm??

2021. nov. 9. 07:17
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
A mai ffiak javaresze azt se tudja hogxan lehet egy nòt megfogni hódítani, hát nem ugy hogy a képébe vágod hogy szórakozik veled. A párom ugy fogott meg hogy az alapfelállás az volt hogy ő messze van fiatalabb nalam nem tudta ő se mit akar egx nőtől random a neten mégis hagyta a sodrást es kibontakozni köztünk a dolgokat ami visz magával. Egyetlen egyszer sem soha nem hisztizett.
2021. nov. 9. 07:19
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Személyesen ott voltál nála és semmibe vett, süteményt sütött? Bunkó.
2021. nov. 9. 07:20
 10/17 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok,de én nem a videochatről stb...kérnék tőletek tanácsot!

Személyesen mentem hozzá a házához,s jó ha 1 percet beszéltem vele,mert sietett be,sütötte a süteményt :-)

2021. nov. 9. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!