Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha napokig nem keres valaki(ak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha napokig nem keres valaki(aki tetszik nekem) nem vagyok számára fontos? Se személyes kontakt,sem on-line...

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Erre te is tudod a választ! Nem!
2021. nov. 14. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Vagy épp nem ér rá?

Ha nem vagytok együtt, akkor ne legyen már kötelező mindennap keresnie, attól még érdekelheted.

2021. nov. 14. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Napokig nem ér rá egy üzenetet küldeni??? Ne nevettes már 2.!

Ha valaki érdekel és akarok tőle vmit, veszem a fáradtságot és írok neki legalább egy nyomorult üzenetet!

2021. nov. 14. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Én pl nem szeretem azt a kommunikációs módot, hogy 8 óránként reagálunk egymásnak.

Vagy beszélgetünk vagy nem.

Beszélgetni meg nem mindig van ideje az embernek.

Másik lehetőség: Elutazok haverokkal...Igen, van, hogy akkor napokig ignorálom a többi embert.

Vagy esetleg szar napjai vannak és nincs kedve senkihez...

Nem vagyunk egyformák, nem egyformán kommunikálunk.

2021. nov. 14. 12:53
 5/10 A kérdező kommentje:
De ő már 17 napja nem keres...
2021. nov. 14. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor erre ennyit:

Próbálhatod te is keresni, jól esik az embernek, lehet csak nem tetszik neki, hogy te nem keresed.

Bár igen, itt már esélyes, hogy nem tetszel neki, 17 nap sok.

2021. nov. 14. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mi volt az utolsó kommunikáció? Mi a sztori?
2021. nov. 14. 13:15
 8/10 A kérdező kommentje:
2 szer beszélgettünk általános dolgokról,azután pedig Messengeren néhányszor ennyi történt csupán,csak az a szitu,hogy ő nekem tetszik...
2021. nov. 14. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Akkor ennyivel volt ennyi. Már azt hittem, hogy 4 évig szerettétek egymást és úgy lépett le. Ez csak egy kis ismerkedés volt. Megérne egy érdeklődő sms-t (mint messt).
2021. nov. 14. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sajnos nem érdekled. Be kell látnunk, mégha rossz érzés is...Nálam is ez volt, eddig mindig én irogattam neki. Amióta abbahagytam ő még véletlenül sem keres meg semmilyen formában nem:(
2021. nov. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!