Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?
10. Ők azért panaszkodnak, mert a szuper macsó nem olyan. Rengeteg normális férfit ismerek, akik egyedülállók, próbálkoznak mindenhol de hiába. 40 felett már kuka van egy férfinak. Maximum rádakaszkodnak, de akkor nagyon figyelj, mert megvezetnek! Én ma már nem is szeretnék nővel egy fedél alatt élni, látom a valóságot. Laza kapcsolat meg prostik bőven jók nekem, teljesen önellátó vagyok, a magam ura. Hétvégén a gyerekkel vagyok, hétköznap meló, néha beesik 1-2 nő.
Évekig próbálkoztam kapcsolattal, borzasztó volt. Ma már élvezem hogy azt csinálok amit akarok, és amikor. Ne csüggedj!
Így már én is teszteltem utoljára a Tinderrel együtt 5 társkeresőt is.
Kipróbáltam jóképű férfival és nőként is....nagyon sok levelet kaptam mindkét formában. Nőként meg állandóan jött napi 100-200 szívecske meg tetszel meg jobbra húztak és hasonlók.
Átlag emberként a társkeresőket el kell felejteni!
Amugy spec en nem kapot 100as level listakat. Azok a csajok promolanyok. Vagy kamu regek. Vagy csak egotunikg. Vagy harmasra keresnek pasit. Vagy ...
Ha egy atlag nokent ragisztralsz nem feltetlen kapsz minden nap levelet. Van h hetekig semmi majd 3nap dopping. Leginkabb unnepek elott es nyar elejen sok a level uzenet.
A szivecskevel nem tudok mit kezdeni. Ha tetszem legalabb egy sziat irjon.
Mondjuk en minimum annyit mindig valaszoltam h "bocs de nem engem keresel". Ez alap! Nalam.
Masnal passz.
De igy 40 felett teny h marha sok a hazas pasi, a fiatal 30-35 eves csak szexre, es a "komoly kapcsit akarok de elott dugjunk mar h jo vagy e"
Az, hogy családcentrikusat keresnek, nem azt jelenti, hogy olyat, akin lóg két gyerek egy másik nőtől, ember.
Na meg úgy tűnik, az asszony akkora sebet ejtett, hogy még nem tudsz a nőkhöz rendesen viszonyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!