Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 43 éves férfi vagyok, rendszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamas_1978 kérdése:

43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?

Figyelt kérdés
Kicsit lehangoló, hogy gyakorlatilag a kutyát sem érdeklem.... 70+ jobbra húzásból 0. Face társkereső majdnem dettó.

#Tinder #Tárkeresés negyven felett férfi #Társkeresés gyerekkel #Netes ismerkedés gyerekes férfiként
2021. dec. 11. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
60%

59.Csak én már belefáradtam ebbe, hiába tettem oda magam hogy legyen beszélgetes ha van aki heló szia mizuig jut el.

"Viszont van tabu nalam: penz, covid, nyavajgas, politika, vallas, ex, es a korulmenyekre utalo kerdes..."

Erre azt mondanám erről is lehet beszélni annyit érintve hogy lásd kivel van dolgod, mármint mennyire elvakult az adott témákban,mert itt van egy határ ami alá és fölé én nem szeretek menni, értem ezalatt aki erőszakos és közönséges stílusban nyilvánul meg ezekben, ugyanakkor minden embernek saját joga van ahhoz hogy legyen véleménye itt is.Engem nem zavar ha valaki ezeket is felhozza, persze nem elsőre hanem ahogy alakul a beszélgetés. És nem ítélkezik stb. A körülményekre utalásra pedig azt mondom, az a nő aki erre hajt csak azzal nem érdemes foglalkozni, engem sosem vonzott ha vki jobban él ha mondjuk külsőre nem tetszett, vagy belsője nem fogott meg.

Az exeket szinten kilövöm mint témát, ami elmúlt az elmúlt. Nem véletlen hogy múlt lett.

A vallás...hát ebbe se nagyon mennék bele, ez is olyan dolog mindenki abban hisz amiben akar, vagy ha nem az is az ő dolga. Viszont van hívő ismerősöm is és nem hívő, a hívő rosszabb mint a nem hívő pl.És van hívő, aki tenyleg az, semmi rossz szándék nincs benne. Én nem ez alapján ítélem meg a másik embert, hanem hogy milyen emberileg.

Nyavalygást én sem szeretem,egyszerűen irritál főleg ha semmitmondó dolgok miatt.

2021. dec. 19. 11:54
 62/82 A kérdező kommentje:
60. Szerintem masszív előnyben vagy, igen.
2021. dec. 20. 06:46
 63/82 A kérdező kommentje:
57. Sok igazság van abban, amit írsz. Pár igazságot ebből a kérdés feltevése óta magam is megtapasztaltam. Főleg ami a fényképek, és a bemutatkozó szöveg kérdését illeti. Végrehajtottam pár változatást, meg csináltam pár - ahogy írod - normális képet, 2 óra múlva 14 lájkom lett a tinderen, ebből az egyik beszélgetés annyira jól sikerült, hogy szerdán megyek randizni.
2021. dec. 20. 06:53
 64/82 anonim ***** válasza:
0%

Kerdezo: Gratulalok 🙂

60as

En is belefaradtam ebbe. Temakat azert lovom le mert untatnak. Es mert teli a hocipom vele. Ha valaki fanatikus az az elet minden teruleten erezheto. Nem csak egy temat illetoleg.

A korulmenyek azert mert noket allandoan az a tema h milyenek. Ebbol akarja leszurni h vajon a jovoben vagy barmikor lehuznam e anyagilag. Hat nem. Erre azt irom h nem a kormulmenyeimbe kell beleszeretned hanem belem. Es engem ez spec marhara nem erdekel. Legalabis nem az elejen, majd akkor ha oda jut a kapcsolat h ez fontos legyen.

De mivel en soec nem feltetlen szeretnek osszekoltozni igy annyiban erint max h legyen hol szexelni majd. 🤣 A tobbi majd alakul ahogy alakul ...

2021. dec. 20. 09:20
 65/82 anonim ***** válasza:
47%

Oké, csak a kérdés nem a huszonévesekről szólt, hanem egy negyvenes, elvált, gyerekes férfiről. Piszkosul nem mindegy! Konkrétan ez a kategória a halálzónában van! Miért? A fiataloknak már öreg, ráadásul gyereke is van. A harmincasok talán már házasodni akarnak, de a kérdezőnek már van gyereke. A negyvenes nők akinek nincs még gyereke, konkrétan alkalmatlan egy ilyen férfihoz hosszútávon, leginkább mert egoista, vagy szerencsétlen vagy a gyerek miatt. Az olyan nő aki elvált, van gyereke, az vagy rosszul néz ki, vagy ha jól akkor meg már előjegyzésben állnak sorba nála a férfiak. Aki nem ilyen, az meg a sebeit nyalogatja, sok esetben érzelmileg sérült, gyakorlatilag alkalmatlan egy egészséges kapcsolatra. Aztán ott van a volt férj is, aki piszkosul be tud kavarni. Akkor kik maradtak? Ráadásul egy ilyen férfi dolgozik,lehet már ideje sincs futószalagon ismerkedni, már a vonzereje sem a régi. A neten nagyjából van olyan 0.5-1% esélye hogy talál egy olyan nőt aki visszaír(!) neki, arra meg hogy kapcsolat is legyen belőle 0.001%. Van munkája, lakóhelye, amit valószínűleg nem fog otthagyni, sem a nő. Na, ilyen a negyvenesek világa! Azt kifelejtettem, hogy ilyenkor mindenki arra fókuszál, amit előzőleg nem kapott meg. Szóval a nagy lelkesedés sem a személynek szól, hanem annak a dolognak, amit remél vagy kap ettől a személytől.

Én személy szerint magasról teszek egy nő anyagi helyzetére, annyi lássak hogy megél. Nekem van pénzem, engem kizárólag csak a szex érdekel, de ezt sosem rejtettem véka alá. 17 évet éltem szexmentesen, nálam a szex mennyisége, minősége ami számít, a többi nem érdekel. Nem akarok összeköltözni, nem akarok újra házasodni. Persze fontos hogy normális emberi viszony alakuljon ki, de a szexből nem engedek. Akinek ez nem tetszik, az mehet. Viszont vissza felé is elvárom az őszinteséget, én nem sértődöm meg ha egy nő meg az anyagi biztonságot keresi. Ha ő ad szexet, én adok anyagi biztonságot, persze a részletekbe most nem megyek bele. A szerelemben nem hiszek, nem akarok már érzelmileg kiszolgáltatott lenni, valószínűleg én égetném meg magam.

2021. dec. 20. 13:42
 66/82 anonim ***** válasza:
86%

65

Mar nem vagyok tini 🤣

Pont azert mem akarok feltetlen egyutt lakni.

A szex minosege nalam a hangsuly a mennyisegre nem jatszom mert tapasztalataim szerint ha a pasi allandoan bagzana akkor az bizony a minoseg rovasara megy! Nalam meg az fontos. Marmint a minosegi egyuttlet.

2021. dec. 20. 14:10
 67/82 anonim ***** válasza:
100%
66. Én sem szeretnék együtt lakni már senkivel. A mennyiség meg nálam az éves 2-3 volt a megszokott, így részemről a heti egy már extrém soknak számít manapság. :) Viszont az a heti egy legyen már kívánós és érzéki, vagy kívánós és vad. Mindegy, csak érezzem hogy nem az "essünk már túl rajta" szlogen szerint működik. Mivel nem vagyok perverz, nem vagyok fétises, nekem a mai szemmel nézett szimpla szex is megfelel. Nem kellenek segédeszközök, nem akarok mindenfélét mindenhova feldugdosni, nem akarok csipeszeket, golyókat, köteleket, nem akarok latexes nőt, nyakörvet stb. Csak egyszerűen és kellemesen eltölteni azt a pásztorórát. A heti egy már bőven a remek kategóriába tartozik. :)
2021. dec. 20. 17:18
 68/82 anonim ***** válasza:

67

Heti 1db szex ?

Jesszus ...

Ooooo nekem ennel sokkal magyobb a limitem 😁

2021. dec. 20. 20:45
 69/82 anonim ***** válasza:
100%

68. A limitem nekem is nagyobb lenne, de már nem hiszek a csodákban. Nők meg a szex? Én egy frigid és asszex nő mágnes vagyok, sajnos vagy nem ezt ők vallották magukról. Szóval sosem én voltam a hunyó. Eleinte magamat okoltam, ezért elmélyedtem mindenféle szexuális tanokban, masszázsokban, hangulat teremtésekben, lelki dolgokban stb. Vicces, de sosem tudtam kamatoztatni! 😂

Elváltam, elegem lett. Sorsszerűen azóta is csak a gátlásoktól hemzsegő, vagy a változatosság kedvéért asszex vagy frigid nőkkel hozott össze az élet. Egy év alatt két hölggyel ismerkedtem meg a gyk-ról, több hónapos udvarlás, majd már rákérdeztem hogy mire véljem ezt a tartózkodást. Semmi extra, csak szexmentes kapcsolatra vágyott az egyik, a másik meg annyira gátlásos volt, hogy az előző házasságában is fürdőruhában zuhanyzott.

Most egy ideje már nem erőltetem az ismerkedést.

2021. dec. 21. 00:35
 70/82 anonim ***** válasza:
84%
A nőknek sem könnyű, én csinos szépnek mondott huszonéves lány vagyok, de mindenki csak b.szni akar konkrétan az ilyen társkeresőkön. Ne kelljen udvarolni, semmit ne kelljen csinálni, csak menjen át a csaj, aztán "netflix és chill", azaz ingyen kufirc. Élőben meg ha valaki leszólít ismeretlenül, az kicsit gyanús, úgyhogy marad az ismerősi körben való ismerkedés.
2022. jan. 2. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!