Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?
A társkereső appok olyanok, mint a húspiac.
Kiteszed az arcod, de a lelked félted.
Nőként azt tapasztalom csak a szex a lényeg.
Tisztességes a gyerekeket megemlíteni, de nem a neten.
Én rentgeteg likeot kaptam de semmi több.
Nem vagyunk könnyű heylzetben, hiszen most még a maszk is eltakarja az arcunkat egy bevásárlóközpontban.
43 évesen két kiskorú gyerekkel és exanyucival nem vagy kifejezetten jó parti. Azért ez lásd be. És nyilván a gyurmagyurka egohuszár feeling sem jön be mindenkinek.
Szóval ne nyígj. Legyél FÉRFI.
Tudnék okot mondani miért lehet kizáró ok a gyerek a nőknél.
Viszont férfiak oldaláról is soknál ez olyan kikötés hogy ne legyen gyerek,van akiknél ez nem opció a gyerekes nő és a kora mindegy,habár nekem nincs.De erről meg ki tehet?Ha van gyereked az a baj,ha meg nincs az is baj.Nehéz manapság ismerkednie annak,aki tényleg egy normális kapcsolatot szeretne,ahol nincs kamu,ahol megértés,bizalom,és egymás elfogadása van.A 9.is jól írta.Látom én is mik mennek pl a facebook társkeresőjén,nehéz annak,aki komolyat szeretne.
Szerintem azért egy 43 éves férfinek nem főtt le a kávé.
Az appos ismerkedést felejtsd el.Nőként csak ugyanazt tudom mondani,amit előttem is leírtak,tényleg ez megy.Budapesti szinte pózolós boros pohárral,vagy befeszít a tükörnek,vagy cigi lóg a szájban,hülye barom idézetek,kérdem én?idézetek alapján éljük az életünket?Akkor kiírja fontos a szív..belső értékek...mit keres?laza kapcsolatot,nekem ez a 2 nem fér össze.
És tényleg sok kérdés felmerül,ha már van gyereke a másiknak.Mi lesz hogy lesz,ha ismerkedtek,hogy fog/fognak a gyerekei hozzám àllni,a volt feleséggel milyen a viszony?a gyerekek esetleg nincsennek e az apjuk ellen uszítva,vagy az új pár ellen,meg ha már van gyereke úgy kell hozzáállnom mintha a sajátom is lenne,és persze ott a kor mint pl.nálad nemsokára tinédzser lesz.Én nagyon rosszul tűrném ha olyan párom lenne ahol a gyerek ellenségesen viselkedne,én azt tudom hogy nem lennék ellenséges,mert ők még gyerekek és egy válás azért rosszul érinti őket is,egy nehéz helyzet.Viszont én,ha elvált lennék,vagy leszek még ha rossz is lenne a gyerekemet sosem uszítanám senki ellen,neki legyen jó,hogy boldog legyen gyerekként a körülményekhez képest és ne rossz emlék legyen a gyerekkora.Nekem is van olyan,aki azt hangoztatja gyerekes férfit kerüljem el.Ismerősöm is van ilyen férfi,2 gyereke van,elvált,lett új párja,és elvannak.Viszont egy nagyon rendes férfi,és jóképű is.
De nehéz.Ne nagyon adj itt a véleményekre,mert némelytől csak mégroszabbul fogod magad érezni.
29-30. Hát régen olvatam ekkora kamut! Én direkt kipróbáltam a társkeresőket átlag alatti nőkkel is, és az az érdekes, hogy ugyanolyan hévvel támadtak úgy is a pasik. Gyávák? Persze, vannak olyanok is.
Minőségi férfi kell, minőségi idővel meg szexszel? Na ne nevettess már!
Negyvenes férfi vagyok, jól szituált, rendezett élettel, teljesen normális értékrenddel, van egy gyerekem nekem is, van több lakásom, autóm, az egzisztenciám stabil, diplomás, vezető beosztásban. Igényes vagyok, ezt értsd külsőre, intellektuálisan, igényem van a szellemi fejlődésre is. Van szabadidőm, vannak egyéni és akár társas céljaim is. Ennek ellenére hiába írtam évekig a társkeresőkön, most kapaszkodj meg, még egy "szia, nem téged kereslek" büffentés sem volt. Konkrétan nem kaptam egy karaktert sem vissza válaszként. Magas vagyok, széles vállakkal, nincs rajtam felesleg bármikor lefutom a 2000 métert 8:30 alatt, arcra is eladható vagyok.
Akkor adj már magyarázatot hogy cirka 100 levélre miért nem válaszoltak a nők? Apropó! Nem 20 éves pláza cicáknak írtam, hanem 40-es nőknek, kifejezetten olyanoknak, akiknek van gyerekük. Nem vagyok kihasználós típus, megbeszélés és szimpátia után hozzám költözhettek volna, az sem gond ha anyagilag nem stabilak. Vagyok annyira szemétláda, hogy viszonzatlanul is segítséget adtam volna. Sebaj! Tényleg milyen ciki az, ha az ember normálisan, helyesírási hibáktól mentesen tud kerek mondatokban kommunikálni szóban, írásban. Vér ciki egy hozzám hasonlónak vissza írni! Majd felmenni az összes fórumra, és lehúzni a férfiakat, hogy hát gyávák, lúzerek, mind lelép, nem válaszolnak. Hát ezt én is el tudnám mondani, sőt alá tudnám támasztani.
Arra gondolni sem merek hogy egy nővel esetleg szex, minőségi szex, ugyanis az van, hogy már az valami galaktikus csoda lenne, ha egy "búúúú"-t vissza írna. Talán el kellene olvasni az adatlapokat, az enyémnek minden pontja ki van töltve, nem nyomi idézetekkel vágtam tele, hanem saját gondolatokkal. Nem fotókat kell nézegetni, hogy melyik pasi a helyes, hanem felnőtt és érett nőként már ideje lett volna megtanulni azt, hogy hogyan kell keresni és megtalálni az értékes férfiakat. Leakadtok hombár nyomik mellett, majd sértődötten bevágjátok a durcit!
Egyébként nekem is baromira elegem lett ebből a felnőttkori párkapcsolatosdi-keresősdiből, én nem tudom, de a nők valami teljesen zárt világban élnek, valami elrugaszkodott elképzelésekkel.
Még egy kérdés! Kivel képzeled el a minőségi szexet? A barátságot extrákkal? A tartós kapcsolatot? Megszületett már az a férfi? Vagyis leszállt már a Mennyekből? Ne vedd piszkálódásnak, de marhára sértő hoyg egy ilyen kaliberű férfi mint én annyit érdemel, hogy kuss a neve. Nem vagyok nagyképű, de látom hogy alkesz, drogos vagy semmirekellő haszonleső pasikkal simán leálltok, egy értelmes, már tettekkel bizonyított férfival, akinek ott van egy élhető felépített világa, szóval ilyenekre meg azt mondjátok hogy nem kell. Most akkor miről beszélhetünk?
38
Gratulálok, abba az 1 százalékba kerültél, akit nem tudok elolvasni. Mindig ilyen sokat dumálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!