Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamas_1978 kérdése:
43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?
Figyelt kérdés
Kicsit lehangoló, hogy gyakorlatilag a kutyát sem érdeklem.... 70+ jobbra húzásból 0. Face társkereső majdnem dettó.#Tinder #Tárkeresés negyven felett férfi #Társkeresés gyerekkel #Netes ismerkedés gyerekes férfiként
2021. dec. 11. 16:01
71/82 anonim válasza:
Tagadd le a gyerekeket, elég majd mondani, ha komolyra fordul a dolog.
72/82 A kérdező kommentje:
Azóta vannak fejlemények, valahogy elkezdtek jelölni a Tinderen a nők, sőt, a való életben is vannak sikereim. Nagyon úgy néz ki, hogy megtaláltam a szerelmet, de pontosabbat 5 hét múlva tudok mondani. Úgyhogy azt hiszem mégiscsak megy ez nekem :)
2022. jan. 7. 17:12
75/82 anonim válasza:
5 hét múlva jön haza a csaj Dubajból
76/82 A kérdező kommentje:
75-ös: Fején találtad a szöget! Viszont cserébe nekem nem kell majd fizetnem neki :) Remélem addig jó sokat keres, aztán lesz miből mulatnunk.
2022. jan. 20. 17:30
77/82 anonim válasza:
Nem a gyerekek a problema. En 46 èves nő vagyok ès ràmentem a gyerekes apuka mert Ők megèrtik hogy a gyerekeim az elsők. Màs vilàgot èlunk. Bezzeg ha ki ìrom csak baràtsàg extràkkal egyből ,ìrnak. Az èremnek 2 oldala van. Ilyen is van ès olyan is. Nem irigylem a szingliket...
78/82 A kérdező kommentje:
Lett párom, méghozzá akit fentebb írtam. Offline ismertem meg, nem a neten. Kitartást mindenkinek, van remény.
2022. márc. 5. 21:24
79/82 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy Tinderen ismerted meg?
80/82 anonim válasza:
Nem úgy volt, tanulj meg olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!