Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?
Ja tenyleg ram meg a 60 feletti bacsik is irnak h szexre kellenek. 😁
Ertem mar a felesben 😁 mondjuk teny h igy majdnem azon a szinten vagy mint a anyak. Az elejen ugye igy minden masodik het a szabad es akkor ersz ra randizni. Fura h kimarad egy het ... De nem lehetetlen.
Nalam alapszabaly h ha mar ez van, bemutat az exnek. Megiscsak fele idoben engem is figyelembe kell venni a kozos kolykok miatt az exnek 😂 (a kolyok nalam kedveskedo
becezes)
Itt szokott elbukni a dolog alt. Leven az ex nem hajlando elfogadni h a ferfinak uj parja van...
Az a baj h nagyon sok kerdes van ebben az esetben a no fejeben( bennemis)
Pl hogyan lesz ha egyutt lakunk? Elferunk ott vagy akkor nalam? Vagy legyen kozos uj otthon? Egyaltalan egyutt akarnak lakni? Ha ott vannak a lurkok akkor vajon hogy jonnek ki az en gyerekeimmel? Mi van a lathatasokkal mikor leviszik az enyemeket? Mi az elvaras felem a gyerekeiddel kapcsolatban? Es mi az en elvarasom? Nyaralas? Penzugyek? Kozos gyerek? Hetvegi programok? Esetleg kettesben 1 nap mikor hol hogyan? Es ez csak par fontosabb kerdes!
Oke.
Nalam kizaro ok a sablon kerdes . Komolyan a falnak megyek tole...
Beszelgetni akarok vallas politika covidentesen akarmi masrol. Legyen a beszelgetes szabad izgalmas (nem szexualisan!) Es tartalmas. Porgos, olyan amikor varod a folytatast. Nyitott kerdeseket tegyen fel re reflektaljon a valaszomra. Lassam h tud gondolkodni nem csak kerdezgetni.
Ne rohanjon. Raer az a talakozas nem rapid randi a cel. (amugy mem vagyok gyorsvonat nem kell rohanni utanam) egy pici bok. Pici flort belefer ha nem a mellem vagyas testi adotsagom dicseri.
Vezesse a beszelgetest. De ha eppen monologot irok ne vagjon kozbe. Ertse a morbid szarkasztikus cinikus humort.
Nyiljon meg nekem kicsit. Lassam h amugy olyan bena esendo mint en. Vele is totenik cikis dolog.
Igazabol legyen onmaga es tegyen ugy mintha regi ismeros lennek akivel ezer eve nem beszelt es milyen jo h van par oraja dumalni ujra!
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint Te kérdező, csak nő. Van két pici gyerekem, velem élnek, de sokat vannak apánál, viszonylag sok szabadidővel rendelkezem. Ezt kellemesen eltölteném valakivel. Lehetőleg olyannal, akinek szintén van gyereke. Közös programok, szex, érzelmek. Viszont én összeköltözni nem akarok. Az ég adta egy világon nem találok senkit.
Ezt a férfiak nem gondolják komolyan. Ilyen oldalakon a 99 százaléknak kép kell, vagy verbális inger, hogy könnyebben ráforduljon otthon az asszonyra. Ha van is valaki, aki szimpatikus, akkor az általában egy szó nélkül szakítja meg a beszélgetést, eltűnik. A legtöbb férfiban annyi nincs, hogy azt írja, hogy "meggondoltam magam, bocs, szia". Randira el sem jön, nem mond igazat, gyáva. Fél év után ott tartok, hogy felfordul a gyomrom az egésztől. Ha csak barátságot keresek extrákkal, ott is ugyanez a helyzet. Sőt, rosszabb. A legtöbb férfi gyáva, nem gondol bele, hogy erre hely kell, idő, hogy egy ilyen kapcsolat kialakítása is energia, stb. Nem véletlenül viselkednek a nők úgy, ahogy.
Egyetertek.
Sima hati 2xi szaxkapcsolatra sincs pasi.
Pedig helyem van idom is ...
De elvarom h ne csak bedugja es kettot toljon es annyi. Minosegi ido a szexre! Elvezni akarom! Orgazmust akarok!
De bakker ha ezt leirom lelepnek. Nekik a szexkapcsi is annyi mintha prostinal lenne. Neki jo es ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!