Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?
Pedig a 38.nak igaza van.
És engem érdekelne milyen saját gondolatot írtál ki az oldaladra. Nagyon kíváncsi lettem.És tudod miért? Mert látom én is hogy kivannak írva a profilokhoz gondolatok,de némelyik túl sok vagy fárasztó úgymond olyan műanyag, mű, vagy hihetetlen.
Annyira, de annyira más lenne a társkeresés, ha nem verné le egyik nem sem a másikon pár ember hibáját.
Pl utálom az embereket, akik szemetelnek. Mindegy, milyen nemű. Ha mondjuk van egy időszak, ami alatt csak férfiakat látok szemetelni, akkor felmehetnék a netre, hogy "bezzeg ti mocsok rendetlen férfiak", és jó nagy hülye lennék.
Már az is mekkora egyezés lenne, hogy fú, én is utálom a bicikliseket. De nem, minden a pina meg a fasz körül forog, már annyira unalmas. Mindenből nyomorék nemek harca lesz.
Azt hiszem megkaptam a választ, köszi. A 2 gyerek az ok. Én mondjuk nem mondtam, hogy össze kell velem költözni, sőt, mivel én is gyerekest kerestem, azt is megértem, hogy ennek milyen nehézségei vannak. Külön is lehet élni, és úgy összejárni, legalábbis nekem még így is van elég szabadidőm.
Azt is látom a környezetemben, amit valaki írt feljebb, hogy valahogy mintha taszítaná a nőket a normális, tisztességes, nem hazug férfi, valamiért a hazug, szoknyavadász kamugép kell nekik.
Én azért megmaradok a tisztességes oldalon.
Nem kérek több választ, köszi, főleg nem lehúzóst, aki már úgy megállapítja, hogy gyerek nélkül sem mennék semmire, hogy egy kanyi képet nem látott rólam, és semmit sem tud rólam... Ez nem tanács, vagy vélemény, hanem szimpla lenézés.
"mintha taszítaná a nőket a normális, tisztességes, nem hazug férfi"
Ez a duma taszít, meg hogy azt hiszitek, az egyetlen hibátok, hogy túl jók vagytok.
Nem így van. Nekem speciel nem kell családcentrikus, de ez nem jelenti azt, hogy a szar kell.
De egyre világosabb, miért nincs nőd.
Nem mondtam ilyet, miért vagy ennyire sértődékeny? Ki bántott?
Azt mondom, hogy ez, amit itt előadsz, látszik rajtad az életben. A rossz tulajdonságaiddal nem vagy tisztában, így nem valós az önismereted, így mindenki más a hibás, te csak túl jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!