Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem "eljárni", ahogy sokan ajánlották, de a való életben sem jobb a helyzet társkeresést tekintve, mint a neten ismerkedve. Mit tehetnék még? És miért mondták jobb a való élet?
Idéntől rengeteg különböző programra és rendezvényre kezdtem járni, ezek közt vannak egyszeri bulik vagy rendezvények is, de van olyan klub-szerűség, vagy csapat, ahová befogadtak és rendszeresen járok ugyanazokkal az emberekkel vagy baráti körrel találkozni. A nemi arányok mindenhol jók, szóval vannak nők mindenfelé magas arányban. De azt látom a helyes csajoknak az ilyen társaságokban is már nagyon régóta van barátja, tehát ugyanúgy elérhetetlenek. Szoktam kapni érdeklődést nőktől ezeken a helyeken, de olyanoktól akikhez én nem vonzódom. Tinderen legalább matcheim voltak csinos csajokkal (én is jól nézek ki), de a való élet még lehangolóbb, hogy szinte nem is találok egy nekem vonzó nőt sem, akivel bejönnénk egymásnak. Ez a való életbeli ismerkedés? Vagy meddig kell ezt csinálni, amíg talál valaki egyetlen embert, akivel kölcsönösek a dolgok?
28/F
Valami mégsem stimmel...
"Tinderen legalább matcheim voltak csinos csajokkal (én is jól nézek ki"--> ha jól néznél ki akkor találnál nőt.
Nekem már se itt se ott nem sikerül, és mi az első legfontosabb? csak a külső utána jön csak a többi kérdés...
Sokáig , mai napig is eljárunk 2-3 haverommal szórakozgatni....közülünk 2 jóképű, egyszerűen rám sem bagóznak a nők , akkor sem ha egyedül vagyok, mellettük pedig végképp nem.
Kösz a válaszokat!
1. Értem sajna, köszi!
2. Van egy társaság ahol én vagyok a legidősebb ember és a többiek ilyen 21-25 év körüliek, a fiúk és a lányok is. 28 évesen nem kizárólag 28 éves vagy más harminc közeli ismerőseim vannak. Máshonnan beleszámolva is az ismerőseim egy jó nagy része 20-25 közötti is. Viszonylag sok fiatalabb 20-25 éves csaj között is mozgok.
3. "ha jól néznél ki akkor találnál nőt."
Jól nézek ki, csak nincs ez a bulis, menő, nagydumás, társaság közepe személyiségtípusom. Introvertált vagyok (de nem néma kuka). Tinderen is pl. napi 1-2 matchem volt folyamatosan helyes csajokkal. Küldök képet neked magamról privátban.
Na látod, nekem 4-5 havonta 1 match van :)
Igényes vagyok, normálisan divatosan öltözködöm, de sajnos a fejemen arcomon csak plasztika segíthet.
Nyilván én se vagyok full szűz, volt már 1-2 barátnőm de főleg még 20-23 évesen és évente mondjuk 1(-2) nővel volt valami szex is az utóbbi években, de az nem elégít ki, főleg lelkileg. Ez a bajom párt nem tudok találni.
7. Küldtem képet.
8. Ezért szívás, hogy nincs az a nagydumás, belevaló, laza személyiségem, főleg a nekem tetsző nők mellett. Nézhetek ki akárhogy, ha minden nőnek az jön be. Nyilván néha én is tudok olyan lenni, de az nagyon ritkán van és nagy felszabadultságban kell legyek valamiért.
leírtad, hogy van érdeklődés
egyszerűen meg kell találni azt az embert, embereket, aki érdeklődik irántad és neked is bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!