Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem "eljárni", ahogy sokan ajánlották, de a való életben sem jobb a helyzet társkeresést tekintve, mint a neten ismerkedve. Mit tehetnék még? És miért mondták jobb a való élet?
Idéntől rengeteg különböző programra és rendezvényre kezdtem járni, ezek közt vannak egyszeri bulik vagy rendezvények is, de van olyan klub-szerűség, vagy csapat, ahová befogadtak és rendszeresen járok ugyanazokkal az emberekkel vagy baráti körrel találkozni. A nemi arányok mindenhol jók, szóval vannak nők mindenfelé magas arányban. De azt látom a helyes csajoknak az ilyen társaságokban is már nagyon régóta van barátja, tehát ugyanúgy elérhetetlenek. Szoktam kapni érdeklődést nőktől ezeken a helyeken, de olyanoktól akikhez én nem vonzódom. Tinderen legalább matcheim voltak csinos csajokkal (én is jól nézek ki), de a való élet még lehangolóbb, hogy szinte nem is találok egy nekem vonzó nőt sem, akivel bejönnénk egymásnak. Ez a való életbeli ismerkedés? Vagy meddig kell ezt csinálni, amíg talál valaki egyetlen embert, akivel kölcsönösek a dolgok?
28/F
Ha találsz elérhető csajt, aki neked bejön, legyél vele paraszt/bunkó.
Szólj be neki pár neked nem tetsző dologban. Vondd kérdőre!
Ha ezt is jól fogadja, azaz a legrosszabb oldalad is oké neki, és hajlandó veled tovább beszélgetni, akkor nyomulj tovább, tuti van nála esélyed.
Ha felpofoz, vagy rádhívja a gorilla haverját akkor legalább tudod hogy nála nincs esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!