Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz a helyzet tinderen?
Még soha nem használtam, de úgy döntöttem teszek egy próbát. Itthon ülve nem nagyon látok más lehetőséget. Viszont annyi rosszat olvasni ezen a fórumon erről az egészről, hogy már előre elment a kedvem. Tényleg ennyire rossz a helyzet, hogy nem találni normális lányt? Kicsit úgy érzem, hogy a nagyon kiábrándult férfiak a leghangosabbak itt. Bár ez a kérdés is főleg hozzájuk fog betalálni, de azért teszek egy próbát :D
24/F
Ha jol nezel ki(tenyleg nagyon jol), akkor akar hetente mas pinat dughatsz (kell egy kis ido mire befuzod oket, eloszor a legtobb az "en nem olyan lany vagyok" szoveggel jon, aztan par nap es ugy szopizik mint egy kismalac :D :D: :D)...
Egyebkent sokan azt hiszik magukrol hogy jolneznek ki, mivel neha osszejon egy tok atlagos lany, aztan a tinderen meg koppannak :D szoval csak akkor tinderezz ha tenyleg nagyon jokepu vagy :D
Sok sikert battya :D
Legalja a Tinder, de majd jönnek ide és mondják, hogy én és a barátaim is ott ismertük meg életünk szerelmét.
Kellemetlen.
Sportkocsi nyaralás, extrafüggetlenség, gyerek , mid tudsz nekem nyujtani, húspiac.
Dugni lehet, de csak kellemetlenül alja alakokkal.
legalja nem legalja ki a facct érdekel?
Kb mindenhol ugyanannyi az esélye az embernek találni valakit.
Nőként mondom, hogy alja. Az összes ruppótlan, ingyen dugni akaró, igénytelen, ostoba, vállalhatatlan külsejű pasas fent van, úgyhogy ha te értelmesen kitöltöd a bemutatkozót, jó minőségű képeket teszel fel, és intelligensen illetve tisztelettudóan közeledsz, erőfeszítést teszel bele, akkor ki fogsz tűnni a sok alja közül.
Ja igen....csak akkor fuss neki szerintem, ha a lánytól nem sajnálsz randin egy kávémeghívást, és nem golddiggerezed le, ha elfogadja, mert ilyenből bőven van fent elég:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!