Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 43 éves férfi vagyok, rendszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamas_1978 kérdése:

43 éves férfi vagyok, rendszeresen sportolok(havi 300km környékén futok), edzőterembe járok, normálisan nézek ki.Ennek ellenére a társkeresés totális kudarc. Van 2 fiam (9-11) felesben. A két gyerek miatt nem érdeklek senkit? Hol lehet párt találni?

Figyelt kérdés
Kicsit lehangoló, hogy gyakorlatilag a kutyát sem érdeklem.... 70+ jobbra húzásból 0. Face társkereső majdnem dettó.

#Tinder #Tárkeresés negyven felett férfi #Társkeresés gyerekkel #Netes ismerkedés gyerekes férfiként
2021. dec. 11. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
60%

KÉrdező! a gyk-n a természetes önbizalom, vagy az hogy büszke vagy arra hogy nem vagy hazug, nem akarod a nőt az első randin megb*szni, nem akarod lehúzni, emellett még értelmes is vagy, az mind, mind nagyképűség és taszítja a nőket! Erre már rájöhettél volna! Ide nem kell a normális férfi, mert szerintük a normális férfiaknak szuper nője/felesége van, és egész életében remek párkapcsolatati. Nem, a férfiak a született gonoszok, rajtuk kell elverni mindenért a port. Ha bunkók azért, Ha képzettek azért, ha céltudatosak azért, ha kimondják amit gondolnak azért stb. Nem szabad, tanuld meg! Ha büszke vagy az elért valós sikereidre vagy a pozitív tulajdonságaidra, az náluk taszító nagyképűség!

A férfi dilga hogy tegye ki magát a kirakatba, majd a nők kényük kedvükre packázhassanak és válogassanak közöttük, mondjuk hogy milyen lábbal keltek fel alapon. Ma a szuper szexi macsó, holnap a intellektuális géniusz, holnapután a humor Herold, azután a túrázó Tibi...

Gyalázatos a tapasztalatom a nőkkel való beszélgetések után, hihetetlen mekkora taj paraszt bunkó idiótákkal állnak le! Bammeg! Én az első másodpercben elküldtem volna őket a búsba, a többségük meg még felviszi magához, majd megsértődnek amikor a falu bikája le akarja őket teperni. Akkor sem esik le nekik a felismerés, amikor a hapsi az anyagi helyzetük után érdeklődik. Részemről "no comment" kategória! Gyakorlatilag a mai nők képtelenek észrevenni és kezelni azt a férfit, aki udvarias, céltudatos, udvarol, kedves. Sajnos ezek ma már szitokszavak, a lúzerség ismérvei a szemükben.

2021. dec. 12. 17:57
 52/82 anonim ***** válasza:
96%
51nek igazat adok nőként, mert így van.Én meg bolond lennék elsőre felmenni ilyenhez,de bárkihez eleve nem tenném.És az tényleg gyanús,amikor az anyagiakról érdeklődnek ott azért már látni kéne hogy valami nem tiszta.
2021. dec. 12. 22:23
 53/82 anonim ***** válasza:
52 akkor talán elmondhatnád, mitől is van ez?
2021. dec. 12. 22:43
 54/82 anonim ***** válasza:
100%
53 Jó kérdés,talán az olyan nők miatt akikről írtál? Nekem már elment a kedvem az ismerkedéstől.Engem is betalálnak sokszor azok a férfiak,akikről szintén írtál /a bunkók,tájparaszt/ És egy kalap alá vesznek az olyan nőkkel akiket említettél.
2021. dec. 12. 23:40
 55/82 anonim ***** válasza:
96%
Akkor itt is működik az ami az élet összes területén. Egy nyomorul paraszt kisebbség mindenhol szétkúr mindent, majd a normálisak ezek miatt szenvednek! Hulyén nézne ki ha elkezdeném ekézni ezeket az embereket, ugyanis teljesen felesleges, sem eszük, sem intelligenciájuk hogy megértsék. Én nem dobom el a szemetet az utcán, a többség sem. Viszont aki eldobja, annak élete végéig is magyarázhatnád hogy ez miért nem jó! Olyan pasiknak, nőknek is hiába magyarázod hogy milyen egy udvarlás, párkapcsolat, család, akiknek halvány lila gőzük sincs róla, soha nem láttak ilyen. Nekik elég ha megb*sszák a nőket, kamuznak nekik, lehúzzák őket. Vagy akár a hasonló értékrendű nőknek. Majd jön az általánosítás.
2021. dec. 13. 01:39
 56/82 anonim ***** válasza:
44%
55: így van.Én nem vettem általánosításnak,mert tudom melyik oldalhoz tartozom.
2021. dec. 13. 08:40
 57/82 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló az élethelyzetem, félidős apuka vagyok, 40 felett. Amikor a válás után felemeltem a fejem és először próbálkoztam a társkeresőkön ugyanabba a kétségbe estem, mint amit itt a kérdésed mutat. Az volt az első benyomásom, hogy a gyerek miatt eleve kirostál a nők többsége a korosztályomból, sőt, ami leginkább meglepett, hogy ez akkortájt igaznak tűnt azokra a nőkre is, akiknek szintén volt gyereke.

Nem ez volt a gond, tévedtem.

Alapvetően riasztó volt a viselkedésem és pocsék fényképekkel próbálkoztam. A tapasztalatom az, hogy az embereket (nőket) totál nem érdekli az ismerkedés kezdetén az életfilozófiád, a háziasságod, a lovagiasságod, a sportteljesítményed, a pénzed, de még a testi adottságod sem. Az majd később jön. Talán egyedül arra kíváncsiak, hogy valamivel meg tudod-e ragadni a figyelmüket úgy, hogy közben nem vagy végtelenül nyomasztó. Ez utóbbi alatt értsd, hogy nem vagy vádaskodó, sem követelődző, agresszív meg végképpen nem. Passzívan sem.

Talán az a jó recept, hogy egyszerűen csak kíváncsi vagy a másikra, úgy, hogy nem próbálod meg belegyömöszölni az általad előre kitalált személyiség- és kapcsolatkeretbe. A másik csak egy érdekesnek tűnő és vonzó valaki, aki ha éppen jól szólsz hozzá, beszélget esetleg veled. Viszont szigorúan nem tartozik neked semmivel: sem figyelemmel, sem megértéssel, de még egy jó szóval sem. Semmit, de tényleg semmit nem várhatsz el egy ismeretlentől, akit online éppen megszólítottál. Cserébe (s ez legalább ennyire fontos) egyáltalán nem biztos, hogy a "kiszemeltednek" bármi olyan képessége vagy tulajdonsága van a valóságban, amit induláskor belelelátsz és amire tényleg vágysz. A valóságban mindenki más, mint amilyen képet a neten vetít magáról.

Amint megértettem, hogy mennyire nincs valós tétje annak, hogy írok valakinek, elkezdett szórakoztani a helyzet, s ettől magától be is indult az ismerkedés. (Plusz feltettem néhány nem műtermi, de normális fényképet.)

Egy próbát talán megér...

Persze nem baj, ha nincsenek illúzióid. Miután komolyra fordul valakivel egy találkozás, az igenis masszív kihívás, hogy bárki elviselje hosszabb távon, hogy minden második héten vagy csak normálisan elérhetö. De ez majd egy következő kérdés lesz.

2021. dec. 15. 15:04
 58/82 anonim ***** válasza:
100%
57. Ez is igaz, amit írtál, ha innét nézzük.Nőként végiggondolva ez igaz.
2021. dec. 15. 16:46
 59/82 anonim ***** válasza:
100%

57.

Pontosan ezt keresem en is...

Csak siman beszelgessunk nincs adott-szabott tema, ami jon az jon.

Viszont van tabu nalam: penz, covid, nyavajgas, politika, vallas, ex, es a korulmenyekre utalo kerdes...

Tolem a filozofian at a csillagaszattol az autoszerelesig barmi johet.

2021. dec. 15. 21:19
 60/82 anonim ***** válasza:
100%
37 évesen nincs gyerekem, akkor most előnyben vagyok?
2021. dec. 18. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!