Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a szomszédban egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?

Figyelt kérdés

Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).

Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...

Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.

Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..

Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).

Vélemények?

2021. okt. 8. 07:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 anonim ***** válasza:
97%

‘Volt kollégám 36 éves nő és a g---inek sem tud teherbe esni.’

az megvan, hogy sokan 25 evesen is nehezen esnek teherbe?! meg az, hogy ez KETTO darab emberen mulik, tehat siman lehet, hogy a pasi nem tudja teherbeejteni es mastol sikerulne?

2021. okt. 8. 11:02
 52/114 anonim ***** válasza:
95%
38 éves a nő és 33-nak néz ki. Micsoda lúzer! És micsoda lúzer, hogy 38 éves lett! te is leszel kérdező, csak röpke 3 év.
2021. okt. 8. 11:10
 53/114 A kérdező kommentje:

Az megvan 52-es, hogy egy nőnek lefele megy az SMV-je és egy férfinak felfele a korral?

Magyarul az értéke.

De teljesen mindegy.

itt írták is, hogy egy 20 éves srácra rá se bagóznak de ha jól szituált és karban tartja magát 30-40 között is mehet neki.

A nő meg 40 körül már nem fog kelleni csak elvált pocakos apukáknak. A ránc és az idő nagy úr egy nőn...

Nem kellene éltetni ezt a szingliséget, nem olyan menő egy 40es kutyás,macskás nő mint hiszitek feministák...

2021. okt. 8. 11:12
 54/114 A kérdező kommentje:
Szóval se mondtam hogy lúzer csak nem kéne ekkora arcának lenni ez minden...
2021. okt. 8. 11:14
 55/114 anonim ***** válasza:
98%

Nem kellene éltetni ezt a szingliséget, nem olyan menő egy 40es kutyás,macskás nő mint hiszitek feministák...

Ehhez képest TE HISZTÉRIÁZOL itt egy órája, téged érdekel az a nő te gondolsz rá, ő meg szarik rád magasról.

2021. okt. 8. 11:17
 56/114 anonim ***** válasza:
98%

Öregem, ezek a Red Pill elméletek nem nagyon állják meg a helyüket a valóságban.

Az első mindig az egyén. A kor csak másodlagos.

Tudok én olyan nőt, aki 46 éves és dugnám orrverzésig, meg olyan 28 évest, akinek akkor se tenném be, ha egy lakatlan szigeten élnénk.

Hogy kinek mekkora az arca, az a tapasztalatai alapján alakul ki. Ha a 38 éves nő azt tapasztalja, hogy a férfiak még mindig puncsolnak neki és akarják, akkor bizony lesz arca.

2021. okt. 8. 11:18
 57/114 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, neked sehová nem megy az smv-d, mert nem is volt soha, akkor miért foglalkozol másokéval?
2021. okt. 8. 11:18
 58/114 anonim ***** válasza:
1%

Nem kell túlgondolni.

1. A feminizmus csak plusz jogokat adott a nőknek, az eddigi ELŐjogaikat nem vette el. Mivel a férfiak se tették, mert amint valaki szót emel érte, leszánalmasozzák, így ezek megmaradtak. Ilyenek, hogy illik úriemberként viselkedni vele még úgy is, hogy bármikor JOGA!!!444 van megcsalni téged, tiszteletlenül beszélni veled, titokban teherbe esni, megtartani és utána gyerektartást követelni és még sok egyéb...

Ennél fogva ostoba lenne albérletre égetni a pénzt, főleg hogy anyuci a dögöt is megtűri vele együtt, igazi anya-lánya forró kakaó mellett Bridget Jones-nézős kapcsolat lehet az övék...

2. Mivel a férfiakkal szembeni elvárás ugyanúgy megmaradt, egy 38 éves nő udvarlójának már illik saját lakásának lenni, ezt a hülye is tudja és egy ennyi idős férfi már nem foghatja a születési helyére és a hányattatott sorsára, mert 18 éves korától ha csak minimálbért keres és nem dohányzik, már összespórolhatott volna egy lakásra, ezt bárki levezeti kockás papíron. Főleg, hogy neki még tisztasági betétre meg egyebekre se kell költeni... Cöh...

Szóval semmi extra, csak mai tipikus átlagnő, aki ennyi idősen már rájött, hogy minek tartson fenn egy albérletet, mert huszonévesen még oké, hogy tudott bulikázni a barinőkkel és ő volt a méhkirálynő mert az ő kecójában volt a parti, de aztán sokat tanult és érettebb gondolkodása lett (értsd: rájött, hogy a barinők csak kihasználták a helyzetét és ugyanúgy lesz...rták, amikor nem volt érdek már abban, hogy vele barátkozzanak és valahogy egyik sem ért rá még arra sem, hogy egy hétvége erejéig helyette levigye sz.rni a dögöt, amíg ő elutazik, meg hogy sok léhűtő pasi egyből be akart bútorozni hozzá és még ő méltatlankodott, hogy az albi felét fizetnie kéne, ha már nála lakik).

2021. okt. 8. 11:32
 59/114 anonim ***** válasza:
98%

De pont ez a baj ezzel a veszít az értékéből dologgal - azért veszített, mert megtudtad, mennyi idős, és agyilag zavar. Az utcán így is megfordulnak utána. Van, akit nem is érdekel, hogy idősebb, mint aminek kinéz. Vagy lenél olyannal, aki számszerűleg fiatalabb, de öregebbnek néz ki?

Ez ugyanolyan, mintha látnál valami szuper bombanőt hihetetlen jó testtel, de kiderülne, hogy 62 kg, és hirtelen nem tetszene, mert nem 5-össel kezdődik. Ez ilyen kattanás.

2021. okt. 8. 11:38
 60/114 A kérdező kommentje:

59-es hidd már el, hogy nem akar a legtöbb átlag pasi hosszú kapcsolatot 40 körüli nővel. Ha csak szexet keresnek akkor valóban 16-60 között is látni elképesztően jó testű nőket.

De hosszú távú kapcsolatra, ha valaki családot akar nem akar 40 körüli nőt. Kicsit legalább de fiatalabbat akar.

Nyilván külön kellene választani fejben hogy egy nő 2 dologra is jó!

2021. okt. 8. 11:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!