Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szomszédban egy fiatal nő, mi a véleményetek a szituációról?
Igazából először azt hittem annyi mint én vagy kevesebb ( én 35 vagyok ) de már 38 ( igen a facebookon ki lehet nyomozni sok mindent ha ügyes nyomozó az ember ). Az anyjával él meg egy kiskutyával ( ezt a gondnok mondta el ).
Anyjával 38 évesen? Tudni kell hogy nagyon vonzó a nő, állítólag jönnek is az 'autós udvarlók'...
Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön.
Szóval vajon mi lehet nála a beütés? Nem egészséges ennyi idősen együtt élni az anyukával, főleg ilyen külsővel. Senki nem elég jó? Szeretői státusz a közelben és így oldja meg? Mindenre gondoltam már..
Van egy húga is ( kinyomoztam ) és szembe lakik nagy dögökkel az is...de annak van pasija ( megint csak facebook ).
Vélemények?
Figyu, azért, mert idősebb, mint hitted és az anyjával él, meg nem fog bárkivel összejönni.
Szeretői státusz?
Ritka szerencsétlen vagy. Régen pletykáltak a falusi oregasszonyok, most fosbukon nyomozgatnak az emberek
Amúgy kik azok az 'autos udvarlok'?
"Mondjuk amióta megtudtam hogy 38 ( pedig 5 évet minimum letagadhat ) annyira már nem vonz de persze bejön."
Az élet nagy problémái.
👀32 vagyok, itthon élek anyámmal, hogy ellássam a testvérem s ne egyedül fizesse anyám a ház számláit. Így viszont nem albérlet külön ahol munka után egy üres, hideg ház várna amit fenntartani se tudnék egyedül.
Rengeteg ember marad otthon gondozás vagy a horror árak miatt, netán szakítás, válás után kénytelen visszamenni. Ilyen a világ.
Nem mindenki álma magányosan élni úgy várni a társat.
Hihetetlen, ahogy a hozzászólásaidban győzködöd magad, hogy micsoda hulladék a nő ilyen bűzös szituban, meg miért nem választott jobban (? és ezek után rinyáltok, hogy a nők a pénzre mennek, és ha véletlenül nem teszik, akkor rögtön szarukba döglöttek?)
De igazából te vagy túl nyomi, és nem mered leszólítani, hogy megismerd. Inkább az onlájn térben kutakodsz meg kombinálsz.
Egy évet laktam anyámmal válás után. A lakásomban albérlő lakott, és anya sem volt egyedül. Jól esett otthon nyalogatni a sebeimet, nem mindig egyedül őrlődni.
Már külön költöztem és most meg ez a jó. Nagyon ügyesen tudsz "nyomozni". Gratula.
Kérdező, azt hittük mélyebbre már nem süllyedhetsz, de lassan a Mariana-árokban élő nyálkás férgekhez tudnálak már csak hasonlítani...
Tényleg nagyon sajnállak, ennyi.
Nála nem tudom, mi ez a beütés, de hogy te úgy bekúrtad a fejed, hogy azóta hülye vagy, az fix.
Autós udvarlók bzmeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!